Şimdi Ara

mf 4 140000-170000 arası olanlar nereleri yazdınz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
4.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hsyn_9939

quote:

Orijinalden alıntı: SeçilmişKişi

quote:

Siralamam 140k ;
     mf 4   140000-170000 arası olanlar nereleri yazdınz ?

kardeş makine yi niye ilk sıraya yazdın . elek. ya da bilg. yazsaydın ya . zaten kesn makine muh. gitcen sen .digerlereini yazmasanda olurmuş .d

Ben tek tercih yapip birakacaktm da aile ye anlatamadm . Onlar yazdirdi nolur nolmaz acikda kalma diye yazdirdilar . 30 a tamamlatacaklardi onlara kalsa . Elektrkle pek aram yok ondan basa makina yi koydum . Makina bizde dede meslegi ondan heves var biraz

anladım . peki niye ilk hatay yazdın . 120 .ooo den niye başlamadın?

• Ankette oy kullanırsanız çok sevinirim simdiden teşekkürlerhttp://strawpoll.me/2169518
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Siralamam 140k ;
     mf 4   140000-170000 arası olanlar nereleri yazdınz ?

kardeş makine yi niye ilk sıraya yazdın . elek. ya da bilg. yazsaydın ya . zaten kesn makine muh. gitcen sen .digerlereini yazmasanda olurmuş .d

Ben tek tercih yapip birakacaktm da aile ye anlatamadm . Onlar yazdirdi nolur nolmaz acikda kalma diye yazdirdilar . 30 a tamamlatacaklardi onlara kalsa . Elektrkle pek aram yok ondan basa makina yi koydum . Makina bizde dede meslegi ondan heves var biraz

anladım . peki niye ilk hatay yazdın . 120 .ooo den niye başlamadın?

Iskenderunluyum okul evimin yakininda . Istanbul izmir gibi yerler olmadigindan kendi memleketimde kalmam daha mantikli . Cunku bircok ilden guzeldir iskenderun :)
    Birde universte birakip.geldgm icin disariya gitmek istemedm .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

geko bence sen inşaata girersin

Inşallah

• Önce su yeni acılan insaatları paso yazdım şansımı denıyeyım sonra samsun makına 1 makına 2 kayserı mak 1 kayserı mak 2 sonra oyle cok kasmadan erzurum yazdım guzel memleket dedıler bencede oyle sonrası bos yerler cıkmaz erzurum en son.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer9446

Önce su yeni acılan insaatları paso yazdım şansımı denıyeyım sonra samsun makına 1 makına 2 kayserı mak 1 kayserı mak 2 sonra oyle cok kasmadan erzurum yazdım guzel memleket dedıler bencede oyle sonrası bos yerler cıkmaz erzurum en son.

2 zor değil mi be. Ben de yazdım listenin en sonunda 1 tane

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.