MHP istediğini alamadığında yada alamaycağını idrak ettiğinde bir görün U dönüşü nasıl yapılır. Öcalan söyleyince Kandil silah bırakacakmış milletle alay etmeninde bir sınırı vardır. Öcalan kim ki PKK ya laf geçirecek PKK onu dinleyecek buna kargalar bile gülmez. Bunların hepsi Trump a oynuyor. Trump PKK yı yalnız bırakacak belkide bitirecek belli oldu. Bizimiklerde biz yaptık gördünüzmü demek için bu işlere sarıldılar. |
MHP milletvekili katil Apo'ya 'beyefendi' dedi!! (2. sayfa)
-
-
Neye şaşırıyorsunuz ki mehape dediğin parti apoyu idamdan kurtardı.Şimdide sıra geldi çıkarmaya.Bu partinin milliyetçilikle, vatanseverlikle alakası yoktur.Birilerinin Türkiyedeki maşasıdır...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dıj güçlerinin oyunu bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski MHP'lilerin dava adamlarının içi cız ediyordur. Ölmüş olanların kemikleri sızlıyordur.
Kenilerine kullandığım bütün oylar da haram olsun.
-
Önümüzdeki günlerde ''beyefendi'' öcalan açıklama yapacakmış.
te Allahım .nezamandar beri teroristlerin fikirleri,açıklamaları bizim için önemli oldu .
-
Hdp ile dolaşan mhp sonuç:beyfendi apo
Hdp ile dolaşan chp sonuç:pekeke
Hdp ile dolaşan akp sonuç:sayın apo
Hepsi de istisnasız dil sürçmesi diyor ha :)
terörist güzellemelerine insanları alıştırdınız, tamamda öcalan beyefendi ne lan. Mezardaki şehitlerin kemikleri bizimde kalbimiz sızlıyor.
-
evlilerin canımı demesi gibi, beyefendi demiş işte.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gerçek anlamda dil sürçmesi, bilinç altında yatan gerçeklerin dışa vurumudur.
Öyle dilim sürçtü demekle işin içinden sıyrılamaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
neden şaşırıyorsunuz ki abdullah öcalan denen hain eskiden ülkücü dindar biriydi gençliğinde bir dönem Ülkü Ocakları ve Komünizmle Mücadele Derneği'ne gittiğini söyledi aihm de yargılanırken ülkücülerin bu haini hala sayması normal bir durum chp ye iftira atanlar aponun geçmişini bilmeyenlerdir
-
Özgür Özel: El yükseltiyorum, Kürtlere bir devlet teklif ediyorum. Kürtlere tam olarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin sahibi olmayı teklif ediyorum.
Özgür Özel'den Bahçeli'nin Öcalan açıklamasına yanıt: Bu ülkede terörün bitmesine tam destek vereceğiz.Bu sözlere kıymet veriyoruz ve CHP olarak diyoruz, bu ülkede terörün bitmesine tam destek vereceğiz" ifadelerini kullandı.
haberlerÖzgür Özel, "Kürtlere bir devlet teklif ediyorum" sözlerine açıklık getirdihttps://www.haberler.com/politika/ozgur-ozel-kurtlere-bir-devlet-teklif-ediyorum-17962379-haberi/?ref=amp_more&_gl=1*s0mlth*_ga*YW1wLXBKWDV5ejZOLXNBX3VwWngwUlJ1RzZtUjZDUGd1dVVtVnJmd1lzRFlhWExXNFloTFdLMlI0Y19OYWF5YzRYSWI.*_ga_FFKENFZBJW*MTczNjg1OTAyMi4yLjEuMTczNjg1OTAyMi4wLjAuMA..#newsDEM Parti'nin İmralı heyetinin CHP ziyareti sona erdi: 'Katkı vereceğiz'
DEM Parti'nin İmralı heyetinin sıradaki ziyareti CHP oldu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in kapıda karşıladığı heyetle görüşme sona erdi. Görüşme 1.5 saatin üzerinde sürerken şimdiye kadarki en uzun görüşme oldu.
www.sozcu.com.trSon Dakika... DEM Parti'nin İmralı heyetinin CHP ziyareti sona erdi: 'Katkı vereceğiz' - Sözcü Gazetesihttps://www.sozcu.com.tr/son-dakika-chp-heyeti-dem-parti-nin-imrali-heyetini-kapida-karsiladi-p124630https://x.com/Yilmaz_Ozdill/status/1849047838509904281
Bunları görmezden gelen SÖZDE ATATÜRK MİLLİYETÇİLERİ sözde Atatürk ün partisinin AKP/MHP den farkı yok
Atatürk ün partisi Apo'nun kayığına binmez
Apo layıkıyla içerde kalacak diyebilecek bir omurgalı muhalefet aranıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
müstehak, herkes hakettiğini yaşayacak
-
Akp-mhp ortaklığı bu işi başka bir boyuta getirdi. Gerçekten tebrik ediyorum ama bunları değil, bunlara oy verenleri.
Daha damat beyi sahneye aliyoruz diyip sahitligini bile yapacaklar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Rezil herifler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X