Şimdi Ara

Microsoft ismiyle yeni telefon ne zaman çıkar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft ismiyle çıkan tek telefon 535 oldu şuana kadar, o da benim istediğim özelliklere sahip bir telefon olmadı.
    925'i düşünmüştüm ancak batarya sorunlarının farkındayım,
    720 güzel ancak pixel yoğunluğu vs. düşük.

5 inçten büyük telefon almayacağım için şuan başka alternatif bulamıyorum lumialarda. Max. 1000 lira civarlarında lumia arıyorum.
    Sizce microsoft kendi için de seriler çıkaracak mı seri şekilde ? yoksa uzun süre Nokia üzerinden devam edilecek mi ?
    Şuanki Nokia telefonlara Microsoftun eziyet etmeyeceğini nasıl bileceğiz :) Buyrun tartışalım.

• Nisan-Mayıs gibi amiral gemisi çıkarırla diye düşünüyorum. Zira markalar genelde o zaman çıkarıyor en güzel modellerini.
  • bende heyecanla bekliyorum ama amiral gemi model olarak 2015 eylül den bahsediliyor. ikinci el bi lumia 735 almayı düşünüyorum bende.
  • Microsoft , Nokia ya neden eziyet etsin:) Geçen gün aradılar beni Microsoft tan. Anket yaptılar. Zamanında Ankara Nokia Care servisine vermiştim cihazı. Servisten memnunmusunuz, cihazı tavsiye eder misiniz falan gibi sorular sordu adam. Ben de kesinlikle tavsiye ederim dedim tabi. Neyse demek istediğim Microsoft müşteri hizmetlerini güçlü tutmaya devam edecek gibi bir izlenim oluştu bende. Üzerinde Nokia yazan cihazlara sonuna kadar destek verecekler. Aksi düşünülemez zaten. Microsoft ismiyle yeni ürün ne zaman gelir bilinmez. Ve gelecek ürün yine giriş seviyesi mi olur o da bilinmez. Zira en çok satan modeller ucuz seri giriş seviyesi ürünler.

eklemek istediğim bir diğer ayrıntı da Lumia 535 te finlandiya üretimi olduğu yazıyor. Benim için en büyük tercih sebebi. Çin de üretilen cihazlardan sıkıldım yemin ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Nisan-Mayıs gibi amiral gemisi çıkarırla diye düşünüyorum. Zira markalar genelde o zaman çıkarıyor en güzel modellerini.

Microsoft amiral gemisinin donanımını merak ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Nisan-Mayıs gibi amiral gemisi çıkarırla diye düşünüyorum. Zira markalar genelde o zaman çıkarıyor en güzel modellerini.

Microsoft amiral gemisinin donanımını merak ediyorum

Telefon her şeyi sorunsuz yaptıktan sonra diğer telefonların donanımıyla kıyaslamaya gerek yok bence. Ben Microsofttan ideal boyutlarda ve en azından 1 günü hakkıyla çıkarabilen bir bataryayla telefon bekliyorum. Şuandaki nerdeyse tüm Lumialarda temel işlemler sorunsuz hızlı zaten. Ama bir kısmının boyut sorunu ( 6 inç telefon nedir abi ) bir kısmının da batarya sorunları ( 925'de adam demiş sabah 8 öğlen 1 akşam 6 şarj ediyorum diye ) var. İkisinin ortası yapılırsa kaparız :)

• Microsoft adiyla ilk telefon çıktı bimekste satışa başlandı katalogta gördüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 18 ne zaman çıkacak?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.