Şimdi Ara

Microsoft Sculpt Mobile Mouse 44.90 tl

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.478
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mouse alacağım arkadaşlar başka sitelerde 70-80 tl arası. Sizce nasıl sıcak mı bir de kalitesi nasıl?

www.hepsiburada.com/liste/microsoft-sculpt-mobile-siyah-mouse-43u-00003/productDetails.aspx?productId=bd303699&categoryId=52&site=old

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bildigimin klasik dandik bir mouse... microsoft diye alinmaz

• Logitech'ler daha ucuza veya aynı paraya alınabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

bildigimin klasik dandik bir mouse... microsoft diye alinmaz

Dandik mouse ise neden diğer sitelerde 79-80 arası satılıyor. Daha önce kullandın mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: spy_hunter

quote:

Dandik mouse ise neden diğer sitelerde 79-80 arası satılıyor. Daha önce kullandın mı?

daha once kullanmis olmam mi gerekiyor?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spy_hunter

quote:

daha once kullanmis olmam mi gerekiyor?

müneccim misin dandik olduğunu nerden biliyorsun?? laf olsun torba olsun diye yorum

adamlar özel algılama teknolojisi kullanmış

http://www.microsoft.com/hardware/tr-tr/bluetrack-technology

bu fiyata gayet uygun

http://www.amazon.com/Microsoft-Sculpt-Mobile-Mouse-43U-00011/dp/B00D699XYG/ref=pd_sim_e_5?ie=UTF8&refRID=0JCDKQ7QAAT96WNGSCFE

amazon yorumları bile çok iyi

• Dostum Ben Bunun Yanında Klavyesinide Aldım 2 sindende Çok Memnunum Tavsiye Ederim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamlar özel algılama teknolojisi kullanmış
    20-30TL'lik mouse işte. Logitech'in M325'i tercih edilebilir.
    45TL'ye fiyatı normal, sıcak değil.
  • bluetrack çoğu microsoft mouse'unda var...

bir avantajını görmedim, pili çabuk bitirmeye yarıyor sadece...

şu anda 4000 modelini kullanıyorum, diğer kullandığım logitechler daha iyiydi(m185, m235)...

ekleme: pili çabuk bitirmeyle kastım 1 tane bim pili 1 ay gidiyor, logitechlerde bu süre 6 aya yakın oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 19 Nisan 2015; 1:31:14 >
  • öncelikle bi ürüne dandik demek için kullanıp deneyip daha iyisi olduğu kanısına kendince varmak gerekir bence insanların gözünde lider olan markalarda dandik hatta firma bile değil gözümde. ben logitec in çok ürününü kullandım. onlarda bana çok dandik geldi Microsoftun çok sayıda üst seviye Mouse larını kullanıyorum. 3500 4000 sculpt comfort bu mousenin mobil olmayanı ve touch kullanıyorum evet 1 ay anca gidiyor pili. şarjlı pil kullanıyorum. ama dandik felan değil cok uzun ömürlü ve bluetrack oluşu her yüzeyde çok güzel ve düzgün çalışıyor. buraya gelip kullanmadığınız ürünler için dandik demek size vakit kaybından daha başka bişey kazandırmaz gidin kendinize ve sevdiklerinize vakit ayırın. klavye kıraathaneciliği yapmayın.
  • Uzaktan Kumandan kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz mouse lara nasıl daha iyi diyebiliyorsunuz ürperiyorum gerçekden şaşırıyorum kendimden şüphe ediyorum. kendim aldım aynı gün iyade ettim sağa sola gittiğim yerde denk geliyor. bildiğin oyuncak. sığdırsalar kinder süprüz yumurtanın içinden çıkacan zımbırtılara eş değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smclk89 -- 19 Nisan 2015; 4:41:22 >
  • Neden nefesinizi gereksiz cevaplar icin tuketiyorsunuz.

• PAHALI OLAN HER ŞEY KALİTELİDİR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smclk89

bahsettiğiniz mouse lara nasıl daha iyi diyebiliyorsunuz ürperiyorum gerçekden şaşırıyorum kendimden şüphe ediyorum. kendim aldım aynı gün iyade ettim sağa sola gittiğim yerde denk geliyor. bildiğin oyuncak. sığdırsalar kinder süprüz yumurtanın içinden çıkacan zımbırtılara eş değer.

valla hocam ürpermelik bir durum yok, boyut aynı, ağırlık aynı, yandaki lastik kısım m235'de de var, tıklama sesi, hassasiyeti aynı, çalışabildikleri yüzey aynı...

nasıl bu kadar farka vardınız bu ürünler arası, ben şaşırdım aslında...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.