Şimdi Ara

Michael Jackson Ameliyatla Kendini Beyazlatıyor muydu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Michael Jackson'ın kendini beyazlatması mevzusuyla ilgili aşağıdaki bağlantıdan bilgi alabilirsiniz:

Michael Jackson ameliyatla kendini beyazlatıyor muydu?

• Benim bildiğim zenci insanlarda görülen ender hastalıklardan olan beyazlamaya neden olan bir hastalığa yakalanmıştı öyle zaman içinde beyazlaştı ekstra olarak ilaçlar falanda kullanıyordu galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Benim bildiğim zenci insanlarda görülen ender hastalıklardan olan beyazlamaya neden olan bir hastalığa yakalanmıştı öyle zaman içinde beyazlaştı ekstra olarak ilaçlar falanda kullanıyordu galiba.

Evet.Derideki pigment hastalığından kaynaklanan bir durum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehir Efsaneleri

Michael Jackson'ın kendini beyazlatması mevzusuyla ilgili aşağıdaki bağlantıdan bilgi alabilirsiniz:

Michael Jackson ameliyatla kendini beyazlatıyor muydu?

• quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Benim bildiğim zenci insanlarda görülen ender hastalıklardan olan beyazlamaya neden olan bir hastalığa yakalanmıştı öyle zaman içinde beyazlaştı ekstra olarak ilaçlar falanda kullanıyordu galiba.

cogu kişi yok ameliyatla kendini beyazlattı diye adamı ırkcılıkla mı ne suclamıslar
  • Vitiligo hastalığı vardı anladığım kadarıyla ve onun ki hızla yayılıyordu. Mesela bende de var ama sadece sol dirseğimin küçük bir bölümü bembeyaz ve yayılmıyor çok şükür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.