Şimdi Ara

Microlab m820 mi, logitech z323 mü yoksa edifier x-600 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunlar arasında kararsız kaldım. Forumdan baktığım kadarıyla edifier yeni ama tutulan bir marka. Bu modelinde kulaklık ve diğer girişlerin bass arkasından olması sıkıntı. Logitech z323 için çok yorum var açıkçası kararsız kaldım. Memnun olan var, olmayan var. Microlab hakkında çok fazla bilgim yok ama genel kanı tiz in iyi olması fakat bass ın çok yeterli olmaması.

Sizin öneriniz nedir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• fikri olan birisi yok mu bu konuda?
  • Z323'ü kendim denemedim ancak kullandıklarım arasından X600 ve M820 karşılaştırırsam Edifier'ı öneririm. Microlab'ın bassları çok çok yumuşak, kendini hissettiremiyor. Midler güzel ancak X600'deki tweeterlar da fazlasıyla iş yapıyor. O nedenle tavsiye ederim.
  • Kesinlikle Edifier ı tavsiye ederim bende. Edifier'da en çok tercih edilen modellerden birisi 2+1 olmasına rağmen, ben 30w lık performansını kesinlikle dinlemelisiniz. Ayrıca uydularda bulunan tweeter lar da oldukça etkili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LUZz

Z323'ü kendim denemedim ancak kullandıklarım arasından X600 ve M820 karşılaştırırsam Edifier'ı öneririm. Microlab'ın bassları çok çok yumuşak, kendini hissettiremiyor. Midler güzel ancak X600'deki tweeterlar da fazlasıyla iş yapıyor. O nedenle tavsiye ederim.

peki microlabın genel olarak bbasslarda böyle bir sorunu var acaba ?
  • kesınlıkle m 820 arkadasım hem cıkıs olarak daha yuksek hem bas olarak muhtesem aynı urunu bende kullanıyrum dıgerlerı ses actıkca bas boguyor m 820 de kendın ayarlıyorsun sadece bılgısayara bagmanın yanı sıra televızyon dvd aklına ne gelıyorsa mp3 veya cep tel muhtesem ses kalıtesı var
  • Kesinlikle microlab m820. İşim gereği her iki ürünüde kullandım, microlab'ın en büyük artısı sesi sonuna kadar açtığında dinlediğin şarkının kalitesinde hiç bir bozulma olmuyor.
  • Logitech z323 bence
  • ßen microlab m820 aldım fakat mid ve tizleri çok hoş geliyor yanlız basslar o kadar yumuşakki insanı hiç doyurmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gardanadam

ßen microlab m820 aldım fakat mid ve tizleri çok hoş geliyor yanlız basslar o kadar yumuşakki insanı hiç doyurmuyor.

Baslar yumuşak-derinden değil. yüksek rahatsız eden bir bas var. ayrıca microlabın müzikal ses karakteri bu üründe yok. fc 361 bulabilirsen almanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvcom07 -- 30 Mart 2011; 6:38:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.