Şimdi Ara

MF4 30572 İYTE BİLGİSAYAR , DOKUZ EYLÜL BİLGİSAYAR ? (YARDIM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata_34 -- 30 Aralık 2012; 17:13:03 >
  • o dediğin bölümlerden birinde 2. sınıftayım. 3 e geçicem bu sene. abim de iyi bir şirkette üretim mühendisi. bu işleri abimden beri takip ediyorum. yani 2003 senesinden beri. Tıplara rağbet olduğu ve tıp kontenjanları arttığı sürece mühendislikler düşmeye devam edecek. ( ve mühendisliklerin kontenjanları arttığı sürece)

sana birşey söylemeye hakkın yok falan da demedim zaten yanlış anlama. bırakın da biz bilelim falan demişsin. ama herkesin söylediği genel şeyleri söylüyorsun. ve doğru söylüyorsun. fakat bizim eğitim sistemi kökten yanlış zaten herkes mühendis avukat doktor olmak istiyor. sen de olmak istemişsin ve olmuşsun ve ben de olacağım. günü kurtarma politikasıyla yaşayan bir ülke olduğumuzdan bunlarda bu politikanın doğal sonuçları. ama bir yerde yanılıyorsun işte. diyorsun ki mühendis olmak bu kadar kolaylaştı mı? ama bir konunda 37 binle cbü makinadayım diyorsun. ee sen de kalitesiz misin o zaman? haketmiyor musun bulunduğun yeri ? hem kendin demişsin yukarda 2006 veya 2011 arasında sadece 150 bin kişi giren farkı var diye.

bu ülkede mf 3 ten 50 bininci olup tıpı çok rahat okuyacak adamlar var. Öğrenci kalitesi sıralamayla falan ölçülmez. tamam ilk sıralara giren adamlar iyi öğrencilerdir. fakat tutupta sen 10 bininci adam 20 bininci adamdan iyidir abi bu adam kalitelidir diğerinde mühendislik okuyacak kalite yok diyemezsin. anlatmak istediğim şey o. dediklerinin doğru ( piyasayla ilgili olan ). Demek istediğim şey umarım anlaşılmıştır. Konuyu da buraya çeken ben değilim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.