Şimdi Ara

Microsoft premium bir cihazla mobil sektöre geri dönüyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

quote:

Orijinalden alıntı: reshthesucker

quote:

quote:

quote:

quote:

Ya bulundugumuz yili karistiriyorsun ya da tumden kafan karisik.

Yok, hayır. Hangi yılda olduğumun farkındayım. Microsoft geçen yılki etkinliğinde mobil taraftan hiç bahsetmeyerek, yeni bir mobil cihaz tanıtmayarak bu işin bittiğini gösterdi. En son Şubat 2016'da Microsoft Lumia 650 tanıtıldı, o günden beri başka bir cihaz tanıtımı yapılmadı. Flagship boyutunda ise Kasım 2015'ten beri ses yok. Yani 2017 yılında Windows 10 Mobile'ın konuşulacak bir tarafı kaldığını düşünmüyorum. Bu olay 2016 itibarı ile bitmiştir.

Allah akil fikir muhakeme yetenegi verir insalla.

Birkaç ayın hesabını yapmayalım. Şubat 2016'da tanıttığı cihaz 1 GB RAM'li ve akıllı telefon olarak sayılamayacak bir cihaz. Bakın, yine de adam yerine koyup dahil ettim onu da. Cımbızla hata ayıklanıp Windows Phone'un öldüğünü görmezden geliyorsunuz gibi.

Ben de zamanında Windows Phone kullandım, hem de en iyi cihazını: Nokia Lumia 1520. Windows 10 Mobile'ın geç gelmesi sebebiyle bu platformun geleceğinin olmadığını gördüm ve elden çıkarttım.

Bana ne ya da baskasina ne senin windows telefon deneyimden? Microsoft su hatayi etti bu hatayi etti degil mesele ki yiginla hata ettigini de soyledim. Ama konu bu degil. Windows telefonun 2016 olup olmedigi. Olmedi. 2017de arm uzerinde calisan windows 10dan bahsediyoruz. Ha laf edeceksen kobay gibi kullanilan wp 7 wp 8 w10 mobile kullanicilari uzerinden elestir. Windows telefon 2016 bitmistir demek ya cahilliktir ya da deluzyondur.

Niye bu kadar agresif olduğunuzu anlamış değilim. Ben öldüğünü düşünüyorum, siz ölmediğini düşünüyorsunuz. Tamamdır. Bunu abartmanın anlamı yok.

E-militarist bey gitti yerine yan çarı geldi galiba

Gözlüklerini değiştir. Microsoft'un neleri yanlış yaptığını düzgün ifade edebilen benim. 2016'da öldü deyip saçmalanmasını makul bulan sensin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok, hayır. Hangi yılda olduğumun farkındayım. Microsoft geçen yılki etkinliğinde mobil taraftan hiç bahsetmeyerek, yeni bir mobil cihaz tanıtmayarak bu işin bittiğini gösterdi. En son Şubat 2016'da Microsoft Lumia 650 tanıtıldı, o günden beri başka bir cihaz tanıtımı yapılmadı. Flagship boyutunda ise Kasım 2015'ten beri ses yok. Yani 2017 yılında Windows 10 Mobile'ın konuşulacak bir tarafı kaldığını düşünmüyorum. Bu olay 2016 itibarı ile bitmiştir.

Birkaç ayın hesabını yapmayalım. Şubat 2016'da tanıttığı cihaz 1 GB RAM'li ve akıllı telefon olarak sayılamayacak bir cihaz. Bakın, yine de adam yerine koyup dahil ettim onu da. Cımbızla hata ayıklanıp Windows Phone'un öldüğünü görmezden geliyorsunuz gibi.

Ben de zamanında Windows Phone kullandım, hem de en iyi cihazını: Nokia Lumia 1520. Windows 10 Mobile'ın geç gelmesi sebebiyle bu platformun geleceğinin olmadığını gördüm ve elden çıkarttım.

Bana ne ya da baskasina ne senin windows telefon deneyimden? Microsoft su hatayi etti bu hatayi etti degil mesele ki yiginla hata ettigini de soyledim. Ama konu bu degil. Windows telefonun 2016 olup olmedigi. Olmedi. 2017de arm uzerinde calisan windows 10dan bahsediyoruz. Ha laf edeceksen kobay gibi kullanilan wp 7 wp 8 w10 mobile kullanicilari uzerinden elestir. Windows telefon 2016 bitmistir demek ya cahilliktir ya da deluzyondur.

Niye bu kadar agresif olduğunuzu anlamış değilim. Ben öldüğünü düşünüyorum, siz ölmediğini düşünüyorsunuz. Tamamdır. Bunu abartmanın anlamı yok.

Gözlüklerini değiştir. Microsoft'un neleri yanlış yaptığını düzgün ifade edebilen benim. 2016'da öldü deyip saçmalanmasını makul bulan sensin.

Güldüm

Ms fanları da ayrı komik oluyor. Telefonda masaüstü Windows çalışacak tamam büyük bir şey ama Ms bunu satmayı başaramayacak çünkü beceriksiz bir firma. İnsanlar iOS ve Androide alışmışken hatta çoğu kullanıcı günlük hayatında pc kullanmayı bırakmışken küçük bir kullanıcı grubu dışında kimse bunu almaz ve almayacak. Ms treni kaçırdı ve Windows Phone öldü. Artık W10, holo lens, xbox one falan bu firmayı kurtarmaz. Dua edinde sonu Nokia gibi olmasın. Bir zamanların efsanesi şimdinin kestanesi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Güldüm

Ms fanları da ayrı komik oluyor. Telefonda masaüstü Windows çalışacak tamam büyük bir şey ama Ms bunu satmayı başaramayacak çünkü beceriksiz bir firma. İnsanlar iOS ve Androide alışmışken hatta çoğu kullanıcı günlük hayatında pc kullanmayı bırakmışken küçük bir kullanıcı grubu dışında kimse bunu almaz ve almayacak. Ms treni kaçırdı ve Windows Phone öldü. Artık W10, holo lens, xbox one falan bu firmayı kurtarmaz. Dua edinde sonu Nokia gibi olmasın. Bir zamanların efsanesi şimdinin kestanesi.

