Şimdi Ara

Microsoft® Office Professional Plus 2013 9$ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
23
Favori
56.547
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam qx5 bittiyse vaazların sen gidebilirsin. Biz imana geliriz. Germe insanları burda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fktanik

quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

quote:

Bende herşeyi denedim ama hep bu çıkıyor:

Bende de öyle oluyordu. mail.mil adresi sakladığın sayfada kaydola tıklayınca hemen sepete ekleye tıkla. Cok kısa bir süre var o arada

Bir kez başarabildim ama bu seferde Postal Code falan salladım onu kabul etmedi. Yani çalıştığın şirket ile posta kodumu ne uyuşmuyor diyordu

Dostum girtdiğin adresle posta kodun uyuşmuyordurda ondan vermiştir.Ben türkiye seçtim bana verdi.Tüm onları türkiyeye göre yaptım..Kanada vs uğraşmaya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Arkadaşımızın anlatmış olduğu yönteme bir kaç ufak önemli ek yapmak gerekiyor.

1)http://www.microsofthup.com/hupca/home.aspx?culture=en-CA siteye girip YUKARIDAN ÜLKEYİ CANADA DİLİ DE İNGİLİZCE YAPIYORUZ. Windows kullanım dilinize, internete bağlandığınız IP'e göre filan bunu bazen otomatik Türkiye ve Türkçe yapıyor, dikkat! O zaman olmuyor! (En azından ben de olmadı, sebebini bilmiyorum!) kendi mailimizi giriyoruz (SADECE Hotmail ÇALIŞIYOR. @LIVE FİLAN ÇALIŞMIYOR! ) Kod kısmına 05383F4FAC yazıyoruz.

2) Mailimize gelen linki tıklıyoruz ." ÜLKE KISMINDA CANADA VE DİL KISMINDA DA İNGİLİZCE YAZDIĞINI KONTROL EDİYORUZ! ÜCRETİ 11$ GÖZÜKÜYOR OLMASI LAZIM. 2 DOLAR PAHALI AMA OLSUN. " Fakat Add Cart dediğimizde hiçbirşey eklenmiyor. Add Chart'a basmayın!

3) Yeni bir tab açıphttp://www.microsofthup.com/hupca/home.aspx?culture=en-CA adresine giriyoruz YUKARIDAN ÜLKEYİ CANADA DİLİ DE İNGİLİZCE YAPIYORUZ. uzantısı @mail.mil şeklnde bir mail giriyoruz kod kısmına C4FAA257E3 giriyoruz, submıt tuşuna basıyoruz, biraz bekliyoruz, "Congratulations! You may be eligible to purchase! You'll receive an email confirmation in just a moment." yazdığı gibi...

4) HEMEN BİR ÖNCEKİ SAYFAYA DÖNÜP ADD CHART TUŞUNA BASIYORUZ. Artık Add Cart butonu kulanılır durumda.Bilgileri yazıp ödemeyi yapıyoruz

5) ÖDEME SAYFASINDA BİLGİLERİ SAYFASINDA ADRES BİLGİSİ OLARAK Winnipeg , Manitoba, R3C 0G8 OLARAK GİREBİLİRSİNİZ.

ÖNEMLİ NOTLAR:
    - TÜM İŞLEMLERİ EXPLORER'DA YAPIN. İLK TABDE MAILINIZ, 2. TABDE MAILINIZE GELEN LINKE TIKLADIĞINIZ DA AÇILAN SAYFA VE EN SON 3. TABDE DE mail.mil ile aldığınız sayfa olsun. Bu yazıları okuduğunuz sayfalar başka bir browser da açık olsun.
    - ALMIŞ OLDUĞUNUZ LİSANSIN YASAL BİR GEÇERLİLİĞİ YOKTUR SADECE WİNDOWS FİRMASINDAN UPDATELERİ FİLAN YAPMAK, PATCH KORSAN İŞLERİYLE UĞRAŞMAK İSTEMEYENLER İÇİN MANTIKLI OLABİLİR. Ne yaptığınızın farkında olun.
    - Bu enterasan açığı kim nasıl bulmuş merak içerisindeyim! Gerçekten ilginç!
    - Lisans kodunu aldıktan sonra dilerseniz direk setup dosyalarını indirebilirsiniz.

