Şimdi Ara

Mi Box S satışa sunuldu: İşte özellikleri ve fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Standart televizyon modelleri ile pazarda önemli bir mücadele veren Çinli Xiaomi ayrıca set üstü televizyon kutuları da satıyor. Mi Box olarak adlandırılan seriye yeni bir üye daha geldi.

Xiaomi Mi Box S özellikleri ve fiyatı

Xiaomi Mi Box S adını alan televizyon kutusu Mi Box 4 ile benzer özelliklere sahip. 4 adet Cortex-A53 çekirdekli bir işlemci, 2GB RAM, 8GB depolama kapasitesi, çift bant WiFi, Bluetooth 4.2, HDMI 2.0 ve USB 2.0 şeklinde aynı konfigürasyon var.

Ayrıca Bkz.Razer Chroma destekli Razer Phone 2 duyuruldu

Farklı olan kısım cihazın kumandası. Tuş tasarımı biraz daha değişen kumandada Netflix, Google Assistant, Live TV ve uygulamalar için birer atanmış tuş yer alıyor. Kumanda üzerinden Google Assistant özelliğini çağırmak ve diğer akıllı cihazları kontrol etmek mümkün.

Kutuda ise Android 8.1 işletim sistemi tabanlı Android TV sürümü çalışıyor. 4K 60 fps oynatma desteği sunan cihazda Chromecast özelliği de var. Böylece mobil veya masaüstü cihazlarınızdaki içerikleri bulut üzerinden cihazda oynatabiliyorsunuz.

Xiaomi’nin televizyonlarında sunduğu zengin içerikleri de barındıran Mi Box S modeli bunları da Google Assistant ile kontrol edebiliyor. Cihaz 60$ olarak ön siparişe sunulmuş durumda.

• 2018 de bu özelliklerden daha iyi olmalıydı . Biz vaktı zamanında 50 dolara mi8sleri aldık . Xiaomiye yakışmayan hareketler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheOrdery -- 11 Ekim 2018; 19:42:17 >
  • Nvidia Shield TV den sasmayın

• Mi box 3 ile aynı donanım 10 dolar daha ucuz, drm sertifikaları var ve chromecast uyumlu cihaz. Daha ne olsun bu paraya. Nvidia shield tv 180 dolar, bırak da daha iyi olsun.

• 10 bit h265 mkv biçimini desteklemiyormuş galiba?

• asenler kullanıcısına yanıt
    ORIGINAL 4K DECODING OUTPUT
    10bit 4K@60 H.265 frame powerful decoding capability,
    with HDMI 2 lossless transmission.

Mi box 3 de ve 4 de var yani haliyle bunda da vardır...
  • usb yi 3.0 a yukseltselermis keske.

• godzilla87 kullanıcısına yanıt
    Mi Box 3 kullanıyorum. 4K@60fps H.265 çözüyor, doğru ama yüksek bitrateli videolarda frameskipler yaşanıyor ve o 60 fps deneyimi anlamsız bir hal alıyor.

F/P olarak çok başarılı bir cihaz. Ama fiyatı uygun olsa kesinlikle shield tercih ederdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

Mi box 3 ile aynı donanım 10 dolar daha ucuz, drm sertifikaları var ve chromecast uyumlu cihaz. Daha ne olsun bu paraya. Nvidia shield tv 180 dolar, bırak da daha iyi olsun.
    Türkiye'de Mi Box 3'ten çok daha pahalı olur.
  • Netflix'i hangi çözünürlükte veriyor acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: venomboy_85

Netflix'i hangi çözünürlükte veriyor acaba?
    4k destekli
  • venomboy_85 kullanıcısına yanıt
    4k

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

4k destekli

Alıntıları Göster
    Evet 4K tamam bunda sorun yok. Benim sormak istediğim Netflix lisansını almış mı?
    Tamam kumandada Netflix butonu koymuş ama Netflix lisansı almadan 480p üzerine çıkamaz bildiğim kadarıyla. Ben sadece bu özellik için smart olmayan eski model LCD Tv'Mme Roku almıştım.

Bkz. google'dan alınmıştır:
    Netflix considers these Streaming Media Players to be only ones certified to play Netflix HD video:
    Apple TV.
    Google Chromecast.
    Roku.
    Amazon Fire TV.
    Google Nexus Player.
    NVIDIA Shield TV.

• venomboy_85 kullanıcısına yanıt
    var. ben de 4k destekli derken, cihaz 4k destekli anlamında değil, netflix 4k destekli anlamında demiştim.
  • Güzel cihaz alınabilir.

• 5 para etmez dostlar apple tv 4k ya geçtikten sonra bunu çok iyi anladım. Bence iki seçenek var ya nvidia shield yada apple tv. Paranızı çöpe atmayın. Kodi için alacaksanız özellikle uzak durun özellikle kodide çok donuyor. Yarın bir gün snapdragon la vs çıkarsa o zaman alınır ama şimdi amlogicle olacak şey değil ben mağdur oldum siz olmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fhrstw

5 para etmez dostlar apple tv 4k ya geçtikten sonra bunu çok iyi anladım. Bence iki seçenek var ya nvidia shield yada apple tv. Paranızı çöpe atmayın. Kodi için alacaksanız özellikle uzak durun özellikle kodide çok donuyor. Yarın bir gün snapdragon la vs çıkarsa o zaman alınır ama şimdi amlogicle olacak şey değil ben mağdur oldum siz olmayın.
    Apple TV de standart tv kanallarını nasıl izleyebiliriz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.