Şimdi Ara

Microsoft gizlice Windows 7 için sp2 yi yayımladı (sayılır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Microsoft gizlice Windows 7 için sp2 yi yayımladı (sayılır)

Evet yanlış duymadınız Windows update de bile vermiyor ayrıntılar ve nasıl indiriliceği :
    http://www.sordum.net/30341/windows-7-tum-guncellemeleri-topluca-microsofttan-indirin/

• Gereksiz bir uğraşı
    PC nin oldugu her yerde zaten int var
    otomatik gelmediyse problem olmaz
  • İyi olmuş bu. Bir sorunda temiz Windows 7 kurulumunda güncellemeler en çok canımı sıkan şeylerdi. Windows 10 da istediğimi bulamadım. Daha bir iki sene win7 devam edeceğim gibi görünüyor. İndirelim bunları dursun bir kenarda.

Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LokmanHekim -- 19 Mayıs 2016; 12:04:48 >
  • Microsoft şaka yapıyor gibi , adamlar toplu güncelleştirme yayımlıyor bu toplu güncelleştirmeyi kurmak için başka bir güncelleştirmenin kurulu olması gerekiyor , ver sokaktaki adama bu gerekli güncellemeyi de toplu güncellemeye dahil edip kurulacak bilgisyarda varmı diye kontrolünü yaptırır ve yoksa kurdurtur. Ben artık Microsoftun ne yaptığını anlamıyorum (en iyi sistemleri Xp idi - gerisi tamamen hikaye)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtarkan -- 19 Mayıs 2016; 12:45:33 >
  • direkt linkleri ters vermişsiniz.peki direkt indirdik explorer falan uğraşmadık yine de önce KB3020369 yamasını kurmamız gerekiyor mu sp1 üzerine?
  • direkt linkler başa gelecek şekilde değiştirildi , bu yamada bir tuhaflık var arkadaşlar , hem bazı arkadaşların denemelerinde hemde benim denemde bazı gariplikler tespit ettim , üsttede yazdığım gibi yama hernedense öylece tıklayayım kurayım şeklinde çalışmıyor yada deneyenelrin çoğunda çalışmadı :

1. Önce internet exploreri güncellemeniz gerekiyor (bunu yapmazssanız hata veriyor)
    2. Sonra gerekli yamayı kurmanız gerekiyor (KB3020369)
    3. son olarak bu yamayı kuruyorsunuz (Sözde Sp2)

Olay bununla bitmiyor , nisan sonrası çıkan yamalar için tekrar microsoft serverine bağlanıp güncellemeleri almanız gerekiyor ama bir sorun var Microsoft serverine bağlanmıyor (ki birkaç kişide aynı durum oluşmuş) haliyle sonraki güncellemeleri alamıyorsunuz - ve bu sanki yamadaki bir hata gibi duruyor hiçbir çözüm önewrisi işe yaramıyor , oysaki bazılarında Microsopft serverine bağlanmış ve 40 a yakın güncelleme indirmiş (bu kısmıda ayrı tuhaf) birde yamanın kötü yönü eskisi gibi istediğiniz güncellemeyi tek tek kaldırma şansınızın olmaması - Bu işte bir çapanoğlu var ama hadi bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtarkan -- 22 Mayıs 2016; 12:38:36 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.