Şimdi Ara

MHP'ye artık yeni kan lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ama sebep belli cemaat elinde hem chp nin hemde mhp nin akp lilerden 10 kat beter kasetleri var

ne derse paralel harfiyen yaptılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: egerasim

Mhp'nin iktidar olması imkansız.
    2015 genel seçiminde Akp az farkla kazanacak. 2019'da ise Akp tamamen düşecek yeni nesil tarafından 16 yaşındayım ve arkadaşlarımın %90'ı Akpyi sevmiyor sempati duyanlar ise genellikle birşey bilmeyen ve anne babasının görüşlerini benimseyen kişiler.

2015 veya 2019 seçimlerinde sosyalist partilerinin de yükseleceğini düşünüyorum.

Ne tarafta yaşıyorsun solcu bir iktidar olacakmış etrafındaki 5-10 kişiyle geleceği gördüğünü mü düşünüyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leo Minor

quote:

2015 genel seçiminde Akp az farkla kazanacak. 2019'da ise Akp tamamen düşecek yeni nesil tarafından 16 yaşındayım ve arkadaşlarımın %90'ı Akpyi sevmiyor sempati duyanlar ise genellikle birşey bilmeyen ve anne babasının görüşlerini benimseyen kişiler.

2015 veya 2019 seçimlerinde sosyalist partilerinin de yükseleceğini düşünüyorum.

Ne tarafta yaşıyorsun solcu bir iktidar olacakmış etrafındaki 5-10 kişiyle geleceği gördüğünü mü düşünüyorsun

Olacak demedim oyları yükselir dedim.

• quote:

ergen kardeş bende bi zamanlar 9. sınıftım o zamanlar 2009 du herkes akp düşmanıydı okulda dershanede, ne oldu akp yüzde 49 oldu bende aynı senin gibi düşünürdüm zamanında. recep bey ölene kadar başbakan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leo Minor

quote:

Olacak demedim oyları yükselir dedim.

Azalır o başbakann neden 3 çocuk diyor

• Bahçeli aday olacak herkesi ekarte ettiği için kolay kolay başka aday bulamazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

yeni kan derken MHP zaten kan olmadan beslenemeyen bir parti. Allah muhafaza şehit olması lazım ki MHP prim yapsın. hele bu seçimde hepten cozuttular. yazık istanbulda %4 aldı ya.şaka gibi. mhp Türkyenin partisi olmazsa 10 seneye biter. bdp kadar olamadı be yazık.

İşte bu dediğinin sebebi de gene Devlet bahçeli. En büyük hatayı apo asılmasın diye imza atarak yaptı. Eğer bunu yapmasaydı iktidar potansiyeli şuankinden bir hayli yüksek olurdu. İstanbul olayına gelirsek millet haliyle akp'nin almaması için mhplilerde Sarıgül'e verdi aynı şekilde Kütahya'da, Isparta'da, Adana'da chpliler mhpye verdi bu olayı idrak edebilmeniz lazım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 36Boys

quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

yeni kan derken MHP zaten kan olmadan beslenemeyen bir parti. Allah muhafaza şehit olması lazım ki MHP prim yapsın. hele bu seçimde hepten cozuttular. yazık istanbulda %4 aldı ya.şaka gibi. mhp Türkyenin partisi olmazsa 10 seneye biter. bdp kadar olamadı be yazık.

İşte bu dediğinin sebebi de gene Devlet bahçeli. En büyük hatayı apo asılmasın diye imza atarak yaptı. Eğer bunu yapmasaydı iktidar potansiyeli şuankinden bir hayli yüksek olurdu. İstanbul olayına gelirsek millet haliyle akp'nin almaması için mhplilerde Sarıgül'e verdi aynı şekilde Kütahya'da, Isparta'da, Adana'da chpliler mhpye verdi bu olayı idrak edebilmeniz lazım artık.

mhplilerin chpye verdiği doğru da, chplilerin mhpye verdiğini sanmıyorum. takiyyecilik iyi uyuştu chp-cemaat ikilisine, mhpyi bu açıdan kandırdılar sanki. mhp de bunun karşısında durmadı, cılız 1-2 söylemle bahçeli dillendirdi yalnızca.

