Şimdi Ara

Microsoft bu sene Windows Phone uzerinde pek çalışmayacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende bir ara az laf yemedim burada simdi herkes wp dusmanı kesilmiş
  • Hocam ben microsofta düşman değilim bu zamana kadar hep savunmuşumdur ama son zamanlarda özellikle güncelleme konusunda kullanıcıyı kandırdı mixradio yu sattı here desteğini kesti guncellemeyi geciktirmesi vs sorunlarından dolayı savunulacak ya da fanboyluğunu yapacak bir Microsoft kalmadı ne yazıkki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bir fos çıktı ki milletin savunacak yüzü kalmadı aylarca bekletti beta vari bir şeyi final sürümü diye verdi sözde cihaza özel optimize olacaktı (yersen!) alenen milleti kandırdı ve yalan söyledi (lumia 1020 925 920 gibi telefonları bir anda sildi attı) bu saatten sonra ne yaparsa yapsın çok zor milletin güveni kalmadı zaten kendi de diyor odaklanmayacakmış yok efendim öncelikli değilmiş geçiniz bunları. Kafada tamamen bitirmiş surface Phone mudur nedir ona kasacak herhalde ama yine olmayacak bu kafayla çok zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Fin -- 2 Nisan 2016; 23:27:53 >
  • Bu haber ile lumialar çöp oldu. Yazık oldu 2.5 kağıda L950 alanlara.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

Mantık oldukça çöpe destek verip ne olacak? Kendileri de anlamışlar çöp olduğunu darısı forumdaki yorgun savaşçıların başına.

Yorgun ama azimliler

• quote:

Orijinalden alıntı: lumiafanx920

Bu haber ile lumialar çöp oldu. Yazık oldu 2.5 kağıda L950 alanlara.

950 ilk çıktığında almayın yazık günah gidin aynı paraya Samsung S6 alın demiştim linç etmişti bazıları. İyi oldu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.