Şimdi Ara

Mi band 4 169tl. gittigidiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
4
Favori
7.888
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tansiyon ve kalp atışı izleme kısmını tavsiye eder misiniz? babama almayı düşünüyorum. Kendisi tansiyon hastası
  • Emir Altunayyoutube
    [29 Ekim]Xiaomi Mi Band 4 Türkçe Yapma Rehberi (ANDROID KULLANICILARI YORUMU OKUSUNLAR)
    https://www.youtube.com/watch?v=xhz5iEAwmfs

Burdan türkçe yapabilirsiniz, ben bu yöntemle kullanıyorum stabil, hiçbir sıkıntı yok.

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    Olmaz hocam öyle, ithalatçı ile satıcı müşterek sorumlu. Getiren battı, iş bitti yok, yönetmelik böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

arkadaşlar bu ürünün garantisi yok zaten kutunun içinden garanti belgesi çıkmıyor ben izmir xiomi mağazasından 249 tl aldım aynı gün trendyol 189 tl satıyordu trendyolu aradım garantisi ithalatçı firma imiş yani bozulduğu zaman trendyol gittigidiyor firmasından aldın mi band 4 kargoyla ithalatçı firmaya gönderiyorsun yani bir sene sonra firma battı siz düşünün...
    ben gaziemir optimum avm deki xiomi mağasından aldım bana faturayı saklayın iki sene garantiniz var eğer arıza servisel ise birebir değişim yapıyoruz dedi içime sindi aldım...
    ürün çok güzel bütün bildirimleri gösteriyor haber veriyor telefon çağrı, mesaj,watsap,email hepsini ekranıda gösteriyor yalnız adım sayar metro otobus yani toplu taşımda da çalışıyor dün 16000 mt yürümüşüm😳😳😳😳😳
    Spotify müzik değiştirebiliyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sezer.er kullanıcısına yanıt
    yakında türkçesi gelecek ...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bradenburg B kullanıcısına yanıt
    bende sporttiy yok ama ana ekranı sola sürünce müzik kontrol açılıyor...yani çalıştığını duymuştum yinede google araştır hocam

• agtr A kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi geçen hafta trendyolda 180-190 tl idi tam kuruşunu hatırlamıyorum vatandan alayım dedim 299 tl dedi o da her mağazasında yok medimarket sorduk standa teşir vardı orda da 299 tl idi xiomi mağazsında 249 tl idi..
    bu ürünler bozulduğu zaman bire bir değişiyor aynı ipad gibi hocam ...
    trendyolu aradım garantisini sordum ithalatçı firma garanti veriyor dedi yani ben izmirde oturuyorum ürün iki sene içinde bozuldu ithalatçı firma istanbulda ben kargo ile göndereceğim en az onbeş gün git gel olsa ...
    eşimle fikir birliğine gittik 50 tl fazla ver kafan rahat olsun dedi, xiomi mağazasına garantiyi sordum fatura ile gelin servis dahilinde yani kırılma yanlış kullanım hariç ürünün yenisimi veririz dedi bende aldım sonuçta bir otobüsle gidip alabileceğim ürün...
    geçen sene ipad mini4 aldım on ay sonra pili bozuldu yani yüzde 75 kadar indi daha doğrusu pilin yüzde 25 gitti oyunlar çok çabuk bitiyordu iki kere servise verdim ikisinde olumsuz cevap aldım apple mh numarasını bıldum aradım uzaktan test yaptılar yüzde 78 çıktı teste randevu verdiler götürdüm iki saat sonra değişim mesajı geldi bir hafta sonra yeni hiç kullanılmamış ipad mini4 verdiler ..
    samsung s7 aldım hiç bozulmadı samsung türkiye garantisi vardı garantisinin bitmesine son bir ay kala servise gittim bunu pili az gidiyor dedim şansımı deneyim dedim bir saat sonra gelip alın dediler bir saat sonra yeni pil takmışları yoksa 250 tl .....

• Resimlerde ekran boyutu büyük gibi geliyordu ama kullanılan renkli ekranın eni 1 cm boyu 2 cm. Bize doğru cihaz gelmiştir değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 156 TL ye geldi. 25 TL çek kullandım.
  • 163 e aldım cumartesi geldi , iade edip yeniden alasım var

• neden
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.