Şimdi Ara

MICROLAB YENİ SES SİSTEMLERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşın biri J-Tech B 51E sistemini tavsiye etti.microlab x-15 le birbirine yakın sistemler. bunlardan hangisi diğerinden kaliteli dostum. Saygılar
  • H500-D isteruk
  • microlabın sitesinde fc362 modeli gözükmüyor
  • ya şu microlaba bi ısınamadım gitti 3 yıl önce arkadaşımda 4+1 mıcrolab vardı bende ozman ilk ses sistemimi alıcaktım arkadaşa gittim sesini bi açtı tamamen rezlalet ondan sonra microlap almaktan vazgeçmiştim o günden sonra microlaba hiç ısınamadam..

5+1 hoşuma gitti sade ve şık acaba lcd nin rengi mavimi bide fiyatı ne kadar
  • arkadaşlar! ben bir markette M-590 modelini deneme fırsatını buldum. ses pek te iç açıcı değidi. baslar pasif, tizler merrak değildi. epey vasat geldi bana. yani cüssesine göre net ve güçlü ses yok. hadi çok yüksek ses beklemeyelim ama tizler berrak değil dediğim gibi. birkaç parça denedim istediğim netliği alamadım. fiyatı 40 ytl idi. ucuz diye mi sizce. ben bundan 2 veya 3 sene önce bir minton 2+1 aldım hts 333 tü sanırım modeli. buna göre çok harika bir sesi var. eni boyu görünüşü bu microlab gibi ama sesi arasında çok fark var. yani mallar herşeyde olduğu gibi bunlarda da gittikçe düşüyor mu fiyata göre. keşke o mintondan bir tane daha alsaydım.

şimdi ise hepsiburda daki yorumlara bakarak ALTEC LANSING BXR1121 2+1 almayı düşünüyorum. sizce nasıl olur var mı altec lansingin bu modelini tanıyan, deneyen. ürünün linki aşağıda. yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.hepsiburada.com/altec-lansing-bxr1121-21-speaker/productDetails.aspx?categoryid=256&productid=bd50204

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbbilici -- 13 Kasım 2008; 22:37:24 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.