Şimdi Ara

MF4 38k Ne yazmalıyım yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar aklımda endüstri ve inşaat var ama hangi okul ya da daha farklı hangi bölümler yazmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim
     MF4 38k Ne yazmalıyım yardım edin

Edit: Özel Üniversitelerde tam burslu haricinde yazmayı düşünmüyorum. Bi el atıverin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brcyln -- 4 Temmuz 2013; 0:32:19 >

• Up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brcyln -- 4 Temmuz 2013; 1:04:00 >
  • Bence tutarsa IYTE İnşaat yaz gec derim.
    Gecen sene 38 binle kapatmış bu sene biraz daha düşme ihtimali var. Veya IYTE Bilg. Müh düşünürsen.
  • Ben de iyte düşünüyorum.ortam olmadıgını filan söylediler 5 sene saman gibi yasamak da istemiyorum ama akademik kadrosu ve imkanları iyiymiş o yüzden de vazgecemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brcyln kullanıcısına yanıt
    Ortam yok derken ortamı sıfır değil. Yani bir EGE gibi olamaz ortamı ama ciddi bir eğitim istiyorsan ve mezun olduktan sonra da avantajlı olmak istiyorsan IYTE'yı tercih et derim sana.
    Öyle saman gibi yaşamazsın merak etme , benim çoğu arkadaşım ve ben orayı tercih edeceğiz mesela yine ortamını kuran kuruyor zaten yurtlarını görsen hasta olursun hepsi denize karşı odalar şahane zaten :)
    Arkadaşlarınla her zaman denize girme ihtimalin var Gülbahçe dibinde , 25-30 km sonra ÇEŞME seni bekliyor , bunlar güzel şeyler
  • Haklısın hocam,tesekkür ediyorum.yazacagım bakalım olur inşallah. Siz hangi bölümünü yazacaksınız?

Bende IYTE makine müh. yazacağım .
    Bakalım her seyin hayırlısı , siz İzmir dışından mı geleceksiniz ?
  • Hayırlısı hocam.Evet istanbuldayım ben ama izmiri severim o yüzden istiyorum aslında biraz da

Anladım :)
    O zaman IYTE seçersen yurt çıkma ihtimali de yüksek , yurt çıkmasa bile çok çok uygun fiyata burada tatilciler villalarını kiralıyorlar ama çıkmayacağını sanmıyorum . Tabi tekrardan hayırlısı olsun bakalım :)
  • inşaat ve endüstri mühendisliği arasında kalıyosan inşaat seçmeni tavsiye ederim
  • @rubisco35 tesekkürler hocam,bakalım hayırlısı.

@redshark46 ben de öyle düşünüyorum ama bayanlar için inşaat zor olur diyorlar o yüzden arada kalıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: brcyln

@rubisco35 tesekkürler hocam,bakalım hayırlısı.

@redshark46 ben de öyle düşünüyorum ama bayanlar için inşaat zor olur diyorlar o yüzden arada kalıyorum

merhabalar:) bende IYTE ve dokuz eylülde okumak arasında gidip geliyorum ve bir bayan için inşaat zormu bende çok merak ediyorum :( IYTEnin eğitimi beni cezbediyor fakat ıngilizcem iyi olmadığı için yüzde yüz ıngilizce olayından çok korkuyorum :( :( :( o yüzden dokuz eylülü tercih edecem gibi . Endüstri ile Mimarlık arasındada çok gidip geliyorum aslında :( :( :(

• azmuz kullanıcısına yanıt
    Açıkçası DEU'e gidersen çok pişman olursun onu belirteyim.
    IYTE mutlaka zorlayacaktır , bilgin var sanırım ancak benimde ingilizcem yerlerde diyebilirim zaten amaç İngilizceyi ilerletme DEU mezun olduktan sonra bir kendini düşün birde IYTE'den mezun olduğun zaman ki halini düşün derim sana .
    DEU gidip yapman çok uzak değil 2-3 ay sonra başlarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubisco35

Açıkçası DEU'e gidersen çok pişman olursun onu belirteyim.
    IYTE mutlaka zorlayacaktır , bilgin var sanırım ancak benimde ingilizcem yerlerde diyebilirim zaten amaç İngilizceyi ilerletme DEU mezun olduktan sonra bir kendini düşün birde IYTE'den mezun olduğun zaman ki halini düşün derim sana .
    DEU gidip yapman çok uzak değil 2-3 ay sonra başlarsın

Hocam DEUda pişman olacağımı söylediniz. Acaba neden böyle bir pişmanlık yaşayabileceğimi söyler misiniz? Dokuz Eylülde adı duyulmuş bir üniversite aslında. Merak ettim acaba eksileri nelerdir?

• ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:35:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • azmuz kullanıcısına yanıt
    DEU eğitimi tabi bir IYTE değil ama iyi bir eğitim veriyor o kesin.
    Universite ortamı çok kötüdür DEU'de. Kampüs desen fakülteler arasında kilometreler var yürüyerek gitmen çok zor onu geçtim giripte pişman olan eğitiminden arkadaşım var tekrar sınava giren. Yani biraz senin beklentine bağlı , hani bir EGE'nin yanından geçemez DEU onu belirteyim .
    Tabi ki senin tercihin bundan sonra.
    Ama IYTE tutupta DEU gideni görmedim ben oda ayrı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.