Şimdi Ara

Mi stick ve mi box almayın. Çinden gelen çöpler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu mi stick ve mi box denilen çöplere para verip almayın. Görüntü çıkış kalitesi çok çok düşük. Youtubedeb video izlerken bile yeterli netlik detay yok. Renkler sorunlu , kontrass düşük vss.

Gittim bunu sattım chromecast ultra aldım 2.el. Emin olun mi stickten çok daha iyi görüntü kalitesine sahip , aynı videoyu aynı filmleri oynatıyorum fark bariz daha iyi.

Mi stickin bütün görüntü ayarlarını denedim tırt cihaz,.. Çünkü mali 450 gpu 10 yıllık gpu , ve görüntü işleme performansı çok düşük. Hibrit driverlar ile çinliler görüntü almaya çalışmış. Donanımsal h265 biile çözemiyor. Gpu desteklemiyor , yazılım ile uydurmuşlar.

Gidin chromecast ultra alın.

Mi sticki güncelleyeyim dedim 5 dakika görüntü gitti. Hiçbir işaret yok dedim cihaz bozuldu sonra reset attı filan görüntü geldi. O kadar adi cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 20 Ağustos 2022; 21:13:46 >

• Mi box s ya da mi stick 1080p gerçekten görüntü kalitesi kötü ama Mi stick 4k da mali g31 var chromecast ile aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CXath1 C kullanıcısına yanıt

Aynen öyle , mi stick 4k iyi olabilir hiç denemedim.Yeni nesil gpu var sonuçta.

Ama eski nesil mali450 olanları kimse almasın. Evdeki yaşlılar bile , izleyince bu videoda sıkıntı var bulanık ve soluk gibi diyorlar. Foruma giriyorum bir övmüşler bir övmüşler şaşırdım.

• Tabi şu da var. Mi box çıkalı 3-4 sene oldu. O zamanda iyi değildi ama doğru düzgün lisanslı cihaz da yoktu.

• Hem mi box 4k hem de mi stick var,görüntüde kayda değer bir kötülük hiç gözlemlemedim ancak mi stick bazen aşırı kasıyor o konuda şikayetçiyim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.