arkadaşlar şimdi ben bilgisayarım xp kullanıyorum.bunun yerine öğrenmek amacıyla server 2003 kursam xp de yapabildiğim herşeyi yapabilirmiyim.yani bir bilgisyar kullanıcısının xp de yaptığı herşey mesela her türlü office programı kullanımı,dreamwevar,flash,photoshop programları özellikle çok önemli benim için bu programları kullanamam diye biliyorum ama emin diilim bu konuda bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Xp de yapıtıklarının fazlasını da yapabilirsin ama açıkcası ben pek stand-alone bir bilgisayar için xp yi server makinaya geçirmeni pek tavsiye etmiyorum.çünkü server makinada birşeyleri denemek için en azından 1-2 tane istemci makinan olsa çok daha hızlı ve kolay bi şekilde bişeyler öğrenebilirsin.Bunun yerine sanal pc'ye server kurup once bir incele daha sonra istersen geçersin.Bence.
saol arkadaşım.yalnız sanalpc ye nası kurcam onu bilmiyorum.bi forumda aratıyım.vaktin olursa sende kısa bir bilgi verirsen buradan sevinirim.
Konuyla ilgili mutlaka bilgiler bulacaksındır. Bulamaz san elimden geldiğince sana yardımcı olurum.
microsoft server 2003 standart edition bır yenı cıkanlardan dır ve har zaman iyi bır sekılde uygulamasından ortaya cıkmaasın dandır
VMWARE PROGRAMINI KULLANABİLİRSİN.YANLIZ PC NİN P4 VE 512 RAM OLURSA İYİ OLUR. www.vmware.com