Şimdi Ara

Microsoft'un dijital asistanı Cortana'nın Oscar tahminleri tuttu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türkçe gelsede doğru düzgün kullansak ingilizcede zorlanıyor insan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar zekiyse Türkçe öğrensin

• quote:

Orijinalden alıntı: zafercalskan

Windows 10 çıksada Cortana'ya 3 5 kupon yaptırıpda para kazansak

• quote:

Orijinalden alıntı: bullx

sen haberi okumadın herhalde. siri miri hikaye bunun yanında

Siri nin önce idrak edebilmesi lazım. Daha çok var.
  • Zaten film şirketlerinin büyük çoğunluğu o aileye ait, adamda güya yazı yazıyor bakın benim tahminlerim tuttu, cortana ondan araklıyor falan filan.... Sadece yönlendirme. Adamlar bir filmi yaparken hangisinin oscar kazanacağını biliyorlar. içlerinden elle tutulan surdance film festivali diğeri tamamen yahudi ailelerin hizmetinde. Adamlar HDDlerde silinemeyen casusluk yazılımını gömmüşler biz neredeyiz. Cortana biliyormuş, sende biraz araştırma yapsan bilirsin, onun elinde dijital kaynaklar var araştırabilir ve bir kaç saniye sürer... Benim sabah ne yediğini bilsin bakalım :)

• tutturuyosa bizim kuponlara el atsın

• 2013'te Cortana var mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Det.Harvey Bullock -- 24 Şubat 2015; 16:02:15 >
  • soy isim benzerligi olamazmi kardes tapulu mallari mi o soyad

• quote:

Orijinalden alıntı: eren1905tr

2013'te Cortana var mıydı?

Bende haberi yaparken tekrar göz attım ama 2013 oscarları 2014'de veriliyor, Cortana da Nisan 2014de genel anlamda çıktı ancak geliştirme aşamasında tahmin ettirmiş olabilirler diye düşündüm. Sonuçta böyle teknolojilerin geliştirme aşaması uzun sürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

quote:

Orijinalden alıntı: eren1905tr

2013'te Cortana var mıydı?

Bende haberi yaparken tekrar göz attım ama 2013 oscarları 2014'de veriliyor, Cortana da Nisan 2014de genel anlamda çıktı ancak geliştirme aşamasında tahmin ettirmiş olabilirler diye düşündüm. Sonuçta böyle teknolojilerin geliştirme aşaması uzun sürüyor

Oscar 2014, 2 Martta verildi diye biliyorum, Windows Phone 8.1 Beta'nın yayınlanmasından 3-4 hafta önceye denk geliyor. Bilmiyorum belki ben yanlış biliyorumdur. Düzeltirseniz sevinirim.

• 2 martta verildi doğru biliyorsunuz. Ancak beta yayınlanmadan önce de geliştiriliyordu sonuçta Cortana, o yüzden microsoft geliştirme sürecinde tahmini yaptırmış olabilir diye düşünüyorum. Bu konuyla ilgili net bi bilgiye ulaşırsam ekleyeceğim
  • Ah ah dünya kupasında sana danışabileydim keske

• Türkiye de çok kullanılıyor evet. Türkçe si de akıyomuş cortana nın. Hatta sen yorulma diye senin yerine konuşuyomuş
  • Aklıma Bill Gates'in yapay zeka ile ilgili sözleri geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onizuka_sensei O kullanıcısına yanıt
    siri çok kullanılıyor ya? git sor bakalım iphone kullanıcılarına % kaçı siri diye birşey olduğunu biliyor?
    cortananın türkçeside gelir elbet.hem benim ingilizceylede bir derdim yok. sen ingilizce bilmiyorsan oda senin sorunun
  • Alp Er Timur kullanıcısına yanıt
    Google Now ile size mutluluklar @Alp Er Timur

• Vay be

• Hey maşallah adamlar yapmış diğerleri laftan anlamıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.