Şimdi Ara

Microsoft, 2000'li yılların klavyesini geri getiriyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • A4'un alçak tuşlu bir modeli var KR83. Tuşları alçak ve oldukça yumuşak. Onu kullanıyorum ben.

MS muhtemelen yeni emoji tuşlu ofis tuşlu klavyeleri koyacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 30 Ekim 2019; 9:27:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipli jeton

A4'un alçak tuşlu bir modeli var KR83. Tuşları alçak ve oldukça yumuşak. Onu kullanıyorum ben.

MS muhtemelen yeni emoji tuşlu ofis tuşlu klavyeleri koyacak.
    Valla işte bakalim, Gelen ürünler nasil olur kimse bilmiyor, ne getirecek olan biliyo ne satacak olan.. Emoji ofis tuşlu yani Sadece 2 tane klavye için vatandaki komple Tüm konfor serisi klavyeleri toplatacaklarini sanmiyorum, Şuan bendekinin bi üst modelini ürettilerse önce bi inceleyip test ettikten sonra beğenirsem direk alirim.. Bugun şunu çok net anladim ki bendeki yani Wireless 3000 V2.0'dan başka bişiy kullanamam.. Çok çok çok yazi yazdiğim için klavye bi yerden sonra ikinci elim ve parmaklarim oluyolar.. Bugun vatandaki abartmiyorum o raflarda ne kadar klavye varsa tahminim 30 40 vardir, HEPSİNİ tek tek yazim ve rahatlik testini yaptim ve 1 2 model dişinda kafama yatan başka bir klavye olmadi, onlarda yine aradiğim gibi bişi değildi sirf bendekinden de bulamazsam almak zorunda kalirsam mecbur alayim diye kenara yazdiğim şeyler. Gitmeden önce internette logitech mk345 araştirmiştim internetten kalite güzel bişiye benziyor ama yakında inceleyince ne kadar berbat bişiy olduğunu anladim..

Yarin ilk iş şu gümüş iletkenli devre kalemini bulmak bulamazsam ne yapip edip bendeki klavyenin yenisini alip bu konuyu kapatmak..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.