Şimdi Ara

Microlab Mc-4500 Elektirik düzenini bilen veya mc-4500'ı olan... YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşkar Microlab Mc-4500 ses sistemim war ben bunu yaktım. Kendim tamir etmek için içini açtım pasif soğutucunun akrasında bulunan 4 adet Siyah entegre devre yanmış ve üzerindeki yazılar okunmaz halde. internetten aradım ama bulamadım elinde bu ses siteminden olan warsa bi zahmet oradaki 4 entegre devrenin üzerinde bulunan marka ve numaraları yazarsa çok sevinirim.

• Nasıl yaktın ki?
  • Film izliyordum içinden böyle baya güzel bem beyaz duman çıkmaya başladı =)
  • İlginç bir durum.İnsAllah aradığını bulursun
  • söz konusu microlabsa duman da atar egzos ta patlatırgecmiş olsun arkadasım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: maverick84

söz konusu microlabsa duman da atar egzos ta patlatırgecmiş olsun arkadasım..

söylediğine katılmıyorum.Bizim yan komşumuz 4 seneden beri microlabın 4+1 ini kullanıyor şuana kadar hiçbir problem çıkarmadı.Canavar gibi çalışıyor
  • ben de de 6 yıllık var bir tane hala çalışıyor maşallah demek lazım.Seti elleme garantisi var ise yolla yok ise yaptır ya da sat o hali ile bir tamirciye zaten setin sıfır fiyatı 65 ytl.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick84

söz konusu microlabsa duman da atar egzos ta patlatırgecmiş olsun arkadasım..

bende dediğini katılmıyorum ben 3 yıldır mc-4500 kullanıyorum. çok memnunum tek bir sorunu yok sadece anfisi ısınıyor o kadar.
  • konu halen aktifse devreyi atabilirim

aynı hop var şu an ses çıkışından sadece biri çalışıyor acaba tamir olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibokozan İ kullanıcısına yanıt
    Hocam 12 yıl olmuş. Şuan sistem hala aktif hatta aktif olarak bilgisayarıma bağlı. Bir çok sistemden daha kaliteli çıktı.

Sadece bir tane entegre değiştirdim. Taşınırken kabloları kopardılar, kazara. Bir kere de tüm hoparlörlerin kablosunu yeniledim. Hala taş gibi.

Tamir olur. Devreyi sökün amfi için kullanılan entegreler genelde ısıdan şişiyor ve patlıyor. Değişimi basit. Sökmüşken güzel bir termal macun sürün bir daha sorun çıkarmaz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 2002 de aldigim shov marka ihoo mt 5.1 seti kullaniyorum hala o donemde ses kartlari ve hoperlorler en onemli bilesenlerdi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jlozde kullanıcısına yanıt
    12 yıl olmuş. ben de 18 yıl oldu hala taş gibi çalışıyor.
    8 sene önce aldığım logitech z623 ün ses arttırma düğmesi cızırt cızırt ses veriyor ama bunun ses açma-azaltmasında hiç bir sorun yok. yalnız ben 2*1 şeklinde kullanıyorum. 2 hoparlörünü hoparlörü olmayan başka bir ses sistemine taktım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.