Here are the official direct download links for MS Office 2013 Pro+ . These are 60-day versions, but will activate with the keys obtained through the Home Use Program.
    32 bit
    http://care.dlservice.microsoft.com/download/2/9/C/29CC45EF-4CDA-4710-9FB3-1489786570A1/OfficeProfessionalPlus_x86_en-us.img?lcid=1033
    64 bit
    http://care.dlservice.microsoft.com/download/2/9/C/29CC45EF-4CDA-4710-9FB3-1489786570A1/OfficeProfessionalPlus_x64_en-us.img?lcid=1033

Aynen bu yöntemi kullandım ve başarıya ulaştım,

ödeme bilgilerini girerken de telefon numarası için
    http://tr.fakenamegenerator.com/gen-random-us-ca.php

adresini kullandım,

şu an indiriyorum teşekkürler DH :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Draha

quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Arkadaşımızın anlatmış olduğu yönteme bir kaç ufak önemli ek yapmak gerekiyor.

1)http://www.microsofthup.com/hupca/home.aspx?culture=en-CA siteye girip YUKARIDAN ÜLKEYİ CANADA DİLİ DE İNGİLİZCE YAPIYORUZ. Windows kullanım dilinize, internete bağlandığınız IP'e göre filan bunu bazen otomatik Türkiye ve Türkçe yapıyor, dikkat! O zaman olmuyor! (En azından ben de olmadı, sebebini bilmiyorum!) kendi mailimizi giriyoruz (SADECE Hotmail ÇALIŞIYOR. @LIVE FİLAN ÇALIŞMIYOR! ) Kod kısmına 05383F4FAC yazıyoruz.

2) Mailimize gelen linki tıklıyoruz ." ÜLKE KISMINDA CANADA VE DİL KISMINDA DA İNGİLİZCE YAZDIĞINI KONTROL EDİYORUZ! ÜCRETİ 11$ GÖZÜKÜYOR OLMASI LAZIM. 2 DOLAR PAHALI AMA OLSUN. " Fakat Add Cart dediğimizde hiçbirşey eklenmiyor. Add Chart'a basmayın!

3) Yeni bir tab açıphttp://www.microsofthup.com/hupca/home.aspx?culture=en-CA adresine giriyoruz YUKARIDAN ÜLKEYİ CANADA DİLİ DE İNGİLİZCE YAPIYORUZ. uzantısı @mail.mil şeklnde bir mail giriyoruz kod kısmına C4FAA257E3 giriyoruz, submıt tuşuna basıyoruz, biraz bekliyoruz, "Congratulations! You may be eligible to purchase! You'll receive an email confirmation in just a moment." yazdığı gibi...

4) HEMEN BİR ÖNCEKİ SAYFAYA DÖNÜP ADD CHART TUŞUNA BASIYORUZ. Artık Add Cart butonu kulanılır durumda.Bilgileri yazıp ödemeyi yapıyoruz

5) ÖDEME SAYFASINDA BİLGİLERİ SAYFASINDA ADRES BİLGİSİ OLARAK Winnipeg , Manitoba, R3C 0G8 OLARAK GİREBİLİRSİNİZ.

ÖNEMLİ NOTLAR:
    - TÜM İŞLEMLERİ EXPLORER'DA YAPIN. İLK TABDE MAILINIZ, 2. TABDE MAILINIZE GELEN LINKE TIKLADIĞINIZ DA AÇILAN SAYFA VE EN SON 3. TABDE DE mail.mil ile aldığınız sayfa olsun. Bu yazıları okuduğunuz sayfalar başka bir browser da açık olsun.
    - ALMIŞ OLDUĞUNUZ LİSANSIN YASAL BİR GEÇERLİLİĞİ YOKTUR SADECE WİNDOWS FİRMASINDAN UPDATELERİ FİLAN YAPMAK, PATCH KORSAN İŞLERİYLE UĞRAŞMAK İSTEMEYENLER İÇİN MANTIKLI OLABİLİR. Ne yaptığınızın farkında olun.
    - Bu enterasan açığı kim nasıl bulmuş merak içerisindeyim! Gerçekten ilginç!
    - Lisans kodunu aldıktan sonra dilerseniz direk setup dosyalarını indirebilirsiniz.

