Şimdi Ara

Mi Box USB ve ETHERNET hakk. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
4
Favori
40.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ugreen hub 3.0 amazondan aldım, kutuda android uyumu ifade ediliyor. Yabancı kaynaklarda geliştirici seçeneklerinden usb debugging i kapatin diyor, bu tip bir ayarlama mı gerekmekte ? Birkaç benzer ayarlama denedim ama fark etmedi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hub'ı çalıştırabilmek için yapilabilinecek başka birşey var mı ayarlardan veya gelistirici seceneklerinden?

• merhaba arkadaşlar

Nas cihazımdan FHD ve üzeri görüntü alırken videolarda belli aralıklarda takılmalar meydana geliyor. Bu nedenle TP-Link UE330USB alarak ethernet ile bağlantı yapmayı düşünüyorum.

cihaza usb ethernet takanlar satın aldıkları cihazı ve aldıkları hızı paylaşabilirler mi?
  • mirac53 kullanıcısına yanıt
    NAS ve benzeri cihazları kaynak olarak kullanırken, DLNA/UPNP özelliği ile eklemeniz lazım. SMB'nin bantgenişliği çok düşüktür ve o yüzden oynatırken takılmalar olur. En yüksek bantgenişliği DLNA'dadır. Dolayısıyla bağlantı tipi farketmez.
  • coremax C kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. Haklısınız dlna nın bant genişliği yüksek ancak onda da alt yazı sorunu var. Upnp yi hiç denemedim. Bilgisayarımda ve tabletten rahatlıkla smb üzerinden filmleri sorunsuz oynatabiliyorum. Ama mi box da bazı videolarda ciddi sorun oluşturuyor. O yüzden kablolu bağlantı ile bağlanmayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradığınız sorunun cevabı bu videoda.

• merhaba arkadaşlar,

Mi box S cihazım için, güç besleyici seçeneği olması ve ilerde farklı cihazlarımda da kullanabilme amacıyla Ugreen hub USB 3.0 1 Gbps satın aldım. Mi box S usb portu 2.0 olduğu için cihaz 100 Mbps hızla bağlanabilmekte.
    Nas cihazımdan FHD görüntüleri sorunsuz bir şekilde oynattım herhangi bir takılma meydana gelmedi.
    Wifi 2.4 ve 5GHZ frekansları ile ethernet bağlantısında aldığım hız testi sonuçlarını cihaza ethernet bağlamayı düşünenler için paylaşıyorum.

İnternet bağlantı hızım 100 Mbps Download/ 20 Mbps Upload

100 Mbps Ethernet hızı:
    Mi Box USB ve ETHERNET hakk.

Wifi 2.4 ve 5GHZ frekansları ile aldığım hızlar(Ayrı ayrı test ettim aynı bağlantı hızını aldım)
    Mi Box USB ve ETHERNET hakk.

• Merhaba. Telekomun verdiği zyxel modemi kullanıyorum. 5ghz yok. Bu sebeple 2.4ghz den bağlanıyorum. Ookla uygulaması ile test yaptım. Mi box s cihazım modemin yanında ve bağlantı hızım da 50mbit olmasına rağmen 8mbit download gösteriyor. Iphone 7 ile aynı koşullarda ookla uygulaması ile yine aynı server dan test ettiğimde 35mbit download ölçüyor. Mirac53 arkadaşımın verdiği 2.4ghz bağlantı değerlerinde kayıp %69 gözüküyor. Bende ise kayıp daha fazla %84. Bunun sebebi ve çözümü nedir? Teşekkürler.

• misery35 M kullanıcısına yanıt
    cihazınızın modeme uzaklığı ve aradaki duvar yoğunluğu fazla ise hız kaybınız yüksek olabilir.
  • mirac53 kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Modem ile mi box arasında 20cm var. Aynı sehpanın üzerinde duruyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: misery35

Merhaba. Modem ile mi box arasında 20cm var. Aynı sehpanın üzerinde duruyorlar.
    Wifi Kanal ayarlarını otomatik değilse otomatik yapın. Olmadı sırayla tüm kanalları deneyin. Benim ki böyle düzelmişti ama fazla bir şey beklemeyin. 2.4 ghz mi box da düzgün çalışmıyor. 5 ghz bir modem bakın sahibinden de hesaplı bulunuyor bazen.

• misery35 M kullanıcısına yanıt
    mu5tafa kullanıcısına yanıt
    inSSIDer vb programlar ile çevrenizdeki wifi sinyallerin kullandıkları kanalları kontrol ederek boş veya az olan olan kanalı modemden seçerseniz belki sorununuz çözülebilir. Ama kesin çözüm ethernet bağlantısı olacaktır.

• Herkese merhaba. Bluetooth kulaklık ile WiFi kopmasından bıktığım için Ugreenden haberim olmadan S-Link Usb hub çoklayıcı aldım. Usb ler soru suç çalışıyor amma velakin ethernet hızı daha 5 mbps yi görmedi. 50 mbps İnternet hızım var. Ungreen in 2.0 ını alsam İnternet hızını tamamen aktarır mı yoksa 3.0 olanı mı almalıyım.

• darkrose511 kullanıcısına yanıt
    Ugreen 2.0 aldım, 84mbps İnternetim var 80mbps alıyorum

• ukisla7 kullanıcısına yanıt
    Telegram
    Apk Deposu - Yararlı Videolar - Bilgiler.
    https://t.me/joinchat/B7uHBxgRWvXKKgSS0VxFew

• ukisla7 kullanıcısına yanıt
    Nereden aldınız link verebilirmisiniz

• Bu ugreen ürününü Türkiye'den alabileceğim bir yer yok mudur?

• Peki bu 👇 iş görür mü mi box için?

n11.com'dan USB ETHERNET KART LAN ÇEVİRİCİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ İNTERNET RJ45 HADRON seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
    urun.n11.com
    USB ETHERNET KART LAN ÇEVİRİCİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ İNTERNET RJ45 HADRON Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/usb-urunleri/usb-ethernet-kart-lan-cevirici-donusturucu-internet-rj45-hadron-P407117360

• tkar kullanıcısına yanıt
    Kullananlar vardı benzerlerini, ama hız çok yetersiz. Ugreen markası o yüzden öne çıkıyor. Hız konusunda başarılılar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.