Şimdi Ara

Mf3 31.300 (Eczacılık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mf3 31.300 gazı eczacılık gelme ihtimali var mı ? Veyahut önerceğiniz bölümler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Agri eczacilik kesin gelir. Benim de 32k ben de yazmayi dusunuyorum

• Ağrı'ya gelene kadar katü'de kesin gelir bence ancak gazi gelirmi bilmiyorum

• jimijimix J kullanıcısına yanıt
    ay bende yazıcam gazi ankara ü. umarım gelir yani.2012 de 22 binle kapatmış eczacılık. 2013 de 30 binle. umarım bu yılda geriye düşer.ama gazi ve ankara ü. fazla oynamaz gbi. revaşta olan okullar doğuda eczacılık okumakta pek mantıklı gelmiyor.. ama hepimizin olur inş
  • tuana lara T kullanıcısına yanıt
    bende sağlık alanı düşünüyorum ama 32 binle olmıcak gbi :( mecbur ankara ü. yada gazi ü. bilgisyar yazıcam ama hangisini yazsam bilemiyorum. ankara ü. İngilizce gazi Türkçe ama mühendislik anlamında gazi bir tık daha ıyı püff napcam yaa :(
  • jimijimix J kullanıcısına yanıt
    bende sağlık alanı düşünüyorum ama 32 binle olmıcak gbi :( mecbur ankara ü. yada gazi ü. bilgisyar yazıcam ama hangisini yazsam bilemiyorum. ankara ü. İngilizce gazi Türkçe ama mühendislik anlamında gazi bir tık daha ıyı püff napcam yaa :(
  • Up

• Up

• Bunları biliyor muydunuz?

Türkiyedeki her 3500 eczacıya bir eczane düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 33emre96

Bunları biliyor muydunuz?

Türkiyedeki her 3500 eczacıya bir eczane düşüyor.

bence daha güzel oldu böylece çok fazla çoğalmayacak elde edilen kazanç belli bir seviyede kalacak
  • Bende düşünüyorum ama eczane açabilirmiyim bilmiyorum (26k. mf-3)
  • Ben düşünüyordum vazgeçtim eczane açılmıcak artık cok zor hemen mezun olunca minimum 1 sene eczanede çalışıyorsunuz hemen eczane acamıyorsunuz bu yüzden vazgeçtim

• artık eczane açmak rüya gibi birşey her şehrin bir kotası var ve sıra sana gelene kadar ohoooo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.