Here are the official direct download links for MS Office 2013 Pro+ . These are 60-day versions, but will activate with the keys obtained through the Home Use Program.
    32 bit
    http://care.dlservice.microsoft.com/download/2/9/C/29CC45EF-4CDA-4710-9FB3-1489786570A1/OfficeProfessionalPlus_x86_en-us.img?lcid=1033
    64 bit
    http://care.dlservice.microsoft.com/download/2/9/C/29CC45EF-4CDA-4710-9FB3-1489786570A1/OfficeProfessionalPlus_x64_en-us.img?lcid=1033

Aynen bu yöntemi kullandım ve başarıya ulaştım,

ödeme bilgilerini girerken de telefon numarası için
    http://tr.fakenamegenerator.com/gen-random-us-ca.php

adresini kullandım,

şu an indiriyorum teşekkürler DH :)

Hocam yükleme bitince sorunsuz çalıştığını teyit edebilir misin buradan?

Eve geçince almayı düşünüyorum da sorun yoksa diye

• quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

Ben kurdum çalışıyor..
    Hatta ayarlarda türkçe yazım hataları için türkçe yükleyin diye bir yer vardı.Bunuda
    http://office.microsoft.com/en-gb/language-packs/office-2013-language-options-FX102851176.aspx?LpArch=x86
    indirip kurdum..Sorun yok.Sadece dili ingilizce o kadar..

16 liraya 2013 officemiz olmuş oldu eğer iptal etmezlerse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertali -- 26 Ocak 2013; 15:12:10 >

• maile gelen linke tıklayınca hata vermeye başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertali

quote:

quote:

quote:

Bende herşeyi denedim ama hep bu çıkıyor:

Bende de öyle oluyordu. mail.mil adresi sakladığın sayfada kaydola tıklayınca hemen sepete ekleye tıkla. Cok kısa bir süre var o arada

Bir kez başarabildim ama bu seferde Postal Code falan salladım onu kabul etmedi. Yani çalıştığın şirket ile posta kodumu ne uyuşmuyor diyordu

Dostum girtdiğin adresle posta kodun uyuşmuyordurda ondan vermiştir.Ben türkiye seçtim bana verdi.Tüm onları türkiyeye göre yaptım..Kanada vs uğraşmaya gerek yok.

Sağol dostum, Yukonun posta kodunu buldum ve NİHAYET ben de satın aldım.

Herkese çok teşekkürler.

Türkçe çok denedim olmadı Kanada ve İngilizce seçtim bende..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fktanik -- 26 Ocak 2013; 15:12:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mertali

quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

Ben kurdum çalışıyor..
    Hatta ayarlarda türkçe yazım hataları için türkçe yükleyin diye bir yer vardı.Bunuda
    http://office.microsoft.com/en-gb/language-packs/office-2013-language-options-FX102851176.aspx?LpArch=x86
    indirip kurdum..Sorun yok.Sadece dili ingilizce o kadar..

16 liraya 2013 officemiz olmuş oldu eğer iptal etmezlerse..

Sağol dostum bilgi verdiğin için.
    Önemli değil yakında Türkçe dil paketi çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: qx5

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qx5

Fazla bir şey yazmaya gerek yok, illegal bir yöntemle hakkınız olmayan bir şeyi alıyorsunuz, harama girmeyin, hele hele "Kul hakkı" hiç yemeyin.

Dostum sen de Haklisin ama bu sanal dünya gönülleri kabul etmezse iptal ederler olur biter. Kimin nasıl aldığını takip etmeleri cocuk oyuncağı onlar için

Durumun böyle olması , bu işi günah olmaktan çıkarmıyor maalesef. Hele ki ücretsiz alternatifler varken;

http://forum.donanimhaber.com/m_70814568/tm.htm

http://tr.libreoffice.org/

http://www.openoffice.org/download/index.html

hocam sükut ikrardandir derler. Ben bir adamın malını bir sekilde alsam eline 10 tl tutustursam adamda sesini çıkarmazsa ki beni engelleme kuvveti de adamda varsa sorun olmaz diye düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhaba,
    Sıkça sorulan sorular için aşağıdaki açıklamalar mevcut, okumanız faydalı olacaktır:

