Şimdi Ara

Mezunum EA da ilk 100 e girdim burs alabiliyor muyum ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
15.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hmm88

Mezunum derken mezuna kaldım diyorim 18 yasindayim hocam
    1-Liseden mezun oldun.
    2-Üniversite tercihi yaptın/yapmadın yerleştin/yerleşemedin.
    3-Sonraki sene tekrar sınava girdin tekrar üniversite kazandın. İlk 100'e girdin.(Ham sıralamada)
    4-Üniversiteye kaydını yaptın.
    5-Kyk Burs başvuraları açıldı.
    6-İlk 100 bursunu işaretledin.
    7-Tebrikler İlk 100 bursunu almaya hak kazandınız.

1-Liseden mezun oldun.
    2-Üniversiteye yerleştin.
    3-Kyk başvurusu yapmadın 4. sınıfa kadar okudun ama bitirmeden kaydını sildin.
    4-4 yıl sonra başka üniversiteye geçtin ilk 100'e girdin.
    5-Kyk başvurusu ile ilk 100 bursunu işaretledin.
    6-Tebrikler İlk 100 bursunu almaya hak kazandınız.

Bu kadar zor olmamalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 8 Ağustos 2018; 23:1:58 >

• Hmm88 H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hayalimi yaşıyorsun😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _Raistlin_Majere_ kullanıcısına yanıt
    Hocam yerlesmedim mezuna kaldım dumduz 1 yıl kaybim olduğu için alabiliyor muyum diyorum kyk bursuna 1 yıl kaybi olan yani mezuna kalanlar basvuramiyor bu da kyk bursu icinde merak ettiğim nokta buuuu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Buda kyk bursunun içinde ve kyk bursunu mezuna kalanlar alamıyor bunu biliyor musunuz ?

• Space-X kullanıcısına yanıt
    7 binden baskilara rağmen mezuna kaldım insallah sizde basarirsiniz

• Hmm88 H kullanıcısına yanıt
    Ben 3446. oldum bu sene yazıyorum artık 3.senem zaten,Bilkent çok iyi okul bu arada Koç Üniversitesi düşündünüz mü? İkisi özel hukukta kapışır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Space-X kullanıcısına yanıt
    Ha ilk olsa kesin kalın derdim de hocam evet arastirdim ama ankaradayim ayrica bilkent hukuk mezunları ilede konuşunca aklıma daha çok yatti

• quote:

Bilkent hukuk
    Tebrikler dostum senin gibi hukukçuları görmek bizi mutlu ediyor başarıların devamını dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: LaktozSuzSüt

Tebrikler dostum senin gibi hukukçuları görmek bizi mutlu ediyor başarıların devamını dilerim

Hocam yanlış haberdar etmiş olmayasın

• quote:

Buda kyk bursunun içinde ve kyk bursunu mezuna kalanlar alamıyor bunu biliyor musunuz ?
    KYK BURSUNU mezuna kalanlar ALABİLİYOR. Kyk burs/kredi için yaş kısıtlaması YOK.

İstersen 20 yıl sonra gir Üniversiteye şuanki mevzuata göre geçmişte bir üniversiteden mezun olmadıysan KYK Bursu/Kredisi ALABİLİRSİN.

1 YIL KAYBIN YOK. O madde üniversiteye yerleşip başarısızlık/devamsızlık vb. durumlar ile sınıfta kalanlar ve normal öğrenimi uzayanlar için geçerli.

Üniversitede 2. sınıfta KYK'ye başvurdun lakin 1. sınıfı veya hazırlığı standart sürede bitirmek yerine uzatmışlığın var BURS alamazsın.

Senlik bir durum yok.

Bu bursu üniversitede okurken sınava girip alanlar var.(İlk 100 bursu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 9 Ağustos 2018; 0:41:29 >
  • _Raistlin_Majere_ kullanıcısına yanıt
    Lan şuan kafamda şimşekler çaktı. Hep mfden girsem diye düşündüm. 1 sene sözel çalışıp ilk 100e girip burs alabiliriz harbi. Şuan bir aydınlanma yaşadım yorum için teşekkürler valla

• 4SenedeTıpKazanan kullanıcısına yanıt
    ooo kardeşim aynı yolun yolcusuyuz desene / mezuna kalanlar ilk 100 alamaz diyenler olmuş valla küfür edesim geldi
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu sene "mezunken" TM'den üniversiteye kaldoldum beğenmedim bu sene hem tmden girip tekrar üniversiteye kaydolup hem de sözelden ilk 100 bursunu almak istiyorum. Senaryo 1 e göre sıkıntı yok değil mi ?
    Dondurma ya da başka işlem yapmadım çektim geldim. KYK bursu ya da yurt için başvurum da yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.