Arkadaşlar. Benim ciddi olarak 1 bilgi almam lazım.. Çünkü piyasada söylenen Sd fiyatlarıyla internetteki SD fiyatları hiç örtüşmüyor.. Mesela Ben 512lik bir micro SD(ya da mini SD) almaya gittim.. Karşmdaki bana 80 milyon gibi akla uygun, ama 1az da abartı 1 rakam söyledi. 1 baktım kingston'ın 512likleri 60 hatta diğer dandik markalar 40'a kadar bile inebiliyor. Ciddi 1 şekilde bilgilenmem lazım. Yardımınız dokunursa çok sevinirm.. Şimdiden teşekkürler..
Ha bu arada. Benim bahsettiğim micro sd'ler sadece öyle kullanılmıyor. Ayrıyetten telefona takılan o kalın hafıza kartı moduna da giriyor...
quote:
Orjinalden alıntı: jamezwhite
Ha bu arada. Benim bahsettiğim micro sd'ler sadece öyle kullanılmıyor. Ayrıyetten telefona takılan o kalın hafıza kartı moduna da giriyor...
HEPSİ ÖYLE YANINDA VERİLEN ADAPTÖRDÜR O HEPSİNİN YANINDA VERİLİR
FİYAT OLARAK 512 LER 50 DEN FAZLE ETMEZ KESİNLİKLE 1 GB BELKİ 80 EDER EĞER İSTANBULDAYSAN DOĞUBANK 3. KATA ÇIK AL...!
Çok sağol da izmirdeyim. herhangi biri okuyup bana izmirden 1 tavsiye verebilirse sevinirm.. Ammman düzgün 1 yer olsun kemeraltı flan demeyin de:)
İzmirde Vatan dan al.. bende telefonu alırken hafıza kartınıda 1gb mini sd ordan almıştım 70-80 lira gibiydi
evet vatanda iyi
zonguldakta ben 1gb sandisk micro sd yi 75ytl ye aldım,512 si ise 45 ytl idi.bilgilendirmek için yazdım
Hocam istersen ben satıyorum 512 Kingston Micro Sd hafıza kartını 5 Yıl garantili. 40 YTL istersen bi pm at.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme