Şimdi Ara

Microsoft, Apple'ı geçerek dünyanın en değerli şirketi oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

ilk olarak saniyenin öbür ucunda dediğin işlemin temelleri, tcp/ip protokol kümesi , onu icat edenler ve binbir türlü teknoloji arasında iletişimin standart kurallarda olması yolundaki çabalar ile atıldı , kaldı ki hükümet destekli bir projeydi . internetin gelişip yayılmasının temeli budur . . senin dediğin gibi garajda bir şirket kurupta microsoft öttürmedi bunun borusunu temelde . işletim sistemi , bu protokol kümesini kullanarak iletişim sağlanması yönündeydi .. zamanında radikal bir arayüz tasarlandı ki o zamanların standart cli arayüzüne alternatif olması ve pratikliği yüzünden tuttu . yıllarca da bu şekil şemalinin tutması yazılımcıların çoğunun da bu işletim sistemini desteklemesi yüzünden devleşti bu şirket . kaldı ki 80 lerden günümüze alternatifi olarak kullanıcı dostu bir işletim sistemi olarak linux 1991 de yayımlandı ..... ergen muhabbetine yorumlarına döndürmeyin konuyu .

ayrıca apache var nginx var bunlar gnu lisanlı ücretsiz yazılımlardır . microsoft server piyasasında ürünlerini parayla satarken , yarısı donanımda bir pc ile çok daha iyi performans veren işlevsel web sunucusu yazılımlarıdır bunlar .

şu ana kadar gördüğüm en aptal yatırım karar özenti ve tasarım bokudur windows 11 .. windows 10 da görselliği saçmalatıp daha işlevsel hale getirdiler ama kullanıcı hakimiyetinden kısıtladılar ki windows 7 daha özgür geniş ve sevimli bir işletim sistemiydi . windows 10 u bunca zaman geçmesine rağmen sevmedim haala daha da sevmiyorum . bundan sonra çıkacak şeylerden de beklentim yok nahoş olmayacağını da sanmıyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 1 Kasım 2021; 21:51:49 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.