Benim bildiğim zenci insanlarda görülen ender hastalıklardan olan beyazlamaya neden olan bir hastalığa yakalanmıştı öyle zaman içinde beyazlaştı ekstra olarak ilaçlar falanda kullanıyordu galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
Benim bildiğim zenci insanlarda görülen ender hastalıklardan olan beyazlamaya neden olan bir hastalığa yakalanmıştı öyle zaman içinde beyazlaştı ekstra olarak ilaçlar falanda kullanıyordu galiba.
Evet.Derideki pigment hastalığından kaynaklanan bir durum..
quote:
Orijinalden alıntı: Şehir Efsaneleri
Michael Jackson'ın kendini beyazlatması mevzusuyla ilgili aşağıdaki bağlantıdan bilgi alabilirsiniz:
cogu kişi yok ameliyatla kendini beyazlattı diye adamı ırkcılıkla mı ne suclamıslar
Vitiligo hastalığı vardı anladığım kadarıyla ve onun ki hızla yayılıyordu. Mesela bende de var ama sadece sol dirseğimin küçük bir bölümü bembeyaz ve yayılmıyor çok şükür.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme