Şimdi Ara

Microsof Office de hizalama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • office programında sayfanın ortasından hiza alarak yazı yazmak istiyorum.mevcut ortalamayı seçtiğim zaman metnin uzunluğuna göre sayfanın iki yönüne doğru büyüyor metin.
    sayfanın tam ortasından hizi alarak sağa doğru yazmak istiyorum yani metin başlangıcı sayfa ortasında kalacak biçimde olması gerekiyor.yazdıkça sağa doğru gidecek sadece sola doğru genişlemiyecek satır bittiğinde alt satır ortadan aynı hizada devam edicek. bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim.

• Benim anladığım örneğin yazının bir A4 kağıdının ortasından sağa doğru gitmesini istiyosan, en basiti "Sayfa Düzeni/Kenar Boşlukları/Özel Kenar Boşlukları" yazan yerden yazının sayfanın kaç santim içinden başlamasını istiyorsan rakamı Sol: yazan yerin karşısına gir Tamam de çık.

Not: Office 2013'e göre anlattım sanırım diğer sürümler de de buna yakındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 24 Mayıs 2014; 19:33:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Benim anladığım örneğin yazının bir A4 kağıdının ortasından sağa doğru gitmesini istiyosan, en basiti "Sayfa Düzeni/Kenar Boşlukları/Özel Kenar Boşlukları" yazan yerden yazının sayfanın kaç santim içinden başlamasını istiyorsan rakamı Sol: yazan yerin karşısına gir Tamam de çık.

Not: Office 2013'e göre anlattım sanırım diğer sürümler de de buna yakındır.

hocam sağolasın olduda.
    şimdi ben senaryo üzerinde çalışıyorum sahne anlatımlarını normal soldan başlayacak.sadece diyaloglar ortadan başlıyacak bunun için yası bişey yapabiliriz?
  • luzerzz kullanıcısına yanıt
    Sayfa Düzeni/Sütunlar sekmesinden istediğin sütun sayısını, şeklini seçip ona göre ayarlayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 24 Mayıs 2014; 23:08:05 >
  • luzerzz kullanıcısına yanıt
    Tek satır, iki sütün bir tablo ekleyip sonra tablonun kenarlıklarını kaldırabilirsiniz. Ayrıca, Word'de iken 3-4 kez TAB tuşuna basmanız da üzerinde bulunduğunuz satırı ortaya kadar götürecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.