226bw monitör almamla birlikte bilgisayar bileşenlerimden sadece klavyem beyaz renk kala kaldı ve çok sırıtıyor, şık durmuyor sistemimde, şuanki klavyemde 1999 da almıştım sanırım, 7-8 yıldır kullandığım microsoft internet keyboard, klavyemden çok memnunum microsoft kaliteli klavyeler üretiyor, yeni üretmiş oldukları natural 4000 modelide çok hoşuma gitti, incelerseniz, yada kullananlarınız varsa bu klavyeyi önerirmisiniz?
Eğer daha çok office rogramları ile uğraşıyorsan ve oyun özelliklerin fazla kafayı takmıyorsan oldukça güzel bir seçim olur ancak yok ben oyun oynuyorum diyorsan bir pro gamer klavyesi değil.
yanıt için teşekkürler, ozaman bir pro gamer klavyesi önerseniz ne önerirsiniz acaba? yanlız markası ya microsoft yada logitech olsun, ayrıca kablosuz olmasın çünkü kablolu almak istiyorum, mouse'um logitech mx 310 o nedenle tek klavye lazım,
Saygılar...
aynı klavyeden bende var 3-4 sefer kullanılmıs cok iyi durumda hiç bir sorunu yok sadece kendime bir oyun klavyesi almyı dusunuyorum eger istiyen varsa 50 ytl karsılıgı satabilrim ilgilenenlere duyrulur...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme