Şimdi Ara

Microsoft sonunda PC için Xbox Game Pass'in ismini değiştirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft sonunda PC için Xbox Game Pass'in ismini değiştirdi

Bildiğiniz üzere özellikle ülkemiz için muhteşem bir abonelik servisi olan Xbox Game Pass, hem Xbox sahipleri hem de PC sahipleri için erişilebilir durumda. Ancak Xbox tarafındaki isim her ne kadar güzel olsa da PC tarafındaki isim biraz gereksiz uzundu. Ancak artık öyle değil.

PC Game Pass

Geçtiğimiz saatlerde yapılan resmi duyuruya göre Xbox Game Pass'in PC sürümünün ismi artık Xbox Game Pass for PC değil, direkt olarak PC Game Pass. Servisin erişime açılmasından bu yana zaten birçok oyuncu bu şekilde isimlendirmişti kendince. Şimdi de sonunda mantıklı olan isim verildi.

Ayrıca Bkz.PS5 ve PC oyunu Forspoken'ın Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu: PC'de 700 TL

Bu isim değişikliğini ardından hiçbir değişiklik yapılmadığını belirtelim. Her şey aynı şekilde devam ediyor. Aralık ayının ikinci yarısında Xbox Game Pass sistemine eklenecek oyunların listesi önümüzdeki hafta içerisinde açıklanacak. Ayın ilk yarısında eklenen oyunları da buradaki haberimizde bulabilirsiniz. 

Kaynak:https://www.engadget.com/xbox-game-pass-pc-rebrand-035131086.html

• Alıntı

metni:
    Microsoft'un Xbox ve PC sahiplerine sunduğu abonelik servisi Xbox Game Pass'in PC tarafındaki ismi nihayet değişiyir. Daha öncesinde Xbox Game Pass for PC olaran anılan sistem artık PC Game Pass.

şu yazıları atmadan önce bi okusanız keşke...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 12 Aralık 2021; 11:5:16 >
  • Game pass fiyat değiştirmesin de ismi kçjashdljashf olsa da olur.

• İsimlendirmede hata olduğunu düşünüyorum, pc; personel computer demek, bu mac ve linux u da kapsadığıni gösterir.. Ya windows game pass olacaktı ya da direk for pc yi silip her platform tek isim olarak xbox game pass i devam ettirecekti

• Ürün değil de marka ve paket değişmiş.

• e logo xbox'un logosu kalmış. bana kalırsa game pass için xbox'tan ayrı bi logo tasarlanmalı bu şekilde uyumsuzluk var adı pc game pass ama yanında xbox logosu

• Ocaktan itibaren 39.99 olacak diye düşünüyorum. Bir anda 50 yapmazlar inş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Xcloud'u getir vicdansız Micosoft...

• Xbox ekosistemin adı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aslına bakarsanız macbook'a da game pass yüklenebiliyor diye biliyorum. bu sayede macos destekleyen oyunları da oynamış olabiliyorsunuz. yani isim hatalı değil eğer yanlış bilmiyorsam.

• TiesTorN kullanıcısına yanıt

Microsoft Word'te Yazım ve Dilbigisi denetimi var örneğin. Çok da güzel çalışıyor. Bu tür programlar ile makale hazırlarlarsa, hata sayılarını ciddi düşürebilirler.

Normalde, profesyonel çalışan donanımhaber editörlerinin zaten bu yolları kullandığını düşünüyorum. Ancak yine de basit hataların olması düşündürücü.

• Süreyya Hanım'ın muhteşem değişimi

• Pc tarafında oyun az ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.