Şimdi Ara

!!! Microlab MC-4500 5+1 Almayı Düşünüyorum - İyimidir ? !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar alttaki özelliklerde ve resimdeki ses sistemini alıcam.Sizce iyimidir?

Fiyatı 80 ytl.Tavsiye edermisiniz yoksa başka mı alayım.Bu fiyatın üzerine çıkamıyorum çünkü.

Birde bendeki ses kartı onboard.Bu şekilde ne kadar verim alabilirim ses iyi çıkarmı?

Özellikleri :

Kanal: 5.1
    Kanal Güç Çıkışı: 4500 W (PMPO) 47W(RMS)
    Frekans Aralığı: 30Hz~20KHz
    Kontrol Panel: Volume, Bass, Balance, Treble , Uz. Kumanda yok
    Boyutları(ExDxY) Woofer:30.5x16x23.5cm Satellite: 11x8x11cm
    Renk Seçeneği: Siyah, Beyaz, Gümüş Diğer Özellikleri: PC, vcd, dvd...kullanılabilir Woofer Ahşap, Kolay Kurulum.

!!! Microlab MC-4500 5+1 Almayı Düşünüyorum - İyimidir ? !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 8 Kasım 2007; 0:45:10 >

• konumlandırmayı iyi yaparsan philipsin o meşhur dizaynlı setinden daha iyi ses alırsın arkadaşımda ikiside var microlab daha hoş ses veriyor.
  • Peki konumlandırmayı nasıl yapmalıyım biraz anlatırmısın?Odanın genişliği , kolonların birbirinden uzaklıkları falan önemlimi?
  • oda küçüldükçe bass daha çok duyarsın.Wooferı yere koyacaksın uyduları da yayacaksın.Woofırın üzerindeki bass ayarını yarıdan aşağıda tutacaksın yoksa hoş ses vermez.O fiyata alınacak en iyi settir.
  • Sağolun arkadaşlar.

• açıkcası bende bu fiyata 5+1 almayı düşünüyorum..

benimde ses kartım on board..

çeşitli markalar var bu fiyat lara..

90 ytl b civarında maksimum bütçem farzedersek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 10 Kasım 2007; 18:27:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: frunktan

açıkcası bende bu fiyata 5+1 almayı düşünüyorum..

benimde ses kartım on board..

çeşitli markalar var bu fiyat lara..

90 ytl b civarında maksimum bütçem farzedersek.

ewt senin de isteklerini hayli karşılayabilecek f/p oranı gerçekten iyi sistemlerden biridir kullanmadım ama uzun süre dinledim ve gerçekten boyunu ve fiyatını aşan bi kalitesi war
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    microlab m-200 2+1 incelemem
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uygundur
  • memnun kalmayan arkadşalara rastladık...ama 80 ytlye alınacak en ıı sıstem....
  • memnun kalmayanlara sorum şu.Biri logitech alınca ses kartı da alıyor yanında ama microlab alınca bunu almıyor kimse.İnanın bana aynı playerlara bağlayın x530 u bir de mc 4500 ü.Üzerinde mc4500 ün bass ayarını iyi ayarlayın biraz kısın yoksa kötü ses verir ve iki setide uygun biçimde yerleştirin.Kaliteyi göreceksiniz.Microlabın uyduları çok kaitelidir bu zaten dikkatinizi çekecek.Bass sorununu ise bass ayarını kısayar ortadan kaldırabilirsiniz.Bass ayarının yarıdan kısık hali bile x530dan daha tok ve sert basslar verecektir.Beğenmeyenlerin bilmediği bir şey mc4500 de woofera fazla güç ve az menzil konmuş o nedenle bass ayarını çok açtığınızda woofer dibe vuruyor.Bass ayarını yarının altında tutarsanız oldukça ideal wooferını kendisini anlatan bass sesleri duyacaksınız.Yerleştirme çok önemli
  • quote:

Orjinalden alıntı: nighteen

memnun kalmayanlara sorum şu.Biri logitech alınca ses kartı da alıyor yanında ama microlab alınca bunu almıyor kimse.İnanın bana aynı playerlara bağlayın x530 u bir de mc 4500 ü.Üzerinde mc4500 ün bass ayarını iyi ayarlayın biraz kısın yoksa kötü ses verir ve iki setide uygun biçimde yerleştirin.Kaliteyi göreceksiniz.Microlabın uyduları çok kaitelidir bu zaten dikkatinizi çekecek.Bass sorununu ise bass ayarını kısayar ortadan kaldırabilirsiniz.Bass ayarının yarıdan kısık hali bile x530dan daha tok ve sert basslar verecektir.Beğenmeyenlerin bilmediği bir şey mc4500 de woofera fazla güç ve az menzil konmuş o nedenle bass ayarını çok açtığınızda woofer dibe vuruyor.Bass ayarını yarının altında tutarsanız oldukça ideal wooferını kendisini anlatan bass sesleri duyacaksınız.Yerleştirme çok önemli

Çok haklısın bende microlabı seçerdem....x530 un basslarını sevmiorum ben....ama dediğin gibi bu settede sorun kökleyinde basları tırt tırt edio ayarı düşürüncüde bence yeterli olmuyo... öle işte ya.... iii forumlar

• boyutu 5.25lik bir wooferdan daha fazlası da biraz zor.Umarım birşeyler katabilmişizdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nighteen

boyutu 5.25lik bir wooferdan daha fazlası da biraz zor.Umarım birşeyler katabilmişizdir.

Sonuna kadar haklısın sşölede düşünmek lazım memnun kalmayanlar ne beklioduki.....milyarlar verip hi-fi almadılar sonuçta ....iii forumlar
  • yıllar sonra çıkışlardan sadece birinden ses geliyor ama bass halen kuvvetli acaba tamir ettirebilir miyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.