Şimdi Ara

MF3 15-20 Puan Arası Artacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esra rengsiz

quote:

Orijinalden alıntı: Yale Tıp 3

quote:

14 e mi 15 e mi göre

şu ekle çıkar hesaplarınız gibi gelmezse cidden hepinizde ahım kalıcak

15'e göre. Tahmin yaptığımı söyledim eğer beğenmiyorsan bakmayabilirsin. Ah kalmalık bir durum yok.

nah yok umut verip verip sadece tahminn diyemezsiniz aga yapmayın o zaman yeter

İyi misin sen? 20 puan arttığında çok iyimser bir tahmin olup Hacettepe Tıp mı kazanıyorsun? Evet tahmin,beğenmiyorsan sayfayı kapat,insanların moralini bozmaya hakkın yok herkes stresli zaten.

• Yale Tıp 3 kullanıcısına yanıt
    Evet 20 puan artınca baya şey değişiyor az bi şeymiş gibi KAPAT DEVAM ET NE YA BENİM BÜTÜN FİKİRLERİME SATAŞTINIZ YOK ÖYLE OLMAZ DİYE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yok hocam ben daha az olmasını istiyorum da sonra hayal kırıklığına uğramamak adına sordum. O zaman en kötü ihtimalle 20 puan artış bekleyebilirmiyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Namütenehi

Yok hocam ben daha az olmasını istiyorum da sonra hayal kırıklığına uğramamak adına sordum. O zaman en kötü ihtimalle 20 puan artış bekleyebilirmiyiz?

En kötüsüne mi hazırlanmak istiyorsun? PBG'den ham puanını hesapla 20 puan düşür 2014'e bak. Bundan da kötü gelmez artık
  • k aralığı vermediğiniz sürece 20 puan artmış 30 puan artmış 10 net artmış demenin hiç bi anlamıyo olmuyor kimi 15kda anlıyor kim 60k da anlıyor mf4 ilk 5k zaten 40+ yapıyor mat 10 net artablir mi? ygs farklı sıralamalarda 20 30 40 farklı arttı. çok anlamsız kalıyor dedikleriniz okuyanlar da düşünmüyor kendi sıralamalarındaki alanda düşünüyolar aldatıcı oluyor. mf3 460 13.5-15k gelir en kötü diyorum yaklaşık 14-18 puanlık bir artış oluyor şahsi görüşüm. ayrıca her sene katsayılar ve derslerin ağırlıkları değişiyor o kimya % şuakadar etkiliyor bi kimya sorusu şukadar puan bi fizik sorusu şukadar puan katsayıları standart sapmalarla oynuyor puanzanın katsayılarına bakarsanız da görürsünüz. bu sene matın kolay fiziğin zor olmasından dolayı yüksek fizik düşük matlı ve düşük fizikli yüksek matlı 2 kişinin puanları şuanki puan hesaplama sitelerinden eşit çıksa da sıralamalar geldiğinde aralarında bir miktar fark olucak. ayrıca kimyaya bişey diyemem ama biyoloji geçen seneden zordu bence +25 yapmak için 21 22 yapmak için daha kolay olabilir. lysyi ygs gibi herkes yapamıyor bence forumdan daha iyimser bi tabloyla karşılaşıcaz.

• quote:

Evet 20 puan artınca baya şey değişiyor az bi şeymiş gibi KAPAT DEVAM ET NE YA BENİM BÜTÜN FİKİRLERİME SATAŞTINIZ YOK ÖYLE OLMAZ DİYE

Sen kaç puan artacağını bekliyorsun ki? Hesap yapılınca 'ehehe bu nasıl hesap topla böl hesap mı olur' tarzında yaklaşıyorsun. 20 puan tahmin ediyorum diyorum,nah diyorsun. Ne dememi bekliyorsun söyle 40 puan artacağını bekliyorsan biz de ona göre tartışalım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dandanakandamla

k aralığı vermediğiniz sürece 20 puan artmış 30 puan artmış 10 net artmış demenin hiç bi anlamıyo olmuyor kimi 15kda anlıyor kim 60k da anlıyor mf4 ilk 5k zaten 40+ yapıyor mat 10 net artablir mi? ygs farklı sıralamalarda 20 30 40 farklı arttı. çok anlamsız kalıyor dedikleriniz okuyanlar da düşünmüyor kendi sıralamalarındaki alanda düşünüyolar aldatıcı oluyor. mf3 460 13.5-15k gelir en kötü diyorum yaklaşık 14-18 puanlık bir artış oluyor şahsi görüşüm. ayrıca her sene katsayılar ve derslerin ağırlıkları değişiyor o kimya % şuakadar etkiliyor bi kimya sorusu şukadar puan bi fizik sorusu şukadar puan katsayıları standart sapmalarla oynuyor puanzanın katsayılarına bakarsanız da görürsünüz. bu sene matın kolay fiziğin zor olmasından dolayı yüksek fizik düşük matlı ve düşük fizikli yüksek matlı 2 kişinin puanları şuanki puan hesaplama sitelerinden eşit çıksa da sıralamalar geldiğinde aralarında bir miktar fark olucak. ayrıca kimyaya bişey diyemem ama biyoloji geçen seneden zordu bence +25 yapmak için 21 22 yapmak için daha kolay olabilir. lysyi ygs gibi herkes yapamıyor bence forumdan daha iyimser bi tabloyla karşılaşıcaz.

10k-20k arası bu artıştan söz edebiliriz diyeyim o zaman.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reisdicen -- 14 Temmuz 2016; 20:20:05 >
    Teşekkürler hocam cevaplarınız için

• quote:

Orijinalden alıntı: Namütenehi

Teşekkürler hocam cevaplarınız için

Rica ederim.
    Hocam o zaman ilk 10kda için daha az bir artıştan söz edebilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: heparin345

Hocam o zaman ilk 10kda için daha az bir artıştan söz edebilir miyiz?

Mümkün
    Teşekkür ederim hocam en kötüye hazırlanıp en iyiyi umut etmekten psikolojimiz bozuldu sizin mantıklı açıklamalarınız sayesinde biraz olsun rahatlıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: heparin345

Teşekkür ederim hocam en kötüye hazırlanıp en iyiyi umut etmekten psikolojimiz bozuldu sizin mantıklı açıklamalarınız sayesinde biraz olsun rahatlıyoruz

Zaten herkes en kötüye hazırlamış kendini. Bence 100 puan artsa kimse şaşırmayacak,siz bir fark yapın ve umutlu olun
  • Up.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reisdicen

Matematik-geometri 10 net artmaz
    Bio kimya azalmaz aynı kalır

Hocam kimyayı bilmem de bence biyoloji düşer. Sebebi de saçma sapan sorular, hani 3 tane tartışmalı soru var (kan basıncı, DNA, mitoz) geçen yıl sadece böcek sorusu tartışmalıydı biraz o kadar. Bence biyoloji düşecek o yüzden.

• İyi umut konusu olmuş

Bu dediğiniz bence çok saçma pbg puanim 464, sizin bu formülünüze göre 19-20k geliyor abartmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: kucukkurba

Bu dediğiniz bence çok saçma pbg puanim 464, sizin bu formülünüze göre 19-20k geliyor abartmayin

En kötü diyorum,EN KÖTÜ.
  • 15-20 arasında hemfikiriz knk

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.