< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mıchelın primacy 4 yorumlar (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
PS4 kullandığım araçlarda İspanya ve Almanya denk gelmişti Almanya bariz daha konforlu hissettirmişti. Bilemiyorum psikolojik de olabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Birkaç yerde bende böyle okudum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Primacy 4 lerin 4+ modeli de satılmaya başlanmış. Takip ettiğim lastik testlerine baktığımda 4 lerin diş derinliği nedeniyle suyu tahliye edemediği için erken kayma gözlemlenmiş. Sanırım bunun üzerine michelin diş derinliği daha fazla olan bu modelini çıkarmış. Sayfasında da suda kızaklama ile ilgili bilgiler paylaşılmış testlerde en iyisi diye. 4+ daha mantıklı gibi sadece yakıt etiket değeri 4 e göre A dan B ye düşmüş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Genelde sessiz olmasını övüyor kullananlar. Aşınmasından veya erken bitmesinden şikayetçi olanlarda var. Bir sürü test sonucundada ödül almış primacy3 modeli teknolojik olarak geliştirilerek yapılmış. Test sonuçlarını ve inceleme videosunu bi izle fikir sahibi olabilirsin
https://www.youtube.com/watch?v=KmdgSsMlo-c
https://www.lastikjantavm.com/michelin-lastik-test-sonuclari#primacy-4
-
4+ kullanan öneren var mı? petlas dan sonra ne iyi yaz lastiği alayım istiyorum. conti eco7 veya michel primacy 4+ dan hangisini tercih edersiniz?
-
michelin primacy 4+ kullanan öneren var mı? petlas dan sonra ne iyi yaz lastiği alayım istiyorum. conti eco7 veya michel primacy 4+ dan hangisini tercih edersiniz?
-
Primacy 4 iyi lastik fakat narinler. Eski arabamda vardı. Şimdiki arabama continental alacağım alırsam
bende primacy 4+ var. çok memnunum. michelin'i tek geçerim. başka markayla işim olmaz. benim tek odağım ses ve konfor. öyle frenleme mrenleme anlamam. bu konuda da en iyisi.
-
Hocam peki 4 gibi narin mi? Benim sol arka patlamıştı, ne kadar yaptırsam da %100 çare olmamıştı. En çok inen o oluyordu
ben sorun yaşamadım.
-
4+ ın yanakları güçlendirilmiş sanırım. Ayrıca diş derinliği daha fazla. 4 S1 e göre konforu biraz daha az gibi. Kuru da çok tatmin etmedi ama ıslakta çok iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X