Şimdi Ara

Microsoft point satın alamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kredi kartıyla Xbox Live Marketplace'den 800 microsoft points almaya çalıştım alamadım. Gold xbox live üyesi olurken adresi Amerika'dan Utah eyaleti olarak aldım. Kredi kartım için kredi kartımın üzerinde yazan bilgileri Xbox Live Marketplace'den girdim. Ama CONFIRM PURCHASE aşamasında hep hata veriyor. KREDİ KARTINIZA YETKİ VERİLEMEDİ diyor. Bu hatayı aşıp nasıl microsoft point alabilirim? Çok teşekkürler.

• kredi kartlarının bazıları online alışverişe kapalı. belki seninkide kapalı olabilir. eğer daha önceden başka bir siteden başka birşey aldıysan kartla, orasını bilemicem...
  • Sağol dostum cevabın için. Bir de şunu soracağım. Ben şimdi yurtdışındaki online alışveriş sitelerinden prepaid kartla satılan microsoft puanlarından alacağım. Xbox Live Gold membership'liğim Amerika'dan. Prepaid kartı alırken de prepaid karttan şifrenin Amerika uyumlu mu olması lazım. Yoksa bu karttan hangi şifre çıkarsa çıksın onu yazınca microsoft puanı satın alabiliyor muyum?

Bunu şundan sordum bende 12+1 aylık xbox live gold üyeliği var. Gitti gidiyor'da TR Business firmasının getirdiği prepaid karttan aldığım bu gold üyeliği sadece Amerika'dan account açınca alabiliyorum. Microsoft point'lerde de böyle bir durum var mı?
  • Evet ben de Xbox live için Microsoft'a para ödeyebiliyorum kartım ile ; fakat Microsoft puanı alırken
    bilgilerinizi kontrol edin diye hata veriyor (www.xbox.com)

Microsoft Puanı için Kazıma Kartı alabilirsiniz. Bu sayede Kart adresinize geldiğinede kazıyıp şifreyi Xbox360'dan girin.
    Puan eklenecek hanenize.
    www.play-asia.com
  • elemanın biri ms point generator yapıyormuş ama illegal şeyler bunlar boşverin :)
  • Dostum Play-Asia'daki puan için Xbox 360 Asya uyumlu demiş. Puanlar Asia , Amerika , Avrupa uyumlu diye ayrılıyor mu?
  • ben dun gece sorunsuz 2000 point aldım alırken adres bılgılerım kısmına uye olurken gırdıgım bılgılerı gırdım bır sorun yasamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ADOBE satın alamıyorum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Play-Asia'dan microsoft puanı satın alacağım. Yalnız orda microsoft puanı için ASIA konsol uyumlu diyor. Benim konsol NTSC-J. Ntsc-j JAPAN değil mi? ASIA kod NTSC-J'de çalışır mı?
  • point te bildiğim karadı ile konsol ile alakası yok . ne oldugu fark etmiyor diye biliyorum. j - pal u falan fark etmıyor
  • Çok sağol dostum çok yardımcı oldun
  • ne demek yardımcı olabildiysem bir nebze ne mutlu bana
  • Ben bu konuyla ilgili bir başlık açıp bayaa bir yazmıştım oraya bu konuları :)

Benim düşüncem MS kredi kartının numarasında bulunan ülke kodu kısmını da kontrol ediyor puan alırken.

Bu sonuca varmamın nedeni de Amerika üzerinden Live Gold aldım sistemden kart numaramı girerek ve kçkartım sistemde hala "valid" gözüküyor. Kısacası puan da alabiliyor olmam gerekirken neden alamıyorum? ;)

Hatta region farkı olduğunu da Belçika'daki arkadaşıma puan aldırıp bu puanları da giremeyince öğrenmiş bulundum! :) Çözüm olarak da aynı makinada Belçika'ya ait bir account daha açtım ve orda sorunsuz kullandım. Sonuçta hepsi aynı diske aynı şekilde yaptığı için MS bunu kullanabilmemi engelleyemedi. Fakat şu da var ki farklı bir makinaya da aynı olayı yapayım diyerekten denedim, arkadaşlar da faydalanabilir mi acaba diye, o zaman yemedi :)))

Kısacası bu yüzden Amerika kartı olan varsa iddia ediyorum yapabilir. Adamlar k.kartı ile puan alma özelliğini boşuna koymamıştır heralde di mi arkadaşlar? Kullanan kullanıyordur! :) Sonuç olarak sistemde bulunduğun ülke ile eşleştirildiğin için k.kartı da o ülkeye ait olmalı diye iddia ediyorum.

• alakası yok benım adresım uk ama kartın tr dırek yazdım aldım kullandım sorunsuz
    quote:

Orjinalden alıntı: saykokilla

Ben bu konuyla ilgili bir başlık açıp bayaa bir yazmıştım oraya bu konuları :)

Benim düşüncem MS kredi kartının numarasında bulunan ülke kodu kısmını da kontrol ediyor puan alırken.

Bu sonuca varmamın nedeni de Amerika üzerinden Live Gold aldım sistemden kart numaramı girerek ve kçkartım sistemde hala "valid" gözüküyor. Kısacası puan da alabiliyor olmam gerekirken neden alamıyorum? ;)

Hatta region farkı olduğunu da Belçika'daki arkadaşıma puan aldırıp bu puanları da giremeyince öğrenmiş bulundum! :) Çözüm olarak da aynı makinada Belçika'ya ait bir account daha açtım ve orda sorunsuz kullandım. Sonuçta hepsi aynı diske aynı şekilde yaptığı için MS bunu kullanabilmemi engelleyemedi. Fakat şu da var ki farklı bir makinaya da aynı olayı yapayım diyerekten denedim, arkadaşlar da faydalanabilir mi acaba diye, o zaman yemedi :)))

Kısacası bu yüzden Amerika kartı olan varsa iddia ediyorum yapabilir. Adamlar k.kartı ile puan alma özelliğini boşuna koymamıştır heralde di mi arkadaşlar? Kullanan kullanıyordur! :) Sonuç olarak sistemde bulunduğun ülke ile eşleştirildiğin için k.kartı da o ülkeye ait olmalı diye iddia ediyorum.

• Live Gold'u da aynı k.kartı ile mi aldın? Yani hem puanı hem de Live Gold'u alabildin mi? İlk önce hangisini aldın peki? Belki bir yol gösterebilir bu bize...

ikisinin region'u da Europe olduğu içindir diye düşünmeye başladım o zaman...

Yurtdışındaki forumlarda da beni az çok doğrulayan yorumlar gördüm. Mesela bir adam var, Amerikalı fakat Kanada kartıyla almış akıllı Gold'u, sonra puan almak istediği zaman vermiyormuş, MS'i aramış ve MS de ülke kodu ayrımı yapıldığını ve o kartla alım yapamayacağını da söylemiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saykokilla -- 4 Nisan 2007; 13:22:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.