Şimdi Ara

MF4-51BİN *Tercih Listem Hakkında Yorum Yapabilir Misiniz ?*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim mf4 sıralamam 51bin. tercihte 20bin yukarı ve 20bin aşağı aralığında seçimler yapacağım. Rehber öğretmen vs. hiç yardımı olmadı. Onların tek derdi her gün süslenip işyerine gitmek ve oturdukları yerden para kazanmak. Çünkü tek bildikleri internetten okuyup öğrendikleri. Mesleklerin piyasası çalışma şartları hakkında fazla bilgileri yok. Ben bu listemi kendim oluşturdum. Bu meslekteki kişilerle bizzat kendim konuştum. Danıştığım kişiler:

Pamukkale Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
    Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
    Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Mezunu
    Karadeniz Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği Öğrencisi
    Yıldız Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği Mezunu

Bu da tercih listem (daha kesin değil sıralama değişiklik gösterebilir.)

Dokuz Eylül Bilgisayar Sıralama: 31800 [ Gelmeyecek ama şansımı deneyeceğim ]
    İzmir Yüksek Teknoloji Bilgisayar Sıralama: 33100 [ Gelmeyecek ama şansımı deneyeceğim ]
    İstanbul Teknik Geomatik Sıralama: 40900 [ Harita Müh. İşsiz kalmaz / İTÜ gibi bir üni. yazılmaz mı :) ]
    Yıldız Teknik Harita Sıralama: 50500 [ Harita Müh. İşsiz kalmaz ]
    Pamukkale Elektrik Elektronik Sıralama: 53200 [ Evime Yakın ]
    Pamukkale Bilgisayar Sıralama: 56600 [ Evime Yakın / İstediğim Meslek ]
    Dokuz Eylül Metalurji ve Malzeme Sıralama: 69300 [ Banko Gelir / En kötü ihtimal ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handful1907 -- 30 Temmuz 2012; 0:34:22 >

• UP
  • harita mühendislerinin işsiz kalmayacağından nasıl bu kadar eminsiniz? 4-5 yıl sonra kpss puanlarının yükselmesi ya da kadrolarının düşürülmesi gibi durumlar olamaz mı?
    Bu işin özel sektörü hakkında ne söylersiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.