Şimdi Ara

Microsoft: 'Güncellemeler kullanıcı kontrolü altında yükleniyor' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eksik bilgi. Home sürümlerinde güncelleme seçme veya kapatma gibi bir seçenek yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 19 Mart 2016; 21:15:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

Otomatik güncelleme kapatma olayı kaç aydır vardı(yanılmıyorsam Aralık 2015), şu Windows 10u çözemeyenlere aklım almıyor açıkçası..Güncelleme olayının düğmesini kapatın, kendiniz elle güncelleme kontrolü yapın olsun bitsin.Bunun için şu yolu izleyin: Ayarlar Güncelleştirme ve güvenlik Gelişmiş seçenekler Güncelleştirmelerin nasıl teslim edileceğini seç oval kutu içindeki düğmeyi Kapalı konuma getirin..Herkese kolay gelsin..

o işler öyle olmuyor usta. senin dediğin başka bir şey. güncellemeleri kapatmak için;
    Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Yönetimsel Araçlar hizmetler içinde Windows Update devre dışı bırakılır

• fatih-8 F kullanıcısına yanıt
    Hocam senden önce yazılan yorumları hiç mi okumadın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

Otomatik güncelleme kapatma olayı kaç aydır vardı(yanılmıyorsam Aralık 2015), şu Windows 10u çözemeyenlere aklım almıyor açıkçası..Güncelleme olayının düğmesini kapatın, kendiniz elle güncelleme kontrolü yapın olsun bitsin.Bunun için şu yolu izleyin: Ayarlar Güncelleştirme ve güvenlik Gelişmiş seçenekler Güncelleştirmelerin nasıl teslim edileceğini seç oval kutu içindeki düğmeyi Kapalı konuma getirin..Herkese kolay gelsin..

bu yazdıklarının güncelleştirmeleri kapatmakla hiç alakası yok. birde çok biliyormuş gibi windows 10u çözemeyenleri aklım almıyor yazmışsın. Kardeş daha kendin çözememişsin ki..

• Microsoft yalancının önde gideni. Kapalıydı neden yükledi bilgisayarıma? w10 işletim sistemi ise daha öncekiler ne idi? Tamamen acemi programcılara yaptırılmış bir sistem. Güya kutucuklara OneDrive , twitter, posta, skype gibi eklentiler koymuş, ama çalışmıyor. Hepsini silip yenilerini indirdim, görev çubuğuna yapıştırdım. Kısacası REZALET....

• son gelen güncellemelerden bazıları, kullanıcı seçimini bypass edebiliyor.
  • ayyan A kullanıcısına yanıt
    Biliyordun da sen neden yazmadın ayyan efendi?
    Ben ne yaptığımı veya yapacağımı çok iyi biliyorum fakat mahsus yazmadım ki birileri gerçekten Win10 hakkında bir şeyler biliyor mu diye. Fakat görüyorum ki kara gürültüye Windows kullanıyorsunuz.. Bir IT olarak bu gerçekten üzüldüğüm bir durum..

Buyur ayyan bunu dene bakalım Windows 10 update yapacak mı, yoksa benim çok bilmişliğim mi söz konusu olacak..

Windows Registry Editor Version 5.00 

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate\AU]
    "NoAutoUpdate"=dword:00000001

Nasıl yapacağını sen benden daha iyi biliyorsun diye tahmin ediyorum..
  • Bay_KG kullanıcısına yanıt
    bu yazdıklarınızın ilk mesajınızla hiç bir alakası yok. ayrıca herkesin kayıt defterine böyle kod falan girmekle uğraşması da gerekmiyor. Koysunlar ayarlara bi tuş kapatalım güncelleştirmeleri bitsin. ilk mesajınızda dediğiniz şekilde yapınca otomatik güncelleştirmeler kapanmıyor.(en azından benden durum öyle)
  • ayyan A kullanıcısına yanıt
    Mahsus yazmadığımı belirtmiştim! Bilen birileri var mı acaba diye test etmek istedim hepsi bu..
    Ne yazık ki, hiç bir Allah'ın kulu şöyle yapın demedi/dememiş. Sistemin gerçek mantığını anlamadan kara gürültüye kullanmanın çok çok kötü sonuçları olduğunu biliyorsunuzdur sanırım?

Kurulmuş tuzaklardan uzak durmanız dileğiyle..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.