Evde Kullanım Programından kimler yararlanabilir?
    Evde Kullanım Programı, Office uygulamalarına yönelik aktif Yazılım Güvencesi kapsamına sahip Microsoft Toplu Lisanslama müşterilerinin kullanımına sunulan bir Yazılım Güvencesi ayrıcalığıdır. İşyerinde bu kapsama dahil lisanslar kullanan çalışanlar, mevcut işyerlerinde çalıştıkları süre boyunca bu Office uygulamalarını evde kullanmak üzere satın alabilirler. İşverene ait Yazılım Güvencesi kapsamı süresi sona erdiğinde, yahut kapsam dahilindeki kullanıcının işine son verilmesi durumunda bu geçici lisans sona erecektir.

Sipariş vermek için ne yapmam gerekiyor?
    Bir HUP siparişi vermek için Microsoft ile geçerli bir Enterprise Sözleşmesine sahip bir şirketin aktif bir çalışanı olmanız gerekir. Geçerli bir iş e-posta adresine, şirket Program Koduna ve onaylanmış bir ödeme biçimine ihtiyacınız olacaktır.

E-posta adresinizi ve program kodunuzu girmek içinwww.microsofthup.com adresini ziyaret edin. Satın alma işleminizin tamamlanması için size bu işlemlerin ardından e-postayla bir bağlantı gönderilecektir.

HUP satın alma bağlantısı, yalnızca şirket çalışanı için geçerlidir ve başkasının kullanımına aktarılamaz.

İş e-posta adresimi ve program kodunu girmem neden gerekli?
    Bir çalışan olarak istenen koşulları karşıladığınızı teyit edebilmeniz için, e-posta etki alanınız ve program kodunun katılımda bulunan uygun bir Microsoft müşterisine ait olduğunu doğrulamanız gerekir.

Şirketinizin kendisine özel bir alan adı adresi yoksa, lütfen e-posta adresinizin onaylanmış e-posta alan adı listesine dahil edildiğini doğrulamak amacıyla Yan Haklar Yöneticiniz ile bağlantıya geçin.

Satın alabileceğim ürün limiti nedir?
    Uygun nitelikteki müşterilerin bir tane Office Professional Plus 2013 veya Office for Mac 2011 lisansı satın almasına izin verilir. Buna ek olarak, Enterprise Sözleşmesinde belirtilmişse, müşteriler genellikle Project veya Visio olmak üzere, çevrimiçi mağazada mevcut diğer ürünlerin her birinden bir adet satın alabilirler.

Bununla birlikte, satın alınabilecek Dil Paketi sayısında bir sınırlama yoktur.

Avantajlar Yöneticisi nedir?
    Şirketlerin her biri, kendi Evde Kullanım Programını yönetmek için şirket içi bir Yan Haklar Yöneticisi (BA) atar.

Microsoft Müşteri Desteğinin, Yan Haklar Yöneticisinin iletişim bilgilerine erişimi yoktur.

Uygun program kodumu nereden edinebilirim?
    Şirketlerin her biri, kendi Evde Kullanım Programının yönetiminden sorumlu olacak şirket içi bir Yan Haklar Yöneticisi (BA) atar. Bu Yan Haklar Yöneticisi, şirketinize atanmış program kodunu sağlayabilir.

Program kodunuzu unuttuysanız, geçerli e-posta adresinizi girerek çevrimiçi olarak da bu koda erişebilirsiniz. E-posta adresiniz doğrulanırsa, program kodu iş e-posta adresinize gönderilir.

Program Kodum çalışmıyorsa ne yapmalıyım?
    Enterprise Sözleşmeleri her yenilendiğinde, Program Kodlarının da değiştirildiğini unutmayın. Hala uygun nitelikte bir çalışan iseniz, lütfen yeni Program Kodunuz için Yan Haklar Yöneticinizle bağlantıya geçin.

