Şimdi Ara

MIAMI'DEN CANLI YAYIN PARTİ ! YENİ LİNK GELDİ !! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
11
Favori
7.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konser görüntülerini daha sonra nasıl indirebiliriz ?
  • ikide bi şu öndeki çingeneyi göstermese tadından yenmeyecek.. deminki kızıl saçlı beyaz tenl elf için ayrı kamera ayarlayın çabuk.

inadına göstermeye devam ediyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 25 Mart 2013; 4:53:54 >
  • save the world calıp biter beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurb3

save the world calıp biter beyler

Hiç unutmucam bu geceyi hele orda olsaydım
  • mor maskeli kız
  • 1 kişinin elinde bile şişe yok enteresan.

miami de açık alanda alkol yasak diye duymuştum.
  • Mat yazılım var tüm gece partiyi izledim ama iyidi be Amerika vatandaşlığım kesin gidicem ileride dünya hep bize adaletsiz değil ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurb3

mor maskeli kız

Bitti Hırvatistanda shm olmayacak dimi
  •  MIAMI'DEN CANLI YAYIN PARTİ ! YENİ LİNK GELDİ !!

MIAMI'DEN CANLI YAYIN PARTİ ! YENİ LİNK GELDİ !!

Adamlar orayı yıktılar demiyorum Yok Ettiler resmen. David Guetta Calvin Harris çıktığında dün 70 bin kişi izliyordu bunları 210 bin. Bu arada Swedish House Mafia'nın son konseriydi birdaha Swedish House Mafia yok.

• Cok guzel bir performansti kapanis anca bukadar guzel olurdu bence.Canli bir sekilde izlemek isterdim shm yi ancak kismet degilmis.Yinede ekrandan izlerken bile feci sekilde etkileniyor insan.

R.I.P SHM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet beyler toplanın haziranda hırvatistan varmış ziyarette bulunacaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 25 Mart 2013; 5:12:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bayraak

Adamlar orayı yıktılar demiyorum Yok Ettiler resmen. David Guetta Calvin Harris çıktığında dün 70 bin kişi izliyordu bunları 210 bin. Bu arada Swedish House Mafia'nın son konseriydi birdaha Swedish House Mafia yok.

Neden son konseriydi hocam

• paul van dyk çıkacakmış son on dakkasına yetiştik iyi mi.
  • Tekrardan soruyorum bu shm'nin son konseri düşer dimi piyasaya indirebiliriz ? 1080p 42 inç e koyarım ben bunu arada sırada Efsane oldu adamlar tam da zirvesinde bıraktılar..
  • yayın bitti mi beyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byjovii

quote:

#OneLastTime #OneLastTour #OneLastPerformance #OneLastFuckingAwesome
    They was Swedish House Mafia Until Now
    #UMF

Birlikte son Konserleriydi ayrılıyorlar. Bundan sonra kendi isimleriyle devam edicekler #SebastianIngrosso #SteveAngelo #Axwell

Bu arada yarın öğlen vaktinde Tekrarı var kayıt etmek isteyen indirmek isteyen tekrar izlemek isteyenler girsinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayraak -- 25 Mart 2013; 5:15:12 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byjovii

quote:

#OneLastTime #OneLastTour #OneLastPerformance #OneLastFuckingAwesome
    They was Swedish House Mafia Until Now
    #UMF

Birlikte son Konserleriydi ayrılıyorlar. Bundan sonra kendi isimleriyle devam edicekler #SebastianIngrosso #SteveAngelo #Axwell

Bu arada yarın öğlen vaktinde Tekrarı var kayıt etmek isteyen indirmek isteyen tekrar izlemek isteyenler girsinler

Hocam sence hazirandaki nasıl olur bi yorumun varmı

• Beyler allah rizasi icin kaydedeniz olursa paylasin burdan.Simdi torrent e filan dusmezse patlamayalim sonradan.Tam arsivlik performansti.Hala icimde burukluk var.Neyse sabah kalkabilirsem dersim var

Herkese iyi sabahlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğlen kaçta olur rebroadcast ? 2AM EST diyor başlangıcına biri çevirsin şunu ? Sistemi felan nasıl kurucam kayıt için hala bir soru işareti ama halledebilirim sanırım
  • Benki elektronik sevmeyen adam, "don't you worry child" sayesinde shm ile tanışan adam, heriflerin konserini baştan sona izledim. Orayı yıktılar. Tüm müzik türleri arasında izlediğim nadide konser performanslarından biriydi. O konuşmalar, bitişteki mesajları falan bi durulttu beni, duygulanmadım desem yalan olur.

YOU CAME
    YOU RAVED
    WE LOVED

Hey gidi.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.