Şimdi Ara

Microsoft Bluetooth Notebook Mouse 5000 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürünü(Microsoft Bluetooth Notebook Mouse 5000) yaklaşık 8 aydır windows vista ile sorunsuz kullandım.Fakat son günlerde her 5-6 dakikada bir mouse hiçbir tepki vermiyor,mouse hızlı bir şekilde 5 saniye boyunca ileri geri yaptığımda çalışmaya başlıyor ama sürekli kafasına göre aynı sorun tekrar nüksediyor.Pilini değiştirdim ama durum aynı.Aletin faturasını ve garanti belgesini de bulamadım.Yeni bir mouse mı almalıyım yoksa onarılabilir mi?

• Selam bende aynı mouse dan aldım, faturayı kaybettim. Fakat xp de kesinlikle çalıştıramadım. Billionton ve Broadcom Wireless Adapter with Bluetooth® 2.0 + EDR Bluetooth larımın her ikiside çalıştırmadı.
    Lütfen yardımm...
  • içindce temessızlık var dostum...Tamirini elektronikten iyi anlıyan biri varsa yapabilir..
  • kardes dun gece yazıyordum elektrıkler gıttı yazamadım :) kardesımm aldıgın yer ıle gorus hangı ıthalatcıdan aldıgını ogren oraya servıse gonderebılırsın hatta telefonla arayım serı numarasından garantısınıde ısteyebılırsın ısterse usb alıcıalrı ayrı ayrı satılıyor onuda ısteyebılırısn

Arena Bilgisayar San. VE Tic. A.S.
    Telephone: 90-212-364 64 64

Telephone: 90 212 364 66 74

Indeks Bilgisayer Sistemleri Muhend
    Telephone: (212) 321 41 51

Koyuncu Elektronik Bilfgi Islem SIS
    Telephone: +90 216 528 88 88

LOGOSOFT YAZILIM SAVAYI VE TICARET
    Telephone: (212) 217 55 85

ithalatcıların numaraları bunlar bunlarda bulabılırsın
  • teknosa internet şubesinden bu mouse yi aldım

bir ay kadar kullandım. sonra bluetooth görmemeye başladı. aygıtı kaldır yeniden ekle, sistem geri yükleme hiçbiri çözüm olmadı.
    teknosa mağazasına gittim
    internetten aldığım için kendilerinin bakmadıklarını internet mağazasını aramamı söylediler. orayı aradım. kargoyla yolladım. iki ay sonra açılmamış kutuda yenisi geldi. onu da kullanmaya başladım. bir ay kadar kullandım. onda da aynı sorun çıktı.

Bende index bilgisayar garantisinde olduğu için index bilgisayarın samsun şubesini aradım. Aldığım yanıttan şok oldum. Biz bakmıyoruz dediler. Ama index bilgisayarın sitesinde yetkili servis dye adı geçiyor firmanın.

böyle rezillik olmaz yaa. teknosa kadar kötü bir firma görmedim. Vatanda internetten aldığın ürüne bozulduğunda mağazalarında bakıyorlar, teknosada bakmıyorlar. o zaman teknosa internet mağazasını kullanıp üstelik daha pahalı fiyata ürün almanın ne avantajı var.

• Selamlar,

Sorun şu şekilde çözülebiliyor.

1.Başlat
    2.Denetim Masası
    3.Sağ üstte "Denetim Masasında Ara " diye bir seçenek var oraya "Bluetooth" yazıyoruz
    4.Sonra "Bluetooth ayarlarını değiştir" seçeneğine tıklıyoruz
    5.Önümüze gelen sekmelerden "Donanım" sekmesini işaretliyoruz
    6."Dell 365 Bluetooth Module" çift tıklayıp;
    7."Güç Yönetimi" sekmesini seçiyoruz
    8."Güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın" seçeneğindeki tiki kaldırıyoruz ve sorunumuz çözülüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.