11 Nisan Spyro Reignited Trilogy
7 Mayıs Crash Bandicoot N. Sane Trilogy 11 Haziran Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 Görünüşe göre Windows store(Xbox App PC)'a her ay bir oyun çıkarıyorlar. 3 CoD şuan windows store'da (Cod IW,MWR ve BO6).21 küsür cod var herhalde 3 şuan hazır. Prototype 1-2 var belki temmuz bunlar portlanır. Sekiro belli olmaz ama haklar from software'nin elinde. Bu mantığa göre gidersek 30 ay sonra oyunlar eklenir herhalde? |
Microsoft - ABK alımı tamamlandı - welcome to xbox family - Sıradaki? (90. sayfa)
-
-
İlk Activision oyunları Ağustos ayında Game Pass'e gelecek.
Ekim 2023'te ABK satın alımının kapanmasından bu yana, Game Pass'te yalnızca Diablo IV'ü ve Ekim 2024'te Black Ops 6'nın Game Pass'e 1. Gün geleceğinin onayını aldık.
Kaynaklarımıza ve bazı grafik kanıtlara göre, Game Pass'e gelen ilk (veya ilklerden biri) Activision oyunlarının Game Pass'e geliş penceresini öğrenebildim.
Adı Crash N'Sane Trilogy ve Ağustos ayında bir ara Game Pass'e gelecek (xCloud üzerinden oynanıp oynanamayacağını bilmiyorum).
Mantıksal olarak, çok yakında geleceğini bildiğim ancak aynı ay içinde hizmete geleceklerini garanti edemediğim Tony Hawk 1+2 ve Spyro Reignited Trilogy'nin gelişini de dört gözle bekliyorum.
Bazı Call Of Duty oyunlarının gelişiyle ilgili olarak, Ağustos ayında gelip gelmeyecekleri veya daha uzun süre beklememiz gerekip gerekmediği hakkında şu anda hiçbir bilgim yok.
erişebildim özel dosya
-
Game Pass'a yine zam.Böyle devam ederse avantajlı tarafı yavaş yavaş ortadan kalkacak.
Bizim gibi ekonomik buhran yaşayanlar için bu artışlar hiç iyi değil.
Bu alım satımda çok büyük beklentilerde vardı.
O gelecek,bu gelecek.Ben yazmıştım. Wow'un game pass'a gelmesi hayal bile edemiyorum diye.
Bu alım da tek bir şey oldu. Zenginin malı züğürdün çenesini yordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MahirHunter -- 11 Temmuz 2024; 11:54:40 > -
Bildiğin kötü oldu. Millet eleştirmediği sürece orada 309 TL, 609 TL de olur, 1009 TL de olur. İnsanların avantajlı demesinin sebebi fiyatındaydı. O sebep giderse, çok bir anlamı kalmaz.
-
yavaş yavaş geliyor xbox gamepass'a
-
Call Of Duty Modern Warfare 3 Gamepass'e geliyor. Oyunun Temmuz sonunda Gamepass'e ekleneceği açıklandı. Oyunun güncel fiyatı 2000
-
Özellikle gamepass zammı sonrası bir zahmet gelsin artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKA_33 -- 14 Temmuz 2024; 21:38:59 > -
call of duty modern warfare III (2023) ten sonra diğer eski Call of duty serileri eklenmeyebilir es geçebilirler... gibi... şayet black ops 6 dan sonra modern warfare 2023 gamepass ten kalkar.. bu benim tahmin...
-
Call of duty eski serileri büyük ihtimal vermeyecekler indirime girince alın valla sakın beklemeyin gamepass a eski seriler gelmeyecek...
-
gelecek, geriye uyumluluğu olması gereken bir kaç tane oyun var.
-
Microsoft, Activision Blizzard'dan 650 Çalışanı İşten Çıkartıyor.
Microsoft, 650 Activision Blizzard çalışanını işten çıkarıyor. Phil Spencer, bu kesintilerin Xbox'ın uzun vadeli başarısı için gerekli olduğunu açıkladı.
Microsoft, Activision Blizzard'ı satın aldıktan sonra Xbox bölümünde yeni bir işten çıkarma dalgası başlattı. Xbox patronu Phil Spencer’ın doğruladığı bilgilere göre, 650 çalışan daha işten çıkarılıyor. Bu kesinti, Xbox’ın gelecekteki başarısı için yapısal değişiklikler olarak açıklansa da, oyun endüstrisinde büyük bir sarsıntıya yol açtı.
Activision Blizzard'da 650 Çalışan İşten Çıkartılıyor
Phil Spencer, çalışanlarına gönderdiği bir mektupta, "işimizi uzun vadeli başarı için organize etmek" amacıyla bu kesintilerin gerekli olduğunu belirtti. Ayrıca "kurumsal ve destekleyici işlevler" üzerindeki bu işten çıkarmaların, Xbox’ın işleyişinde minimum aksaklık yaratacağını vurguladı.
Spencer, "Geçtiğimiz yıl boyunca amacımız, yeni ekiplere hoş geldiniz derken aksaklıkları en aza indirmek oldu. Satın alma sonrası ekip yapımızı uyumlu hale getirmenin ve işimizi yönetmenin bir parçası olarak 650 rolü ortadan kaldırma kararı aldık." diyerek, kararı çalışanlarıyla paylaştı.
Ocak ayında Microsoft, Xbox Game Studios, Activision Blizzard ve Bethesda’dan yaklaşık 1.900 çalışanı işten çıkarmıştı. Stüdyo kapatmaları ve Hi-Fi Rush geliştiricisi Tango Gameworks gibi önemli stüdyoların kapanması bu kesintileri takip etti. Ancak Spencer, bu kez hiçbir oyun, cihaz veya stüdyonun kapatılmayacağını belirtti.
Alıntı
metni:Microsoft, Activision Blizzard'dan 650 Çalışanı İşten Çıkartıyor (merlininkazani.com)
-
Microsoft ABK yı aldığından beri çıkara çıkara bitiremedi maşallah. -
Activision Blizzard'ın eski oyunlarını (unutulmuş) tekrardan yapacağız demişlerdi. Ortalıkta hala ses seda yok. -
Nerede bu oyunlar gamepass e eklenecekti , yasal nedenlerden dolayı mı gelmiyor yoksa strateji mi değiştirdi Xbox ? Bilen arkadaş varsa bizi bilgilendirebilir mi -
bilmiyorum bende şimdiye kadar eklenmese gerekti zaten eski call of duty serileri gelmeyecek anlaşılan ya da strateji değiştirdi gibi... maalesef yani... artık unutun yeni oyunlar eklenecek yani... ya da çok istiyorsanız satın alın battle net ve steamden indrime girdiğinde
-
Call of duty serileri gelecek diye almadık , gerçi her zaman indirime girer diye düşünüyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X