Şimdi Ara

'Microsoft iki yeni Lumia cihazını kapalı şirket toplantısında görücüye çıkardı' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender ahmet

google ve apple batmadığı sürece wp kullanıcıları yüzde 5 leri geçmez.bu alemde 2 godamana yer var sadece.

pc de windows ve mac os

cepte android ve ios

Wp nin gelecegi hakkinda kesin yargida bulunmak icin hala erken. Ama iki dev analizinize katiliyorum. Nerdiyse tum teknoloji rekabetlerinde iki dev ve ucuncu 4uncu yanci ufak firma oluyor. X86 islemci pazari boyle, ekran karti pazari boyle, arm pazari hizla bu yonde ilerliyor. Wp cok basarili yenilikci bir cikis yakaliyamazsa muhtemelen mobil pazarda boyle olcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanda az da olsa bir şekil olma bir marka olma ne bileyim biraz elit olma isteği olur. ta küçükken yani Nokia, Nokia'yken de bu duruma uyuz oluyodum, çok fazla modeli vardı, her hafta aç gibi 45 tane Nokia çıkıyodu. bi de az biraz düzeni seven bir adam olduğumda iğrenç isimlendirmesine kıldım. yani bir telefon var 45 60 diye sonra onun biraz daha yenisi 23 90 oluyor. sonra nokia 23 91 çıkıyor ama bunun 23 90la alakası yok vs vs.

neyse en nihayetinde dünyada en sevdiğim millet olan finlere ait bu şirket şöyle ya da bu şekilde liderdi sektörde. derken apple iPhone ile bir daldı piyasaya. Apple firması bir telefon üretti ve ve iPhone diye isimlendirdi. sonra bi zaman geçinde bunun 3G'lisi çıktı ve ismi iphone 45 76 değil de iphone 3g oldu. derken bir sene sonra falan iphone 4 ve sonra 4s sonra 5 ve 5s - 5c şimdi de 6 çıkıyor. (çok zeki okuyucular bir sonraki telefon isminin muhtemelen 6s olacağını farketmiştir.)

böyle böyle derken samsung da akıllandı, s2, s3, s4 diye sadece düzenli isimler ile değil ne oldukları belli olan telefonlarla piyasada söz sahibi oldular. neticede s'nin yanındaki sayıdan ve mini vs modelinden telefonun ne olduğunu anlıyosunuz. en azından s serisi için sayı da az. zaten bir markanın neden 567 tane falan telefon modeli olur anlamadım da hiç.

gel zaman git zaman sap gibi kalan nokia uykusundan bi uyanır gibi oldu. ben daha ölmedim dedi, lumia ile daldı mevzuya. ama can çıkar huy çıkmaz. bu elemanlar microsoft bünyesinde de akıllanmadı. direk lumia 510, 610, 710, 910 ne varsa çıkardılar. sonra 1 ay geçmedi 1020, 935, 826i falan gene saçmaladılar mevzuyu.

sonuç yine hüsran, yine hüsran.

• qHD desteğini boşa getirmediler. 730 qHD 830 HD olur. İkisi de s400 ve 1 gb ramle gelir muhtemelen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft yakında bu firmayı satar. Amaç yaşatmak degil. Amaç patentler. Şuan satılan her telefondan nokia patent alıyor. Hazır kazanç varken zor olanla uğraşmaz.

• Tesla yı merak ettim şimdi

Ayrıca kod isimleri de iyiymiş.

Superman tesla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 730 ve 830 işte
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.