Şimdi Ara

Microsoft E3 2018 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
4.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla bir zahmet oynasın artık.

Bildiğimiz ve tahmin ettiğimiz yapımlar dışında bir iki tane yenı AAA düzeyde IP bekliyorum. Spencer'ın kafası en sonunda dank etti gibi.
  • Pubg den Ve sea of these Ten Exl tadını alan microsoft aylar önce söylediğim gibi Fark yaratacaktır.Zaten game pass ve Çeşitli servisleri ile Fark yarattı..Xbox one x Satışları iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satışlar için birşey diyemem ama iyi gitseydi şuan bir açıklama falan gelirdi diye düşünüyorum.

Game Pass ise müthiş bir servis özellikle ülkemizde oyun fiyatlarından dolayı ciddi önem taşıyor. Bir sonraki nesilde ise genel olarak çok önem arz edecek.

Satışlara birşey diyemem. Ms cephesi bu konuda çok sessiz.

Bu E3'de oyuncuların beklentileri '' EX oyun odaklı''. Spencer'ın en son açıklamaları umut verici. İnşallah lanse ettiği yönde olur. Fable 4, Halo 6, GeoW 5 ve bir iki tane yeni AAA kalitede IP baya heyecan yaratır. Bir süpriz olurda Alan Wake 2 falan duyurulsa ortalık yıkılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sage Djavul

Satışlar için birşey diyemem ama iyi gitseydi şuan bir açıklama falan gelirdi diye düşünüyorum.

Game Pass ise müthiş bir servis özellikle ülkemizde oyun fiyatlarından dolayı ciddi önem taşıyor. Bir sonraki nesilde ise genel olarak çok önem arz edecek.

Satışlara birşey diyemem. Ms cephesi bu konuda çok sessiz.

Bu E3'de oyuncuların beklentileri '' EX oyun odaklı''. Spencer'ın en son açıklamaları umut verici. İnşallah lanse ettiği yönde olur. Fable 4, Halo 6, GeoW 5 ve bir iki tane yeni AAA kalitede IP baya heyecan yaratır. Bir süpriz olurda Alan Wake 2 falan duyurulsa ortalık yıkılır.

Mic 2013 Te donanım olarak Eksik çıktığının Ve bunun Dezavantajının farkına vardı.Xbox one X ile sony ye cevap verdi.Aslında İlk çıktığında exl olarak xbox one Ps tan bariz üstündü Ama sony cilerin O zaman Tek Savunduğu 1080 vs 900p idi Ve geleceği belli olmayan Exl lerdi.

Şimdi oyun Tersine döndü ama bu seferde sony ciler Exl yarışına girdiler Donanım bir anda geri plana düştü Oyun kütüphanesi ve Exl oyunlar belirleyici faktör oldu. Şimdi microsoftun eline koz geçmek üzere Pubg Ve S o t ile Konsol exl tadını alarak Öne geçmenin Farkını anladı Ve artan ekran kartı Fiyatları Ve bitcoin yüzünden Bir anda Xbox F/p Ürünü oldu Mic inanılmaz Bir Time hardware yakaladı..

Evet Bu e3 te AAA konsol exl Duyurursa Piskolojik olarak öne gececektir. PC ye de çıkacak olması Bitcoin olayından sonra Olumlu ibreyi Microsofta çevirdi..

• Psikolojik olarak öne geçmesi çok zor çünkü Sony'nin eli inanılmaz güçlü. Ms bu sunumda boş durmadığını göstermek zorunda. TLoU 2'nin gameplay, Death Stranding var, Spider Man çıkmamış olursa o da var yetmedi GoT var.

Halo 6 kesin duyurulmalı, GeoW 5 kesin duyurulmalı. Fable 4 için en azından teaser yada trailer yayınlanmalı, Alan Wake serisinin yayın hakları sanırım Ms'in elinde kesin duyurmalı. PUBG zaten Time ex bir oyun. Geliştiren ekip bile Ps4 için çıkarmak istediklerini ve görüştüklerini açıkladılar tabi Ms satın alırsa işler değişir.

PC'ye çıkmasına katılmıyorum çünkü konsolun bence özü kayboldu. Mario yada Zelda için Nintendo almalısın, GoW yada ne bilim Uncharted için Sony Ps almalısın ama Xbox havada kalıyor. Spencer bu çicek dağıtma olayını bırakıp E3'de duyuruları yapacak ve oynamak istiyorsanız Xbox alacaksınız diyecek. İnan bana o zaman asıl ibre Ms'e döner. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 2 Nisan 2018; 8:44:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sage Djavul

Psikolojik olarak öne geçmesi çok zor çünkü Sony'nin eli inanılmaz güçlü. Ms bu sunumda boş durmadığını göstermek zorunda. TLoU 2'nin gameplay, Death Stranding var, Spider Man çıkmamış olursa o da var yetmedi GoT var.

Halo 6 kesin duyurulmalı, GeoW 5 kesin duyurulmalı. Fable 4 için en azından teaser yada trailer yayınlanmalı, Alan Wake serisinin yayın hakları sanırım Ms'in elinde kesin duyurmalı. PUBG zaten Time ex bir oyun. Geliştiren ekip bile Ps4 için çıkarmak istediklerini ve görüştüklerini açıkladılar tabi Ms satın alırsa işler değişir.

