|
Microsoft, GPT-4 destekli Bing sohbet botunu herkesin kullanımına açtı
-
-
Google'a iyi oldu ama. Rekabet iyidir. Şimdi daha iyisini yapmak zorunda kalacaklar aksi halde her geçen zaman aleyhinde işliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hala bekleme listesi diyor bana.
-
Valla Google'ın arama sonuçlarında ki reklamlarından bıktım. Bi arama yapıyorum ilk 3 sonuç reklam veren siteler. Son denediğimde Bing'de arama sayfası koyu olmuyordu. O da halledilirse Bing kullanmamak için bi sebep yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oh varya süper birşey, bir araştırma yapacaksın saçma sapan (dh dahil) seo'lu metinler vs.. okumak zorunda kalıp 5000 gereksiz kelimeden 2-3 doğru kelimeyi arar olmuştum.
Şuan ne istesem gpt bana direk sunuyor, uzun yazıyor özet geç diyorm 1 satırda açıklıyor.
-
Eğer sıra beklemeden sadece yapay zeka ile sohbet nasıl oluyor denemek isterseniz you.com sitesinden bunu kolaylıkla yapabilirsiniz. Siteye google hesabı ile girmek yeterli. Robota Türkçe yazabilir misin diye sorduktan sonra onay veriyor ve tamamen sohbeti Türkçe gerçekleştiriyor.
Örnek:
-
Ben Microsoft Bing'i kullanıyorum ve tam dediğini yapıyor, tarayıcıya entegre ve aşırı pratik yaygınlaşması çok iyi olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Parayı bastırıp satın alırlar.
-
valla artık genelde browser bile açmıyorm, web app olark kullanıyorum
-
Dark Reader eklentisi kullanırsan sorun yok ustam. Her site mis gibi siyah oluyor bozulmadan.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Google'a iyi oldu ama. Rekabet iyidir. Şimdi daha iyisini yapmak zorunda kalacaklar aksi halde her geçen zaman aleyhinde işliyor.
|
Oh varya süper birşey, bir araştırma yapacaksın saçma sapan (dh dahil) seo'lu metinler vs.. okumak zorunda kalıp 5000 gereksiz kelimeden 2-3 doğru kelimeyi arar olmuştum. Şuan ne istesem gpt bana direk sunuyor, uzun yazıyor özet geç diyorm 1 satırda açıklıyor. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X