Şimdi Ara

Microsoft kamerası ile iddialı Lumia 950 serisine ait ilk fotoğrafları yayınladı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
2.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Microsoft kamerası ile iddialı Lumia 950 serisine ait ilk fotoğrafları yayınladı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dobrasam

dobralık gerçekleri söylemektir doğru dedin bende bunu yapıyorum neye göre demişsin android amiral gemi akıllı telefonlar deneyimledim ve kullanıyorum ayrıca apple 5 s kullandım bunun yanı sıra blackbery nin en üst seviye ürünlerini kullandım bunlara dayanarak şuan 2 adet hali hazırda biri htc biri nokia olmak üzere windowsphone var elimde sevgili kardeşim sanıyorum bu kadar farklı işletim sistemi ve farklı ekosistemi deneyimleme şansı bulmuş biri olarak fikrimi düşüncemi belirtmem görüşlerim senin varlığın kadar gerçekçi olacaktır; sorularına ve sorunlarına geçecek olursak kişiselleştirme demişsin sesli güldüm kusura kalma abisi neyi kastettin çok merak ettim renk değiştirme ise kişiselleştirme evet çok kişisel bir işletim sistemi gerçekten, uygulama marketi demişsin sanıyorum android hiç kullanmadın ömründe, çok stabil demişsin eğer stabilite 2 tane kutucuk ise ki işletim sistemi kutucuklardan ibaret evet çok stabil, andoid ve ya apple dan geçip de rahat eden arkadaşlar var demişsin kimse onlar al gel çorba ikram edeyim

Konuyu terk eder misiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Lumia 950/XL - LG G4 kamera karşılaştırma Videosu:

• Biraz markete ağırlık verin...
    Tabi buda iyi bir gelişme...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala savunan var şu microsoft'u yok sistem akıcı kerneli bilmem neyi diye,kaç yıl oldu acaba bu 920 çıkalı 925 çıkalı,2 yıldan daha uzun bir süre oldu,bu kadar uzun bir sürede adamlar tekrardan işletim sistemi yazdılar ve hala çıkmadı ama bu arada piyasaya telefonları çıkarıp satmayı biliyorlar,o zaman zarfında yanılıpta wp alan ne oldu diyen yok,telefon bozuluyor gönderiyorsun kvk'ya microsoft şu tarihte kvk'yla olan sözleşmesini iptal etti diyor eleman.Madem iptal edeceksin eski nokia düzenini değiştireceksin ne diye piyasaya hiçbir şekilde olmamış telefonu çıkartıp milleti dolandırıyorsun.
    Ondan sonra wp akıcı,aksın bakalım bişey diyen yok zaten
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.