Sacmaladigin nokta bakis acin. Ne microsoft ne apple ne ne google bundan sonra batar. Bu sirketler gecmiste yaptigi seylerin kaymagini da yiyor cunku. Bugun microsoft bicok android telefon ureticisini haraca baglamis durumda. Ya pay verirsin ya da onedrive office falan koyarsin diyor. Yani cocuk oyuncagi saniyorsun bilisim sektorunu. Microsoft'un da senin benim gibi son kullanicilar cok da umurunda degil. Dedigim gibi microsoft'un gelirlerinin cogu senden benden degil is dunyasindan geliyor. Hololensi de sana degil akademiye is dunyasina satmaya calisiyor ki simdiden satmaya basladi. Seni beni kobay olarak kullandi diye donanimhaber forumunda aglamanin hicbi anlami yok microsoftun da cok seyindr.

• Ahanda bunun küçüğünü yapacan zor mu bu kadar?
    Honorbuy Mobile Shopyoutube
    Xiaomi Mi Pad 2 Windows 10 Version Hands On
    https://www.youtube.com/watch?v=Os-Enqwa9Tg
  • Hahaha. Windows ne hallere düştün. Uygulanan yok len uygulaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirirdem

Aynen öyle ,katılıyorum

nasıl öyle yaani @kadirirdem staa ?
    senin de tuzun olsun, forumu copy paste delisi yaptın, yaz da öyle katıl !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 11 Temmuz 2017; 22:15:33 >
  • forum haberlerine yazılanlar neyin ne olduğuna yanıt arayıp genele faydalı olacak cevaplar aramaktansa "Aynen öyle veya böyle, katılıyorum" 'lardan ibaret.

yine de eksik olma fikir, bilgi olasılıklarına iyi değimişsin, yazmışsın.
  • Ben Android gibi bir kaos timsalinin nasıl piyasaya hakim olduğunu anlamıyorum. Windows Mobil de ücretsiz dağıtılıyor. Niye tutmuyor? Market uygulama kıtlığı dışında bir neden de göremiyorum. Akıllı telefon pazarına rekabet bitti gitti. Kalite de düştü. Bütün telefonlar birbirine benziyor. Telefonlar kişiliğini kaybetti android ile birlikte. Windows cihazlar çok kaliteli.

• Ben birçok windows telefon kullandım gelişmesini çok da istedim, ama hep geride kaldı markette herkesin kullandığı uygulamalara hızlı destek verse birde güncel donanımlı cihaz çıkarsa yine kullanırdım lakin desteksizlikten olduğu yerde küfleniyorlar..
  • fthkn F kullanıcısına yanıt
    Market kıtlığı bir sebep ama asil sebep bence kimse ms güvenmiyor. 8.1 ekosistemin yüzde 75'i deniliyor .Daha geçen hafta ms kendi uygulaması servisi ne dersen artık Skype a 8.1 de desteğini kesti. Bunlar hep kafa karıştırıcı şeyler.

İkinci telefon olarak lumia 720 almak istiyordum sarı rengi çok hoş duruyor sadece whatsapp kullanıcam ama güvenip alamadım. Yarın ya whatsapp da giderse diye. Onun yerine s3 mini aldım. En az 4 sene daha kullanılır whatsapp.

Bu gariplikler varken isterse dünyanın en iyi telefonlarını yapsınlar gene kimse almaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 12 Temmuz 2017; 11:36:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows Mobile 6.5 zamanında adam gibi üstüne gitseydi microsoft şu an ios ve androidle yarışır vaziyette olabilirdi. ama hep ölü yatırım hep ölü yatırım.

• Uygulamalar konusunda herkes haklı ancak arayüzü hem Android hemde w10m kullanan biri olarak bna daha iyi geliyor. Kutucuk diyen ama gerçek adını bile bilmeyen -ki metro ara yüzü deniyor buna- kişilerin hareketli olan, her "kutucuğu" birer "vicıt"a dönüşebilen güzel bir ara yüzü var.

Burada telefonlardan çok MS politikalarını eleştiren herkese katılıyorum. Ama telefonları gene aynı segmentinde Android cihazlarla karşılaştırıldığında bana daha iyi geliyor.

iPhone 6s ten daha iyi kamera performansı veren bir 640xl düşünün. Yazılımsal bir kaç sıkıntı hariç hem videolar hemde fotoğraflar daha kaliteli geliyor bana.

Bilemedim. Dusuncem bu yönde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 16 Temmuz 2017; 20:27:39 >
  • En büyük yazılımsal sıkıntısı özellik değil yapı güncellemesi vermesi. Olay bu. Bunu da anlamak mümkün değil..... :(

• Firmalar Windows platformundan sırayla kaçıyorlar. Bu saatten sonra çok zor. Geçti Bor'un pazarı...

• Bakıyorum hala aynı kafada olanlar devam google sevdalısı kaynıyor yazıyı windows tan yazar ama devam eder işte çamur atmaya. Ne yaparsın kendi yapamayınca amerikan sevdalısı kaynıyor işte.. <br />Windows devam etmeliydi çok hızlı vazgeçtiler bence, hataydı açık bir yeni işletim sistemi ile yola devam etmeli ve kodlarıda herkese açmalıydılar windows kapalı kalsın ama mobili bir müddet açık devam ettirebilirlerdi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.