Şimdi Ara

Michael Pachter, 'PlayStation 5 çıkış tarihi 2020' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyur canım
  • Ben buraya mesajimi Birakayim belki lazim olur.Ps5 bu yilin sonuna dogru soylentiler baslar 2018 sonu veya 2019 mali yili icersinde cikmis olur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Pro modeli çıkararak hata yaptı . Pro modeli çıkarmayıp 2019'da direk PS5 çıkarsaydı konsol kullanıcıları için çok daha iyi olurdu .

• 2020'den sonra konsollar da donanım upgrade olayına geçerse hiç şaşmam!

Satılık PS5 2 GB RAM ilanları görmeye başlarız artık...
  • Nintendo Switch ve XBOX Scorpio'dan sonra Sony PS5 hamlesini çok geciktirmez gelecek yıl sonunda bilgiler sızmaya başlar.Bana kalırsa PS5'i duyurmadan Pro'nun bir upgrade edilmiş halini daha ortaya çıkarabilirler ama mutlaka bir hamle gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 13 Şubat 2017; 16:13:29 >
  • Ps 5 pronun çıkış tarihini de verseymiş keşke. Bir daha kaziklanmak istemiyorum.

• 2023e kadae milli oyun konsolumuz cikmis olacak.Milli oyun konsolumuz xbox ve Ps i silecek konsol dunyasindan

• Ps5 yerine oyun cikarsalar da oynasak.

Ps4'te Ps3 oyunlarını, Ps3'te ise Ps2 oyunlarını oynuyorum. Zaman gectikte grafikler guzellesiyor ama oyunların tadı azaliyor.

Gallop Racer 2004

God of War 2

Jak & Dexter

Ratchet & Clank

Shadow of The Colossus

Bu oyunları oynamaya devam edeyim en iyisi. Ne varsa eskilerde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 14 Şubat 2017; 1:54:30 >
  • Her sene yeni bir konsola 2000 tl ve daha fazlasını ayırmaya yavaş yavaş alışın bence. Bu konsol şirketlerinin aç gözlülüğü yüzünden yakında herkes PC den başka yerde oyun oynamayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: ilberhoca

Her sene yeni bir konsola 2000 tl ve daha fazlasını ayırmaya yavaş yavaş alışın bence. Bu konsol şirketlerinin aç gözlülüğü yüzünden yakında herkes PC den başka yerde oyun oynamayacak

pc denen çöplükte oynayacağıma hiç oynamam daha iyi, her sene konsol çıktığı da yok sulandırmayın konuyu.
  • dark dragon kullanıcısına yanıt
    1-2 seneye "daha yeni pro almıştım" diye ağlayanlarla dolduğunda buralar tekrar yorum atarsınız. Bu şirketlerin aç gözlülüğü size hiç dokunmuyorsa yorum yapamam başka. İyi oyunlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.