PC'ye çıkmasına katılmıyorum çünkü konsolun bence özü kayboldu. Mario yada Zelda için Nintendo almalısın, GoW yada ne bilim Uncharted için Sony Ps almalısın ama Xbox havada kalıyor. Spencer bu çicek dağıtma olayını bırakıp E3'de duyuruları yapacak ve oynamak istiyorsanız Xbox alacaksınız diyecek. İnan bana o zaman asıl ibre Ms'e döner. ;)

Şuam Pubg için insanlar Pc değil Xbox alıyor Üstelik Optimizasyon sorunu olmasına rağmen.. Pc yede çıkan bir oyun sence neden Konsolda 5 milyon satsın ? Çünkü dediğim avantajlar bir arada.. O saydığın oyunlar kitlereleri sürükleyecek Multiplater oyunlar değil..Konsol üzerinde vakit geçirilen yüzde 20 lik zaman dilimine hitap ediyor.Bu e3 önemli olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

E3 e yetisiyorsun Ömer, sonra sabahlar olmasin:)
    Aynen Erhan abi Valla çok fena özledim Xbox'ı ve live ortamını.Dönüşümde E3'e denk gelecek sabahlar olmasın
  • Dün xbox yine şov yaptı.og xbox oyunlarına gelen 4k güncellemeleri muhteşem.ayrıca red dead redemption ı da 4k çözünürlükte oynayabileceğiniz tek konsol xbox one x:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forza Horizon 4 E3'te Tanıtılacak

Forza Horizon 4 yapım aşamasında ve E3 2018'de tanıtılacak.

Xbox İspanya ve Portekiz sorumlusu Fernanda Delgado, Gamereactor'a yaptığı açıklamada bir sonraki Forza Horizon oyununun Haziran ayında gerçekleşecek E3 2018 etkinliğinde resmi olarak tanıtılacağını doğruladı. Fernanda Delgado bunun dışında herhangi bir bilgi vermedi.

"Bir sonraki Forza Horizon'ın nerede geçeceğine dair birçok birçok spekülasyon var ve bu E3'te söyleyeceğimiz bir şey." dedi Fernanda Delgado.

Playground Games'in geliştirmiş olduğu seri 2012'te Xbox 360 platformunda başladı ve bu nesilde Forza Horizon 2 ve Forza Horizon 3 olmak üzere iki Horizon oyunu gördük. Eğer Microsoft iki yılda bir çıkarma geleneğini bozmazsa muhtemelen "4" ismine sahip olacak bir sonraki Horizon oyunu bu yıl içinde çıkacak.

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Forza_Horizon_4_E3te_Tanitilacak-90634.htm

• Playground Games'den yeni yayınlanan ilan Fable 4 söylentilerini güçlendiriyor. İlana göre geliştirilen Open World Aksiyon/RPG oyunu için animasyon tasarımcısı aranıyor.

https://www.artstation.com/jobs/9nNR?utm_campaign=digest&utm_medium=email&utm_source=jobs_digest_mailer
  • Bomboş bi konferans olacak hiç sızıntı olmaması da o sebepten ötürü.MS geçen sene yaptığının üzerine bu sene sıvayacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spartan 117 kullanıcısına yanıt
    Fable 4 geliyor ama E3'de bu efsane için elimiz boş döneceğiz. Küçük bir ihtimal belki bir teaser yayınlanır o kadar.
  • Fırtına Öncesi Sessizlik Gibi Mic Sürprizleri sever

• İnşallah sen haklı çıkarsın.

Bu E3'de benimde Ms'den beklentilerim büyük özellikle Spencer'ın bir TV kanalında '' Yeni IP'ler ve yeni stüdyolar oluşturuyoruz'' şeklindeki açıklamaları bu E3'e farklı bakmamı sağladı inşallah patlamayız.

Duyurulacak olan eskilerden gelen yapımlar zaten az çok belli ama özellikle yeni IP'ler olması gerekiyor. AAA düzeyde şöyle sağlam iki tane yeni IP duyursalar müthiş olur.
  • Bence MS şov yapacak

• makusla06 kullanıcısına yanıt
    Ms'in şov yapması zaten şart. Ms hangi açıdan bakarsa baksın ortada Ex oyunların önemi gerçeği var. İleride tamamen bu anlayış kalkabilir ama şuan için ex oyunlar konsol seçiminde ve satış grafiğinde önemli rol oynuyor.

Ms'in kesinlikle hem geçmişden gelen kozları hemde yeni yapımları tanıtması gerekiyor.

Bu sefer nedense benimde baya bir beklentim var umarım öncesindede yazdığım gibi ''patlamayız''
  • ori and the will of the wisps ile forza horizon 4 için çıkış tarihi versinler yeter bana :))) araya quantum break 2 derlerse de tadından yenmez...
  • Horizon 4 ve Ori 2 için büyük olasılıkla çıkış tarihleri verilecektir. QB 2 çok zor ama Alan Wake 2 sürprizi olabilir diye düşünüyorum.
  • Ben de Ms bu sene ne çıkaracak veya çıkarmayacak çok merak ediyorum.Ama açıkcası beklentim büyük değil.Artık doğru dürüst birşeyler duyurmaları lazım.Yıllardır insanlar bu çapta maddi bir yaptırım gücü olan bir firmadan kaçak dövüşmesini değil 3,4 tane yeni A+ kere + oyun bekliyor haklı olarak.Bunu sunarlarmı pek umutlu değilim ama yine de içimde bir merak var.E3 gelse de baksak şu şovlara artık,günler geçmiyor.
  • yeni halo bekliyoruz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.