Bildirim
michelin ne güldür dü ama
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
nesine gülüncek mis gibi pazar bi formula izliem didim ne güsel button 3te çıkıodu....noldu foßßßß
ben buna ağlarım yaw -
ortada dumurluk bir durum vardı. bir de o yarışı izlediysen bravo sana.... -
valla benizledim bridgestonlar patlasın diye dualar ederek ama patlamadı bi ara schumi ile rubens çarpışır gibi oldu heyecanlandım ama olmadı onlarında lastiği patlasaydı çok guzel olacaktı boylece fia kesin olarak geri adım atacaktı bi jordan ı kürsünün tepesinde bir defaya mahsus gorurduk ve sonra yarış iptal edilirdi -
michelin hala en iyisi ve fia yıda burdan kınıyorum ayrıca lastikler değişmeyecek diye adamlara patlayan lastiklerle çıkma durumunda bırakarak hayatlarıyla oynadı -
yok be arkadaşlar fia bi şey yapamaz sonuçta bu arabaların güvenliği için bütün kurallaar çıkarılıyor ve bu kurallara göre herkes üzerine düşeni yapacak lastiklerde bütün sorumluluk michelin in di onlar da başarısız oldu ama gene de mihelin yetkililerini tebrik ederim en azından açık yüreklilikler söslediler gerçi daha sonara gelecek cezalardan ve takımların baskısından korkmuşlardır ama olsun gene de bütün sorumluluk michelin de sonuçta bütün bu kurallar ferrari ye karşı çıkarıldı daha zevkli bi yarış olsun diye şimdi kendi koyduğun kuralları uygulamakda esneklik istersen o zaman yarında ferrari lastiği patlar der böle böle iptal edin yarışı bu işin önünü almazlar kurallar katıdır ve her kes sorumluluğunu bilşecek aynı şey brigstone nin başına da gelebilirdi... -
yok be arkadaşlar fia bi şey yapamaz sonuçta bu arabaların güvenliği için bütün kurallaar çıkarılıyor ve bu kurallara göre herkes üzerine düşeni yapacak lastiklerde bütün sorumluluk michelin in di onlar da başarısız oldu ama gene de mihelin yetkililerini tebrik ederim en azından açık yüreklilikler söslediler gerçi daha sonara gelecek cezalardan ve takımların baskısından korkmuşlardır ama olsun gene de bütün sorumluluk michelin de sonuçta bütün bu kurallar ferrari ye karşı çıkarıldı daha zevkli bi yarış olsun diye şimdi kendi koyduğun kuralları uygulamakda esneklik istersen o zaman yarında ferrari lastiği patlar der böle böle iptal edin yarışı bu işin önünü almazlar kurallar katıdır ve her kes sorumluluğunu bilşecek aynı şey brigstone nin başına da gelebilirdi... -
ya yeter be nedır sızden cektıgımız pılot guvenlıgı yoktu cekıldıler sumıyı basta yanlız bıraktılar sımdı sumıde onları bıraktı takımlar kendı ısteklerıyle yarıstan cekıldı sumı ferrarının sucu yok onlara bok atın duble yapınca -
michelin Alman markasi degil mi?
olayi anlatabilecek olan var mi? ne olduki?ne kacirdim? -
quote:
Orjinalden alıntı: dark devil
ya yeter be nedır sızden cektıgımız pılot guvenlıgı yoktu cekıldıler sumıyı basta yanlız bıraktılar sımdı sumıde onları bıraktı takımlar kendı ısteklerıyle yarıstan cekıldı sumı ferrarının sucu yok onlara bok atın duble yapınca
-
michelin benim bildiğim fransız markası ee fransızların yapacağı lastikte araçların performansını fransızlaştırdı tabiii -
quote:
Orjinalden alıntı: livinglegend
geçen yarış kahkahalar atarak izledim yaw bukadarı da pes bu kadar teknoloji üzerine kurulu müessseler yaptıkları hatalara bak. ben bu duruma sadece gülerim.
Gülecek haline ağlıyorsun. İnsanları lastik patlamadan değiştirilemez koşuluyla yarışa sokup insanların hayatını tehlikeye atmasını beklemiyordun heralde. Sen ne yapardın o durumda olsaydın.
Birde geri kafalının teki Şumi ve Ferrariye laf atılıyor demiş. Bu yarışa kadar konuşamayanlar sanki normal bir yarış çıkarmışlar gibi konuşuyor. Gelecek yarışda göreceğiz. O zaman ne diyecek bu geri kafalılar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X