Şimdi Ara

Microlab M-600 2+1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hoparlör Sistemi 2+1
    Hoparlör Gücü 40W RMS
    Subwoofer Çıkış Gücü 16W RMS
    Uydu Hoparlör Çıkış Gücü 12W x 2uydu

Ürünü Vatan'dan 68tl'ye aldım ==> Link

Öncellikle ses sitemlerinden hiç anlamam. Forumda okuduğum kadarıyla Creative A300 ve Logitech S220 arasında kalmıştım. Vatan da S220 alıcaktım fakat eleman bu ürünü gösterdi. Watt değeri daha yüksekti ve daha kaliteli duruyordu ve bu ürünü aldım.

Bu ürünü kullananların yorumu nedir? Mikrolab konusunda hiçbir fikrim yok, kaliteli bir marka mıdır? Bana ses pek kaliteli değil gibi geldi ama bu seviyede bir üründen ne kadar performans alınabilir bilmiyorum tabi. S220 almayarak hata mı ettim acaba?

Ev kullanıcısıyım ve yüksek beklentim yok, ses yarı seviyeye kadar bozulmasın ve bas iyi olsun yeterli benim için. Fakat üründe, düşük sesler gayet iyi fakat artmaya başladıkca bozulmalar oluyor, çok artınca zaten inanılmaz bozuluyor ve bu seviyeye yükseltmenin de bir anlamı yok zaten, eğer yarı seviyede bile bozulmalar normalse ürünle ilgili bir eleştirim yok demektir.

Bir de 2+1 sistemler ne şekilde yerleştirilir? Uyduları Bas'ın sağına ve soluna mı koymalıyım yoksa ayrı yerlerde mi olmalılar?

Özellikle aynı modele sahip kişilerin yorumlarını merakla bekliyorum, zaten forumda da pek fazla bilgi yok bu modelle ilgili.

Şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osstation -- 13 Nisan 2010; 18:43:23 >

• hayırlı olsun öncelikle. bence soru sormak için biraz gec kalmıssınız almadan önce sorsaydınız daha ii olabilirdi. ben ürünü dinlemedim fakat suan microlab fc361 var elimde çok iyi bir ürün diyebilirim %80 seviyesini gecince bozulmalar baslıyor fakat şunuda bilin ancak 1000 dolarlık ürünler son ses civarı bozulmaz (bose jamo vs..)yalnız daha önce sorsaydın ben sana bu ürünü deil microlab m668 i önerirdim kullananlar cok daha memnun değiştirme sansın varsa dene derim cok daha memnun kalıcagını dusunuyorum.
    bu arada microlab iyi markadır
  • Teşekkür ederim. Söylediğiniz model de orada vardı ve fiyatı da aynıydı. Önce M668'i sonra M600'ü dinledim, o ortamda pek farkını göremedim. Görevli kişi M600'ün bası üzerinde alüminyum kaplama olduğunu ve bunun daha iyi ses vermesini sağladığını söyledi. Ben de iki model arasında Watt'ı daha yüksek diye bu ürünü aldım.

Eğer farkedilir bir fark olacaksa değiştirmeyi denerim. Fakat hem taşıması zor hem de Vatan'ın pek kolaylık sağlayacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osstation

Teşekkür ederim. Söylediğiniz model de orada vardı ve fiyatı da aynıydı. Önce M668'i sonra M600'ü dinledim, o ortamda pek farkını göremedim. Görevli kişi M600'ün bası üzerinde alüminyum kaplama olduğunu ve bunun daha iyi ses vermesini sağladığını söyledi. Ben de iki model arasında Watt'ı daha yüksek diye bu ürünü aldım.

Eğer farkedilir bir fark olacaksa değiştirmeyi denerim. Fakat hem taşıması zor hem de Vatan'ın pek kolaylık sağlayacağını sanmıyorum.

anladım eger ikisinide dinlemiş ve m600 ü sectiyseniz bu sizin dogru secimdir
    fakat birazda para katma sansınız varsa edifier x600 sizi fazlasıyla memnun edicektir o da vatanda var ayrıca vatandan baska yere bakmanızı pek önermem suan elektronik ürün olarak en ucuz adres vatan computer. birkac gün önce logitech z2300 siparisi verdim 298 milyona ve sunu gördüm diğer sitelerde en ucuz z2300 410 lira. şunuda belirtiyim vatanla hic bi baglantım yok ama adamlar uygun satıyor.
    neyse edifier i düşün derim tipi kötü olabilir ama ürün cok güzel

• Tekrar teşekkürler. Dediğiniz ürüne de bakıyorum. Vatan'ın fiyatları gerçekten iyi, ben de memnunum o konuda, ayrıca çalışan elemanlar sizi kazıklamaya çalışmayıp aksine daha da yardımcı oluyorlar sanki. Ya da bana öyle geldi bilemiyorum ama genelde çoğu mağzada o elemanlar elde kalan ürünleri falan satmaya çalışırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osstation -- 13 Nisan 2010; 19:54:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osstation

Tekrar teşekkürler. Dediğiniz ürüne de bakıyorum. Vatan'ın fiyatları gerçekten iyi, ben de memnunum o konuda, ayrıca çalışan elemanlar sizi kazıklamaya çalışmayıp aksine daha da yardımcı oluyorlar sanki. Ya da bana öyle geldi bilemiyorum ama genelde çoğu mağzada o elemanlar elde kalan ürünleri falan satmaya çalışırlar.

rica ederim ben cok arastırdım bu konuları son 1 aydır inanın sunu gördüm bunun sonu yok bol techno ve dance parcalar dinlediğim icin z2300 aldım sizde dinlediğiniz muziğe göre secmeye caclısın derim saygılar
  • Yaklaşık 1 haftalık kullanımdan sonra söyleyebilirim ki oldukça kaliteli ve kullanışlı bir sistem. Ev kullanıcıları için ideal ve uygun fiyatlı. Dizaynı da gayet hoş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Technics SA-DX 940 ve 5+1
    4 yıl önce açıldı
    microlab m-200 2+1 incelemem
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende vatandan JWIN 2+1 M-323 SPEAKER almaya gitmiştim fakat görevli arkadaş bu ürünü tavsiye etti.İki ürün arasında deneme yaptık.Hiç ses sistemlerinden anlamama rağmen bariz fark oldugunu görünce bunu aldım.Şuan kullanıyorum gayet memnun kaldım.Ev kullanıcıları için ideal ve şık bir görünüme sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5kursun -- 23 Mayıs 2010; 21:45:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.