Şimdi Ara

Microsoft, Nokia satın almasını işlediği son çeyrek mali raporunda büyük zarar açıkladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Microsoftun tek çaresi f/p ürünlerle piyasaya tutulmaya çalışmak olacak. Yoksa kimse windows bir mobil cihaz almaya hevesli değil. Uygun fiyatlı yapta bari almak için sebebimiz olsun...
  • Uygun fiyat yüksek donanım.
    Tek çare

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun bi süre lumia 920 kullanan biri olarak diyebilirim ki, üst seviye telefonlarda wp alınmaz.
  • Elbette bu habere yapılan eleştirilerin çoğu editörün yazdığı başlıktır.bu arada 2013 yılında wp neredeyken şimdi nerede bunuda düşünmek gerekir.Tahminimce Microsoft wp10 da patlama yaşayacaktır bu gelişmelere göre.

Bu arada cozum onerisinde bulunan arkadaşlar olmuş .

BENCE TEK COZUM MAGAZANIN ANDROİD VE İOS SEVİYESİNE TAŞIMASIDIR.Bunu yaparsa zirveye gelir.

Şimdi donanımdan bahsederkende bazılarının azcık utanması olmalı(tamam geliştirsin ama ) ben en düşük donanımlı telefonlara bile o 1 2 gb lı android yada iphonenin bu stabiliye ulaşanilcegini sanmıyorum.ELBETTE İLERİYE GİTSİN YANLIŞ ANLAŞILMASIN :)

SAYGILAR

• Microsoft hakkında bu tür olumsuz haberleri sizden almaya pek alışık değiliz.
  • Çok geri görüşlüsünüz az ileriyi görebilseydiniz eğer ne demek istediğimi daha kolay ifade edebilirdim ancak yine de açıklayayım size ; windows' un şuanki amacı cep telefonunu bilgisayar olarak kullanmamız yani ekrana direk telefonu bağlayarak cep telefonunda yaptığımız işlemleri yapmamızı sağlıyor bir de bilgisayar yerine kullanıldığında ne olur yani hali hazırda zaten yeni sürüm ile ilk adımı attı ikisi arasında senkronize işlemi yapıyor şuan için yani netbookların ve tabletlerin yerini almayı planlıyor microsoft şuan üretilen özellikle netbooklar cep telefonlarından daha verimsiz durumda buna göre notebook larla cep telefonları ise çok yakın hale geldi aynı işletim sistemini kullandığınızda evinizde satın aldığınız işletim sistemini cep telefonunuzda ve evinizdeki bilgisayarınızda kullanabilirseniz üstüne üstlük klavye ile ve mouse ile uyumluysa ki bunlar şuan yapılmış şeyler microsoft tarafında kısaca evde kullandığımız windows u telefona aktarmış olacak o koca kasa bizim telefonumuz ve hafif kısaca android i yıkmaya hazırlanıyor bilgisayar oyunlarını o telefonlarda oynadığımız vakit geldiğinde ki emin olun çok yakın android cihazların hepsi çöp olmuş olacak tek el haline gelecek microsoft steam oyunlarını cepten oynadığımızda ve bunu monitörelere ve tv lere aktarabildiğimizde bitmiştir iş bu zarar gülün dikeni timsahın göz yaşları gibi çok yakında gelir ancak şuan için hala berbat ürünleri var ama yakında işler değişir ben de memnun değilim şahsen şuan için android kullanmak en zekice şey hatta nokia ürünleri çöpten başka birşey değil bence şuanki işletim sistemi ile ama bilgisyardaki işletim sistemini birebir kullandığında ve iphone kalitesinde ürün çıkarttıklarında tek el olur ve çok ta uzun sürmeyecek gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: VatandA.Ş.

Microsoftun tek çaresi f/p ürünlerle piyasaya tutulmaya çalışmak olacak. Yoksa kimse windows bir mobil cihaz almaya hevesli değil. Uygun fiyatlı yapta bari almak için sebebimiz olsun...

Ancak bu şekilde tanıtım yapar zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

Microsoft hakkında bu tür olumsuz haberleri sizden almaya pek alışık değiliz.

Haber aslinda pek olumsuz sayilmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

quote:

Ben daha çok konuyu açanla ilgileniyorum.Ekrem71 tatilde sanırım?

• quote:

quote:

quote:

Calisiyor bildigim kadariyla

• quote:

quote:

quote:

quote:

Calisiyor bildigim kadariyla

Bence Ekrem71'in tatile ihtiyacı var.Malum adam çok çalışıyor, bir süre dinlenmeye ihtiyacı var.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.