Veya program kodunuzun size e-posta ile gönderilmesi için HUP ana sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Sunulan ürünler kısıtlı lisans(lar)/sürüm(ler) mi?
    Evde Kullanım Programı yoluyla sunulan ürünlerin işlevselliği, mevcut perakende sürümlere ait işlevsellikle aynıdır ve ürünü perakende olarak satın alsanız elde etmiş olacağınız avantajların tümünü hizmetinize sunar. Ancak bu yazılımı kullanma hakkınız, çalıştığınız firmadaki işinizin ve/veya firmanıza ait Yazılım Güvencesi kapsamının devam ediyor olmasına bağlı olacaktır. Firmanıza ait Yazılım Güvencesi süresinin sona ermesi halinde bu durum, işvereniniz tarafından size bildirilecektir.
    Yedek DVD ne zaman elime ulaşır?
    Tüm teslimat zamanlarını ve teslimat seçeneklerini öğrenmek için burayı tıklatın. Medya öğeniz belirtilen zaman diliminde elinize geçmediyse, lütfen Müşteri Desteği ile bağlantıya geçin.
    Ödeme kredi kartımda hangi başlıkla gösterilecek?
    Satın alma işlemini Amerika Birleşik Devletleri'nde yapıyorsanız, ürün ücreti kredi kartınızın üzerinde şu şekilde görünür: "DR*OfficeUS" aksi takdirde ödeme "DR*Office olarak görünür…)
    Kredi kartım neden kabul edilmiyor?
    Onaylanmayan bir kredi kartı işleminin farklı nedenleri olabilir. Sorun yaşadığınızda, sorunun kredi kartınızdan kaynaklanmadığından emin olmak için lütfen önce bankanızla iletişime geçin. Aksi takdirde, Müşteri Desteği ile bağlantıya geçebilirsiniz. Lütfen aldığınız hata iletisi numaralarıyla birlikte, alışveriş sepetindeki sipariş numarasını ilgiliye verin.
    Yedek DVD siparişini nasıl verebilirim?
    Yazılım Güvencesi lisansı geçerli olduğu ve o şirketin bir çalışanı olduğunuz sürece, ilk satın alma işleminize bir yedek DVD dahil edebilir veya Dil Paketleri ya da Yedek DVD'ler gibi ek uygun ürünler satın almak üzere, HUP mağazasına daha sonra istediğiniz zaman geri dönebilirsiniz.

HUP e-postanızdaki "SATIN AL" bağlantısı üzerinden HUP mağazasına tekrar girin.
    "SATIN AL" seçeneğine tıkladıktan sonra, sayfanın sağ üst tarafında yer alan "Sipariş Geçmişi" düğmesini tıklatın.
    Bundan sonra, siparişinizin bir özetini görürsünüz ve bir Yedek DVD ile Dil Paketi siparişi verme seçeneği sunulur.
    E-posta adresiniz sizde yoksa, iş e-posta adresinize tekrar gönderilmesi için Burayı tıklayın.

Office ürününün en son sürümünü HUP mağazasından satın alabilir miyim?
    Evet. Sürüm başına bir HUP Office paketi satın almanıza izin verilir. HUP'nin daha önceki sürümüne sahipseniz, HUP program uygunluk koşullarına hala sahipseniz, en yeni sürümü satın alabilirsiniz.
    Hangi Dil Paketleri mevcuttur?
    Dil Paketleri piyasaya çıktıkça ürüne eklenmektedir. Lütfen düzenli aralıklarla kontrol edin veya geri bildiriminizi göndermek için Müşteri Desteği ile bağlantıya geçin.

• ülkeyi kanada yaptım ama numarayı kabul etmiyor yardım edebilecek olan var mı
  • Türkçe varmı türkçe
  • tüm yazılanları okudum. alsam mı almasam mı karar veremedim
  • Bende aldım fakat. ödeme de sıkntı oldu galiba.
  • Ben her şeyi yaptım da adres bölümünden USA bulamadım yok bende, yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ?
  • Your order is currently in a review status

sipariş tam bitmedi galiba.
  • ben maili aldım ancak sepete eklerken mac versionunu göremiyorum, mac os işletim sistemim, varmı bi önerisi olan ?
  • Bende aldım şimdi :) SUAVI nickli arkadaşa teşekkürler çok güzel hazırlamış.

Ekleme: Bu arada browser olarak chrome kullandım herhangi bir sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SxXXxN -- 26 Ocak 2013; 15:57:35 >
  • We are sorry, but we are unable to complete your request.
    The following problem(s) exist:
    Please contact your benefit administrator to learn if you are eligible and to retrieve your program code. Hatasi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi aktivasyon kodu tek pc icin mi deneyen var mi
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.