• ZEUS__ kullanıcısına yanıt
    Hocam Isparta'da ve Kütahya'da chpli çok tanıdığım var bizzat onların ağzından duydum mhpye verdiklerini ama bunun sebebi sadece akpyi devirmek değil mhpnin adaylarının iyi olması mesela Kütahya'daki Alim Işık gerçekten sevilen bir adam, Isparta'da ise millet mhpnin mevcut başkanından memnundu zaten. Aslında bu yerel seçimlerde partilerden ziyade kişiler önemli bence halk bunu bi kavrayamadı.
  • quote:

2015 genel seçimlerinde az farkla değil sağlam fark atarak kazanacak buraya yazıyorum. Daha önceki mv seçimlerinde %49 alan AKP, 2015 seçimlerinde %55'e merdiven dayarsa şaşırmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

quote:

2015 genel seçimlerinde az farkla değil sağlam fark atarak kazanacak buraya yazıyorum. Daha önceki mv seçimlerinde %49 alan AKP, 2015 seçimlerinde %55'e merdiven dayarsa şaşırmayın.

Bi de muhalefetlerin en büyük yanlışı hep kendi seçmenlerine hitap etmeleri. Artık yeni projelerle gelmeleri lazım ve ayrıştırıcı politika değil bütünleştirici politika izlemeleri lazım. Akp'den seçmen kazanamadıkları sürece kesinlikle iktidara gelemeyecekler. Ha bir de KK ve Bahçeli'nin hitabeti ve siyasi yönü çok zayıf, iyiliğine kötülüğüne karakterine bir şey diyemem ama bu apaçık ortada.

• meral akşener gelecek diyorlardı mhp'nin başına
  • o genel başkanı değiştirin artık mitingde aslan kesiliyor meclisde tam bir pısırık son kullanma tarihi geçti bahçelinin 3 lü koalisda bile tam pısırıkdı.

ki ben eski mhpliyim sırf bu sebeplerden mhp yi terk ettim yerinde sayıp duruyor son tablo tam facia mhp açısından mhp ye acilen yeni sağlam lider lazım yoksa mhp anapın durumuna düşer mhplilerin çoğu chp ye destek verdi benim düşüncem budur.

yerinde sayan bir mhp varsa sebepleri analiz edilmelidir.
  • Blackthunderx B kullanıcısına yanıt
    Aynen işte bunu demeye çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

ben şahsen bahçeliyi çok seviyorum

tam istediğim gibi

devletçi görüşü var. vatan millet görüşü var. partinin oylarını arttırmıyor. halkı sokağa dökmüyor.

ve ayrıca bizi güldürüyor

Ve bir sey daha
    Matematigi ci
    Ok iyi bknz.40 yapar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavye silahşörleri Bahçeli gerçek bir devlet adamıdır.O begenmediğiniz haliye ülkücü iradeyi asla sokağa dökmemiştir. Yoksa aksini düşünemiyorum.

Ama gereken kan değişikliği kesinlikle şarttır. Siyasetçi en fazla 3 seçime girmeli başarısızsa yerini devretmelidir.

Mhp 40 yıldır vardır.Türk milleti var oldukça da mutlaka olacaktır.Memleketin emniyet sübabıdır.Keisnlikle olmalıdır.

SON SEÇİMDE SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR mantığı gütmüştür.Chp'li adaylar desteklenmiştir.ama CHP 'den aynı oranda destek gelmemiştir.

Ancak bir sonraki seçimde desteğin D 'si bile konuşulmayacaktır.

Tabanda Meral Akşener -Sinan Oğan -Oktay Vural isimleri partinin başına geçebileceği konuşulmaktadır.İnşallahta öyle olur.kan değişikliği mhpnin oylarını atırır.
  • mkuren kullanıcısına yanıt
    Hocam bahçeli için yazılanlara kızmışsın ama 3 seçimdir görüyoruz oy durumunu iyi bir insan olabilir iyi bir devlet adamı olabilir ama iyi bir siyasetçi değil maalesef. Diğer dediklerinde hemfikiriz.

• quote:

• Bahçeli tam bir devlet adamıdır ülkücüleri sokağa dökmeyerek ne kadar büyük bir lider olduğunu herkese gösterdi.Yeri geldi partisinde başbakana edilen nefret söylemlerini bile sırf makamından dolayı eleştirdi.Öyle bir siyasetçi düşünün ki partisinin geleceğini değil devletin bu zamanki bekasını düşünsün işte bahçeli tam olarak böyle yaptı...Ankarada yapılan Mansur Yavaş hamlesi Devlet Bahçelinin izniyle olmuştur fakat Mhp nin bazı yerlerde Chp tarafından desteklenmemesi hoş olmamıştır..
  • ÖLÜCÜ kullanıcısına yanıt
    Tamam işte biz adamı tamamen kötülemiyoruz faydalı yaptığı işler illaki var ama sen 3 seçimdir bırak diğer partilerden seçmen kazanmayı kendi kemik oylarını da kaybetmeye başlamışsan artık çekilmen ve koltuğu yeni bir lidere bırakman gerekiyor demektir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.