Şimdi Ara

Microsoft, Modern Warfare 3 yapımını erken oynayan Xbox Live hesaplarını kapatabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15'ine kadar yokum umarım geldiğim de acı bir görüntü ile karşılaşmam
  • Driverleri guncelleyin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Evet beyler haber doğru an itibariyle hesabım banlandı. Of ulan of. Birde mail atmışlar mw3 oynadın diye banladık demişler.

Gecmis olsun,hesabınız değilde konsol banlanir o konsolla liveye girilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aman yarabbim yaaa herif 1700$ vermiş. ya hiç şu pc de oyun oynamak aklıma gelmiyor ve donanımım i7 2730QM ve 8 gb ddr3 1333 mhz ramli notebook um var. bu oyunuda hayli hayli kaldırır. ama nedense boş boş zaman geçirmek yerine bişiler üretip daha mantıklı geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozenir

aman yarabbim yaaa herif 1700$ vermiş. ya hiç şu pc de oyun oynamak aklıma gelmiyor ve donanımım i7 2730QM ve 8 gb ddr3 1333 mhz ramli notebook um var. bu oyunuda hayli hayli kaldırır. ama nedense boş boş zaman geçirmek yerine bişiler üretip daha mantıklı geliyor bana.

call of duty serisini ciddi anlamda oynamadığınız çok belli. Biraz daha erken oynayabilmek için 1700$ ücret verenler ilk yorumda ki arkadaşın dediği gibi tam tez konusu bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzyLive

quote:

Orijinalden alıntı: eozenir

aman yarabbim yaaa herif 1700$ vermiş. ya hiç şu pc de oyun oynamak aklıma gelmiyor ve donanımım i7 2730QM ve 8 gb ddr3 1333 mhz ramli notebook um var. bu oyunuda hayli hayli kaldırır. ama nedense boş boş zaman geçirmek yerine bişiler üretip daha mantıklı geliyor bana.

call of duty serisini ciddi anlamda oynamadığınız çok belli. Biraz daha erken oynayabilmek için 1700$ ücret verenler ilk yorumda ki arkadaşın dediği gibi tam tez konusu bence..

zengin olsam bu oyunu ılk oynayan olmak ısterdım mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 7 Kasım 2011; 15:10:28 >

• o iş biraz zor aynı yaptırımı ps3 kullanıcılarınada yapmalrı lazım.ki xbox versiyonu 500 bin adede yakın satılmış daha cıkmadan aynı rakam ps3 içinde geçerli.bu hesaplar banlanırsa iki firmada kendi ipini çekmiş olur.
  • Ms zaten onceki ban dalgasininida Activision ve bir iki firmanin baskisiyla yapmisti bu seferde aynisini yapiyor.

• çıkmasına saatler kaldı.. çok heyecanlıyım :D
  • Öyle şeymi olur arkadaş korsanı banlada mağazan erken alanı niye banlıyorsun
  • multi levelları ssıfırlansın yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: archerTR

multi levelları ssıfırlansın yeter

Valla ya keşke :), şimdi bir girecez adam prestige olmuş hahah...

• MS inin halk ve ilişkilerini bulup 3K verdirtmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chiefchuky33

quote:

Dün gece oyunu alıp hemen multiye girdim ne göreyim herkesin level 40-50 lerde 80 olanlarda vardı , şimdi bizmi enayiyiz milletmi çok akıllı bence hiç adil değil MS nin onlara vereceği her cezanın arkasındayim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aspirin_Gripin -- 8 Kasım 2011; 13:25:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin

quote:

Orijinalden alıntı: Chiefchuky33

quote:

Dün gece oyunu alıp hemen multiye girdim ne göreyim herkesin level 40-50 lerde 80 olanlarda vardı , şimdi bizmi enayiyiz milletmi çok akıllı bence hiç adil değil MS nin onlara vereceği her cezanın arkasındayim.

Size katılıyorum bu hiç adil değil.

• Bende oyunu dün aldim ama henüz oynamamiştim. İyiki oynamamisim. :D Yalniz Kahraman E. teki abi dvd yi deneme amacli konsoluna takmıştı inşallah bişey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Her şeyi geçtim, oyunu 2-3 gün önce oynamak için 1000-1500 dolar veren insanlar var. Kesinlikle tez konusu bence...

Aynen neydi o EBAY'daki fiyatlar öyle Bunu iş kolu haline getirmiş olanlar var . Elinize 2 hafta bile değil 1 hafta önceden geçmiş olsa oyun of giden paralara bak .
  • Ms zaten Activision'I uyarmistir biz once banlayip sonra ozur dileyip hediye dagitiyoruz bizi zora sokma diye:))
  • peki bu olursa arkasından bir dalgada gelirmi arkadaşlar? yoksa xbox ömrünün sonuna yaklastı diye ms bunu risk olarak görüp yapmazmı?
  • mw3 de dedicated server olucakmı acaba
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.