Şimdi Ara

Microsoft Lumia 950 serisi satışta: İşte fiyatlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işletim sistemi ve yan ürünleri dışındaki hiçbirşeyin satış politikasıyla ilgilenmeyen microsoft "PC" dünyası gerçekten bambaşka olurdu Apple gibi diğer firmalarda yazılım-donanım entegre ürünler ortaya koyardı (standartlaşma olmazdı o ayrı) AMA...

Mobil pazardan çek git microsoft BECEREMİYORSUN ÇÜNKÜ vizyoner bakış açın yok... Hala millete donanım kaktırmak pardon satmak derdindesin insanlar iOS yada yeşil çöp kutusua senden daha çok bağlanabiliyor çünkü ya kişiselleştirebiliyor yada sorunsuzlaştırabiliyor sende ikiside yok tek başına donanım YETMİYOR işte

(Lumia 1520 sahibiyim ilk akıllı telefonum)

• Param olsa alırım süper telefonlar

• Lumia 735 e windows 10 update'ini kasımda vereceklerdi, aralığa ertelediler, aralıktı, ocak oldu, ocaktı şubatın ortası oldu hala yok.

Bu saatten sonra microsoft mobile batsın zaten. Hele bu fiyatlarla yeni telefon çıkarmak tam bir BECERİKSİZLİK örneği.

• Bu parayı verebilmem için bu özelliklere ek olarak;
    - Türkçe Cortana desteği,
    - intel x5 işlemci,
    - 4k mAh batarya ve 4 gün kullanım süresi.

gibi özellikler olsun isterim. Bu hayal sistem aslında çok daha pahalı da olsa alırdım.

• Marketinde hem düzgün çalışan uygulama yok hem de en popüler uygulamalar ya yok yada beta halinde. Arayüz desen zaten berbat durumda. Bildirim panelindeki kısayollar iğrenç gözüküyor. Bir de hem market gelişmiyor hem de çöplük konusunda Androidi geçmekle kalmamış bu konuda sınırları zorluyor. Aynı uygulamadan 20 tane çöp uygulama var. Birde bu işletim sistemi ile 2000 liralık telefonları piyasaya sürüyorlar. Mercedese, Şahin motoru takmak gibi bir şey bu.

Ama üzülmeyin bir gün elbet gelişecek...

• On numara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarahaten

On numara

Evet on numara. Ama 100 üzerinden.

• Microsoft, telefon işine birazcık uzak gibi. Donanım ve özellikler evet çok harika. Bu donanımla windows mobile 10 gerçekten stabil çalışıyor ve kesinlikle kasma donma olmuyor. Ama bu bu giriş fiyatı olmamış. Piyasayı az da olsa eline almak istiyorsa bu fiyatlar düşürülecektir zaten. 1 sene sonra fiyat yarı yarıya düşmüş olacak. Ozaman insanlar neden şimdi bu fiyata alsın? İos işk çıkış fiyatı evet çok fazla ama 1 sene sonra yüzde yüzde 25 düşerken android ve windows phone yüzde 50 ve üzerinde düşüş oluyor. Ozaman insanlar neden sıfır telefone bu kadar para versin?? Pazarlama ve satış bölümü çalışmıyor yada piyasayı yalnış analiz ediyor.

• Polyanna'nın akrabaları çalışıyor galiba MSde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MS bu tutumuna devam ettiği sürece zarar eder diye düşünüyorum. Kim bilir belki birgün Mirkelam'ın "Unutulmaz" isimli parçasını dinleyip eski günlerini yad ederler. Ya bu şirketin pazarlama stratejisi fazla iyimser ya da tüketici olan bizler fazla kötümseriz. Umarım bir an önce toparlanıp rekabeti artırırlar. Yoksa Android ve iOS dışında işletim sistemi kalmayacak genel kullanıcı pazarında.

• quote:

Orijinalden alıntı: ataince

Ne yazık ki teknoloji marketteki çalışanların sözünü dinleyip bu telefonu bu paralara alacak bir sürü insan var.

malzeme kalitesi güzel olsa belki alırlardı ama malzeme de kaliteli değil. note 5 i eline alan ,s6 yı eline alan htc yi eline alan adam bunu beğenmez.satıcılar bile kaktırmakta zorlanır.
  • Donanım yüksek ama uygulamalar ne alemde

• Geçen senenin yonga setlerine göre fiyat yüksek geldi bana .. üstelik kendi firmasının donanımı piyasada marketi çok kuvvetli 2 rakip varken biraz daha iddalı girmesi lazım piyasaya

• o değilde "şu tarihte telefonları internet sitelerinde satışa çıkacak" diyip ve o tarihte satışta görebiliyoruz ama hâlâ windows 10 telefon güncellemesinin tarihi hakkında bilgi yok ve net bilgi dahi yok

• Şuan bu fiyatlara alınacak telefonlar değil bence özellik olarak bakarsak tamam güzel ama bu fiyatı veren kullanıcılar her istediğini yapabilecekmi hayır hala çok eksiği var Ms şuan için hiç bir modeline bu fiyatlar verilmez bence.
  • Fiyat fazla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu fiyatlara ben zarar etmeye mahkumsun microsoft derim ancak....
  • Yeni 810 ve 808 satiyor adamlar. Bir de fiyatlara bak. Yuh!
  • Bazı arkadaslar 808 810 ama fiyat yuksek demiş,Lan olm işletim sistemi farklı windows windows ios a sen snapdragon 808 bagla tutamazsın.Adam 1,4 ghz işlemcili telefonu 2300 den veriyor.Bence denenmeli
  • Microsoft mobilde gereksiz bir oyuncu

Apple satın alsa ki varsayım olarak onuda batırır o kadar yeteneksizler mobilde
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.