Arkadaşlar acil olarak ses sistemi almak zorundayım çünkü pc min sesi kısıldı yaptığın araştırma sonucu 2+1 lerin iyi bir seçenek olduğuna karar verdim.ama hangi ürünü alacağıma karar veremedim.seçtiğim birkaç ürün var ve bunlardan biri de microlab A-6323 anfisi uzaktan kumandası 56w ses gücü ve estetiği ile hoşuma giden bir ürün.diğer seçeneklerim philips, logitec ve creative zaten kalitelerini kanıtlamış markalar.microlab ismi ne kadar kaliteyi yansıtır ne kadar güvenilir kullanan yada dinleyen arkadaşlar varsa fikirlerini bekliyorum.
microlab'ı tavsiye ederim bende 2 hafta önce X23 modelini aldım çok memnunum. Yanlız çok yüksek ses bekleme ama müzik dinlerken gerçekten müziğin zevkine varıyorsun bütün enstürmanların sesi gayet belirgin şekilde duyuluyor son ses verdiğin zaman seste hiç bir bozulma olmuyor. Akustik ve tok bir ses için Microlab'ı tek geçerim.
gogogokhan arkadaşım teşekkür ederim tavsiyen için ama ben tercihimi logitec x230 dan yana kullandım.henüz elime geçmedi ama kullanınca değerlendirmelerimi iletirim.
arkadaşlar 3 gün önce elime geçen logitec X230 2+1 ses sistemi ile ilgili değerlendirmelerimi aktarmak istiyorum.
Öncelikle sadece siyah renginin olması bir eksi puan benim sistem beyaz renkti ama ses düzeni siyah oldu pek hoş durmadı. Subwoofer beklediğinizden küçük çıkarsa şaşırmayın sakın çünkü ben şaşırmıştım.bu hem iyi hem iyi yer açısından iyi bir durum Sesine gelince tizleri çok keskin ve net son seste dahi çatlama olmuyor.bas desen zaten son sesini açmak imkansız normal ses düzeyinde bile yeterince tatminkar.
Sonuç olarak sadece müzik dinlemek ve film seyretmek isteyenler için oldukça yeterli bir sistem.fiyat performans oranı da gayet iyi.almak isteyenlere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme