Şimdi Ara

Mf3 473 puan ile ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mf3 473 puan ile gecen sene 485 ile alan tıp fakultesine girebilir miyim sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: melisalover

Mf3 473 puan ile gecen sene 485 ile alan tıp fakultesine girebilir miyim sizce

Yani Atatürk Tıp Fakültesine mi ? Büyük ihtimalle girersin.
  • İnşallah girersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

İnşallah girersin.

• quote:

Hocam benim puanda seninki gbi insallah greriz.inşallah o kadar dşer.??
  • Up

• mümkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLune

quote:

Yani Atatürk Tıp Fakültesine mi ? Büyük ihtimalle girersin.

Yok Tekirdag Tıp :)

• Bu arada nereyi istiyorsun bilmiyorum ama Atatürk Üniversitesi hayatımda gördüğüm en iyi kampüslerden biriydi. Tıp ve diş fakülteleride çok donanımlı ve iyi eğitim veriyormuş. Doğuda olduğu için puanı düşük sadece.

Belki düşünen vardır diye yazmak istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: la pelopina

mümkansız

Mumkansiz ne la imkansizla mumkun degil karisimi bir sey mi

• quote:

ben de tekirdağ düşünüyorum. Puanı nerden hesapladın açı mı

• MF3 te 12 puan düşmesi çok çok düşük bir ihtimal sanmıyorum olacağını ancak inş olur işime gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: PGAL

MF3 te 12 puan düşmesi çok çok düşük bir ihtimal sanmıyorum olacağını ancak inş olur işime gelir

Geçen senede aynı muhabbetler geçiyordu ama 10 puan düştü ham olarak. bu sene baya bir zordu birde obp faktörü var. Birde ilk 15k ile 10k arası düşüş 5k ile 10 arasındaki düşüşe eşit olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLune -- 26 Haziran 2013; 22:52:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mercedes-

quote:

Orijinalden alıntı: la pelopina

mümkansız

Mumkansiz ne la imkansizla mumkun degil karisimi bir sey mi

• quote:

Rahat girersin

• Hocam aynı ünide aynı bölümü istiyoruz. Insallah buluşuruz orada ben 477-483 arası bir puan bekliyorum, kontenjanların da artmasıyla gireriz gibime geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vergiss Uns Nicht

Hocam aynı ünide aynı bölümü istiyoruz. Insallah buluşuruz orada ben 477-483 arası bir puan bekliyorum, kontenjanların da artmasıyla gireriz gibime geliyor.

Ins bakalim benim zaten belli olmuyor hi puanim ya az ya cok gelir dedigimden ins gireriz

• quote:

MF3 te 12 puan düşmesi çok çok düşük bir ihtimal sanmıyorum olacağını ancak inş olur işime gelir

Benim hesabıma göre 17 puan düşüyor

• quote:

Sıraya göre değişir bence. Ilk 5kda 8-10 5-10kda 10-12 10k-20k 15-16.

• Aslında azıcık beyin fırtınası yapmakta fayda var. MAlumunuz tıp kontenjanı 1700 dolaylarında arttı. Yani 14500lere kadar tıp düşebilir. ( Ham kontenjan 11.800 dolaylarında)
    Sırf kontenjanlardan 4-5 puanlık düşme olur zaten. 3-4 puan da obp'den düşme olursa etti 7-9 puan.
    Daha sınavın zorluğu, kolaylığına gelmedik bile. Ondan ne kadarlık düşme yaşanacağına dair maalesef ki hiçbir fikrimiz yok; ama geçen seneye göre yapılamadığını söyleyebiliriz.

Olayın diğer boyu ise şu. Bence bu düşüşlerin hepsi düşüş olarak yansımayacak. Bir kısmı az netle çok puan olarak yansır, bir kısmı ise düşüş. Hatta puan olarak düşüş gerçekleşmeyebilir bile. Az netle çok daha fazla puan da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldu mu simdi -- 27 Haziran 2013; 0:02:11 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.